Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
treba malo promisliti, shvatati kako Stefan zeli posao i uvesti novo zanimanje
onda bi se mogao predstavljati kao ,,Stefan Radovic, homoseksualista iz Kursumlije''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ah, prati stope bokija 13 :drama:

edit: imam bolji smajli: :sweet:
Korisnikov avatar
By bern
this better be a fucking joke... :drama:
By Kragi
Ne mogu a da ne primetim da Kurir i dalje pise o opredeljenju i apostrofira stefana kao 'homosexualca iz kursumlije'. :pljuje:
Jeste bljak sve al' za outovanje ozenjenih (pod uvjetom da je sve istina) ima moju punu podrsku :eu:
By Kragi
Zato sto ne podnosim pizde tog kalibra. Usput, u slucaju da ne znaju, smatram da supruga ima pravo da zna.
Skoro sam bio u nekom vecem gay drustvu gde smo polemisali o tome pa me je bar njih 7 popreko pogledalo kada sam rekao da bih svakoj zeni koju znam (bila ona moja sestra, prijateljica, komsinica, koleginica ili nesto peto) rekao da joj je muz/decko peder ukoliko to pouzdano znam. :D
Govoriti istinu ne smatram zlim postupkom.
By Kragi
A ti bi dozvolio decku koji je juce sa tobom bio u gay klubu da se zabavlja sa tvojom sestrom, bez toga da ona poznaje taj deo njegove licnosti? :trep:
Ili bi ga mozda u slobodnom terminu maznuo sometimes za svoju dusu? ;)
(naravno da postoji opcija da joj to ne smeta, ali pricamo o tome da bi morala da zna)
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370557#p2370557]Kragi napisao:[/url]Zato sto ne podnosim pizde tog kalibra. Usput, u slucaju da ne znaju, smatram da supruga ima pravo da zna.
Skoro sam bio u nekom vecem gay drustvu gde smo polemisali o tome pa me je bar njih 7 popreko pogledalo kada sam rekao da bih svakoj zeni koju znam (bila ona moja sestra, prijateljica, komsinica, koleginica ili nesto peto) rekao da joj je muz/decko peder ukoliko to pouzdano znam. :D
Govoriti istinu ne smatram zlim postupkom.
postoji razlika izmedju govorenja istine i turanja nosa u tudja posla.
By Kragi
Isto pitanje i za tebe. Moj prethodni post.
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370567#p2370567]Kragi napisao:[/url]Isto pitanje i za tebe. Moj prethodni post.
isto k'o i moj prethodni post - i dalje stoji moj odgovor, i koliko god bizarno zvucalo, decko od sestre mog decka je bio u nekom nedefinisanom fazonu. moj decko ga izvatao (dok se jos nismo upoznali), sestrin decko se uopste nije bunio a nije ni moj decko - tako da ne, ne vidim sta ti ili bilo ko drugi ima da turate nos u tudja posla i izigravate mirodjiju u supi. to se tebe apsolutno ne tiche i ne vidim ko tebi daje pravo da bilo kome petljash i mutish?

*edit* i da postoji razlika izmedju prijateljske zabrinutosti za osobu koja biva prevarena i malicioznog tetkinskog splektarenja/tracarenja (kao sto ce ljudi videti bilo sta sto pokusas da uradish).
By Kragi
A kako da ti objasnim?
Pre svega, niko mi ne daje za pravo ali kontam i to da niko ni ne mora da mi da. :neznam:
Valjda imam takve odnose sa iole blizim ljudima da smatram normalnim to da ptijavim da te decko/devojka vara. Da, verovatno se ne bih mesao u zivot tamo nekom levom i nebitnom ali nemam nista ni protiv tih 'istina'.
Te stvari ne dozivljavam kao zabadnje nosa u tudj zivot, jer bih i sam ocekivao da mi neki ljudi kazu da me decko vara. Bilo sa tipom ili ribom. ;)
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370569#p2370569]Kragi napisao:[/url]A kako da ti objasnim?
Pre svega, niko mi ne daje za pravo ali kontam i to da niko ni ne mora da mi da. :neznam:
Valjda imam takve odnose sa iole blizim ljudima da smatram normalnim to da ptijavim da te decko/devojka vara. Da, verovatno se ne bih mesao u zivot tamo nekom levom i nebitnom ali nemam nista ni protiv tih 'istina'.
Te stvari ne dozivljavam kao zabadnje nosa u tudj zivot, jer bih i sam ocekivao da mi neki ljudi kazu da me decko vara. Bilo sa tipom ili ribom. ;)
da li bi poverovao da ti ljudi/prijatelji kazu da te vara? ili bi se nadrkao na njih sto se petljaju u tvoj zivot. da li bi im poverovao da rade u tvom interesu ili pokusavaju da vas razdvoje?

