Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
došao je u NS, dogovorili smo se da se nađemo kod katedrale. otišli na kafu i ispričali se fino.
prvi utisak: joj što ću ga zagrliti.

edit: MDNA sam upoznala...kod Tungija. prvi utisak: jako prijatan dečko.
Korisnikov avatar
By IriS
na kafi, a utisak isti ko na forumu.
Korisnikov avatar
By scout_finch
prvi put kad sam je upoznala zapravo sam upoznala mirth ali sam mislila da je to iris. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ahahahahahahahah to nisam znala :smeh:

pa dobro... jednako smo opasne :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
jep, naterala me da se okrenem oko svoje ose da mi vidi kosu jer je hys objasnjavala da treba da se osisam. reko ovo je sigurno iris. :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a za stolom jos 12 ljudi, a ja se tako okrecem i propadam u zemlju u isto vreme. uopste ne znam zasto sam je poslusala, jbg prirodan autoritet. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ako se dobro sećam, na prvoj forumaškoj žurci...
iznenadila sam se što nema dugu kosu :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mene alchajmer izgleda ozbiljno trese, jer se ja ne sećam gde smo se tačno upoznali. Moguće da je bio prvi forum party. Pomislio sam kako je ista komšinica Nada, samo mlađa :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
pa fino smo se upoznale. pružile jedna drugoj ruku, izgovorile svoja imena, kako to priroda nalaže.

utisak: njen izraz lica je svašta govorio :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
upoznao sinoc u klubu
trilian nas upoznala
deluje ok :)
Korisnikov avatar
By Trilian
^
^
:lol:

ja sam traume navukla na tim stanicama gradskog prevoza... kako narkic u krizi od gomile ljudi tu skonta da sam ja prava osoba za pricu dok ceka da mu drug donese robu, i naravno pokaze mi slike bratanice i pozove da svratim na kafu kad budem bila tu u komsiluku... i onda strejtasi koji mi posle 3min neobaveznog razgovora traze br telefona... i slicne situacije...

a irisica ima taj divni ludacki sjaj u ocima :D

a gossipa sam upoznala u my wayu... pa ja i dalje imam taj utisak, on je fin i onako blaga osoba ...
Korisnikov avatar
By Waldorf
imam utisak da sam već pisala. na nekoj wb žurci u onom klubu na trgu. reč sa mnom nije progovorila. posle reče nije znala da sam to ja. elem, utisak je ostao isit, da je blaga do besvesti...
Korisnikov avatar
By 李香兰
bas sam bio odvaljen pa nisam ni skontao da je to bila ona dok mi nata sutradan nije rekla

edit: mislim da je bio my way ili mozda smiley ne znam
Korisnikov avatar
By IriS
u Times pub-u, pričala je ko navijena :D i plašila me nekim skeri pričama o ragbiju.
al, koliko sam shvatila, ona je mene pre toga upoznala :lol:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!