Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
hahaahahahahah :lol:

Elem, jesi li primjetio da i na ovoj temi, koja je striktno lezbačanska, u kreativnosti, vrcavosti dominiraju gejevi. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2148950#p2148950]Burak napisao:[/url]
Originally posted by *deni*
Originally posted by Burak

Dok diskusije pršte od gay himni, ikona, događaja i ostalih šarenila, vi lezbe kao da spavate zimski san.
Da vidimo:
- ko su lezbo ikone?
- ko su lezbijske Karleuša, Stoja, Seka, Lejdi Gaga?
- da vidimo lezbo frikove kao što svakodnevno gledamo gay pojave(Alen Albinović - mali od skandala isl..)
- a o lezbo himnama i da ne pričam! Pored stotina gay himni, raznih Exkluziva, Žeena zmijaa, Mojih pizza itd... vi ste se uhvatile samo od Seke Baš mi se sviđa tvoja devojka, koja ruku na srce, i nema baš neku žešću lezbo konotaciju..
Idemo! Malo maštovitosti - da vas vidimo&upoznamo! :kolo:
Aktivnosti je u tom smislu bilo više, dok su aktivne bile korisnice Angelina777, Daliborka, Milosija Patrnožić, Ruža Lang... i druge perjanice lezbo mejnstrima na Forumu...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=19108&page=1
Zaboravio si našu dragu Frizerku! :kosa: Ah kad se samo sjetim, Pljeskavica sa svim prilozima i mnoge druge frizerkine teme koje su nas sve uveseljavale.. :discofever:
Bila i Živadinka Žikić, kao i Zorica Pardovicki, ne znam da li se sećaš i tih dama. Sve su ih razjurile dušmanke iz administracije. Smradile su im fine noseve. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Burak
eh, Deni... Osnovni razlog je to što su neki ovdje utripovali da administriraju svemirski brod, a ne obični forum..

Ipak, teta Daca mi najviše nedostaje. Sjećam se, kad sam tek došao na forum. I tada je ovdje vladalo pravilo da, kad dođe neko novi, ovi ranije pristigli moraju da se ostrve na njega, napadaju ga, traže bilo koju grešku u kucanju u postovima...

Jedina teta Daliborka me je tada podržala dobrodošlicom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa naravno, sve nas je tetka Daliborka volela, a oni je isterali, zato što nije drčna, mlada, bezobrazna lezba, nego mila i pitoma žena i lezbejka iz radničke klase. Nije im kul bila. Sramota !
Korisnikov avatar
By Burak
Da je Daca izlazila po beogradskim gay klubovima, siguran sam da bi se družila i provodila sa nama pederima, a ne bi DJ-icu gađala pepeljarom u glavu zato što nije kad se njima ćefnulo pustila pjesmu Kao kokain ;) kao što se već dešavalo :D
Korisnikov avatar
By *deni*
StraŠŠŠno. Ja sam se kao Isus namučio sa jednom mlađom lezbom proteklih meseci. Kidisala je na sve što joj se sviđa, ako nema pri ruci pičku, laćala se i kurca, takoreći moga, naročito kad se naguta spida i piva. Jako me je mučila i maltretirala, pa sam bio prinuđen da prekinem sa njom kontakt. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Burak
Ja sam se družio sa dvije lezbe kojima je vrhunac zabave bio da se zajedno napiju i onda potuku. Ako ne nađu nikog raspolođenog, onda se potuku međusobno. I sa njima je stalno bio neki problem. Sve dok im policija nije napisala kazne od po 700 BAM. E tad su se smirile.

To dokazuje da lezbe kontaju samo kad ih udariš po fitilju tj. po džepu. Baš kao i sav narod balkanski.
Korisnikov avatar
By *deni*
StraŠŠŠno. Ova je meni svašta radila, ali o svemu ću detaljno pisati u svojoj ispovednoj neromansiranoj autobiografiji.
:lezba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!