ja sam bio u toj situaciji jednim bivshim, iako sam znao sa kakvom raspalom kurvetinom sam se spetljao, iako su mi drugi rekli kakva je kurvetina i skretali mi paznju ja sam se na to samo nasmejao i pomislio u sebi 'e jadnici nemate svog zivota a nas ocete da razdvojite'...(jebiga, kad se budala zaljubi a prvo pa musko)

naravno sve sto su rekli bilo je istina, ali opet mislim da bih isto postupio i u sadasnjoj vezi.

reci nekome nesto protiv njihovih significant others je mach sa dve ostrice. moze vrlo lako da ti se obije o glavu i upropasti prijateljstvo. ako ti neko dodje i krene da te griluje i prepituje (jesi ga mozda video negde, sumnjam u to i to, sta ti mislish) mooooooozda onda reci a ovako ici grlom u jagode i reci 'jao sestro neces verovati, videla sam ti decka/muza u pederskom/strejt baru kako se zvalavi sa ovim/onim'. to ne!

nos u svoja posla je moj moto
Ne, ja samo drugacije gledam na medjuljudske odnose.
Stvarno sam znao da ces reci da ja moram imati poverenja u svog decka i kako ne bih smeo da slusam druge. Naravno, stoji, slazem se. Ja sam, nekako, vise mislio na opste pravilo funkcionisanja sa iole blizim ljudima te u njihove porive da se petljaju u moj zivot ne bih sumnjao.
Ne verujem da bi kcerka moje sestre od strica imala neki interes da mi unisti vezu pa izmisli pricu da mi je juce videla decka sa koleginicom na faxu.
Kuzis?
Sa druge strane, ma koliko razglabali, kontam da je puno onih koji bi ti rekli hvala a skrecem paznju da sam u prvom postu na ovoj temi apostrofirao, u zagradi, da je bitno da se radi o istini a ne random lupetanju.
I jos nesto, primera radi, kad si vec i ti poceo.
Iako outovan umem sometimes da testiram recimo kevu tako sto odvalim pricu o mogucoj zenidbi u zelji da cujem njenu reakciju. Jednom mi je rekla: 'Ma daj, seres! Pa cemu sve one rasprave o tvojoj sex orijentaciji? Uostalom, mislis da bih dozvolila da ti zena ne zna?'

Svaka druga bi rekla 'samo se ti zeni sine, bolje nego da si peder', te sam na ovako nesto ipak jako ponosan bez obzira na to sto je zabadanje nosa u moj zivot.
E, a neke stvari se nose i iz kuce i sticu odgajanjem i vaspitanjem. Mozda je i to kod mene. :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ovo već prelazi u polemiku - Da li reći drugu da ga dečko vara.... a ima čini mi se jedna kilometarska tema ovde, ne mogu sad da nađem....

Drago nam je svima što je tebe majka podržala, i što si ti ponosan na tvoju mamu, ali radi to samo sa tvojom mamom.

Mešati se prijateljima i dragim osobama u tu sferu života, i to toliko ozbiljno, je krajnji bezobrazluk i nevaspitanje. I prostački.

Ukoliko su ti namere dobre, a ne možeš da gledaš pomenutu situaciju nemo, onda bi ispravan postupak bio da sa tim dečkom ili mužem porazgovaraš, i eventualno probaš da mu predočiš svoj stav o ispravnosti njegovih postupaka i svoju zabrinutost za tebi dragu osobu.

Takve stvari su najintimnije stvari jednog para, i ako neko treba da kaže neku istinu, onda je to neko od njih dvoje, nikako ti.

A ni Stefan. ont: Slažem se sa Denijevom tezom.. i mene isto to zanima... ma, neće biti ništa od toga, samo eto još malo naslova u novinama, i jedna tema više za Forum...
By Kragi
Jeli bre, tebe jos jebe onaj zauzeti? :)
By Kragi
Da, sad ce krenuti prica kako lupetam gluposti iako je valjda inspektorsko pandurska familija vaspitavala svoje dete da bude, ako nista drugo, bar posteno i ne laze. ;)

I ok, tvoj zivot tvoja stvar ali ne bih da mi osobe koje dozvoljavaju sebi da budu postolje za tudjeg muza/decka seru o mesanju drugima u zivot i bezobrazluku.
:bye:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kragi, na kog zauzetog tačnije misliš - ima ih više? :beba:

A... ne može niko da ti se umeša u život Kragi, osim ako mu ti sam ne dozvoliš... to su osnove ljudskih odnosa... nije život supa.
Nisam se ja nikome nabio na kitu iznenada i iz zasede, izjebao se, pa tako više puta u par meseci i rekao: "E, izvini što sam ti se malo umešao u život..." :lol:

A, znači, "osobe koje dozvoljavaju sebi da budu postolje za tuđeg muža/dečka" a priori idu u fioku sa etiketom "Doesnt Exist" ..? Simpatično... i ok, poštujem. :)

Onda recimo zamisli da je moj post napisala neka, po tebi, ok osoba, pa joj odgovori. Ili nemoj, stomak će ti reći. ;)
By Kragi
Rekoh, tvoj zivot tvoja stvar i zaista nema potrebe da se pravdas. Jedino sto kad pricamo o ovoj temi, mi moramo imati razlicita polazista posto je ono sto je meni nedopustivo (da se videti iz pisanja), tebi u praxi krajnje normalno.

Jedini je problem, sto se mene tice, to sto moj pristup nazivas bezobrazlukom i zabadanjem nosa u tudj zivot tok i sam to radis, samo na mnogo licemerniji nacin - cuteci o tome :)

Zato se sa tobom polemika na ovu temu zavrsava upravo sada, a ti nastavi da pises ako imas potrebu. Slobodno. ;)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370564#p2370564]Kragi napisao:[/url]A ti bi dozvolio decku koji je juce sa tobom bio u gay klubu da se zabavlja sa tvojom sestrom, bez toga da ona poznaje taj deo njegove licnosti? :trep:
(naravno da postoji opcija da joj to ne smeta, ali pricamo o tome da bi morala da zna)
kako bih ti rekao, ali sve ono hipotetički:

momak može biti biseks. ta mogućnost postoji, zamisli? :D

gdje baš uze sestru za primjer? rekao bih joj, kao što bih joj rekao i da je vara sa nekom drugom ribom. međutim, to ne bih rekao nekoj "nebitnoj" osobi.

ne mažnjavam momke u "slobodnom terminu" :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
@Kragi
Definitivno moraš da mi kažeš kad smo se, i gde upoznali... jer se ja tebe uopšte ne sećam :beba:
By Kragi
^ Nismo i necemo. Takvima poput tebe ne bih pruzio ruku pa da znam da mi zivot zavisi od toga.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370610#p2370610]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370564#p2370564]Kragi napisao:[/url]A ti bi dozvolio decku koji je juce sa tobom bio u gay klubu da se zabavlja sa tvojom sestrom, bez toga da ona poznaje taj deo njegove licnosti? :trep:
kako bih ti rekao, ali sve ono hipotetički:

momak može biti biseks. ta mogućnost postoji, zamisli? :D

gdje baš uze sestru za primjer? rekao bih joj, kao što bih joj rekao i da je vara sa nekom drugom ribom. međutim, to ne bih rekao nekoj "nebitnoj" osobi.

ne mažnjavam momke u "slobodnom terminu" :lol:
Pa ja tebi o tome pricam. I onda ta osoba koja je sa tvojom sestrom mogu biti ja (ustvari ne mogu ali hipotetički ;) ). E, onda ces joj ti reci a ja tebi da si zli moralista ;)
Uzmi u obzir da je i tamo neka 'š' osoba necija sestra ili nesto slicno. O ne, ne moralisem niti sam toliko empatican da bih se svima mesao u zivot i ispravljao krive Drine, ali zasto bih imao nesto protiv toga da i ta neka 'š' osoba zna?
Jos kad tome dodas licemerje koje osobe tog tipa nose sa sobom, orman naspram hetero jebaca, onda prosto imam stav da ih uopste ne treba zaliti, naprotiv.
Stoga me boli qrac sto ce mali da ih outuje.
Cuj, boli me, bas volim :evil:

Eto. Toliko od mene na ovoj temi.

p.s.

i da vas ne vidim pored riba bliskih meni ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!