Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Momo
Objasni mi Mihajlo jednu stvar, ako sam dobro shvatio ti smuvas str8 ili nestr8 (nebitno) devojku, budete u vezi i ona neko vreme ne ukapira da nisi bioloski muskarac ???
Originally posted by MIHAJLO_ok, nemoj da se vredjas
pa Momo da, desavalo mi se da budem sa devojkom i 4 meseca da ne izvali da sam zensko.
Originally posted by MIHAJLO_Objasni na konkretnom primeru, molim te.
Vremenom mi valjda daju tu zensku ulogu, poziciju kako god (sto mi je jako tuzno) i traze od mene da se ponasam u skladu s tim, al posto nije bas tako jednostavno..imam problema.
Originally posted by MIHAJLO_Ja sam ti jos kad si se pojavio na forumu poslao u2u ali ga ti dugo nisi procitao a pre neki dan vidim da je procitan ali mi nista nisi odgovorio. Takodje koliko znam Andrej je prisustvovao sastancima grupe i cini mi se cak i otvorio temu o tome a u toj temi sve pise (nije valjda propustio da ti prica o grupi?) O grupi imas vise i na sajtu transserbia ... nadam se da si cuo za taj sajt ?
Voleo bih. Mislim ja sam cuo da ta grupa postoji, ali znam samo Andreja, Andjelu i Taru ovde sa foruma, nemam pojma gde se nalazite niti ista, niti koga da pitam, bash nemam pojma. Moja je i krivica verovatno, nisam se raspitivao.
jel znas ti???????
Originally posted by MIHAJLO_Kako je moguce da se nesto tako desava? OK je da se neko od njih zezne u pocetku ali ja sam isao u skolu koja je imala poprilicno mnogo djaka i znao sam prakticno celu svoju generaciju ako ne po prezimenu i imenu a ono bar samo po imenu.
Sto se tice oslovljavanja u skoli itd, tu je raznovrsno, neko vishe misli da sam musko, neko manje, al u vecini slucajeva misle da ih zajebavam da sam zensko. Vremenom mi valjda daju tu zensku ulogu, poziciju kako god (sto mi je jako tuzno) i traze od mene da se ponasam u skladu s tim, al posto nije bas tako jednostavno..imam problema. Ali razmisljao sam nije to zbog toga sto me bolje upoznaju, nego jednostavno pocnu da me gledaju drugacije..nije mi najjasnije zasto to tako ide.. a posle nekog vremena oni koji me bolje poznaju ipak pocnu da me gledaju vishe kao decka. eh voleo bih da mi nije toliko komplikovano.. jbg
Originally posted by MIHAJLO_Ih bre, nemoj toliko da generalizujes, nisu sve devojcice takve i nije "normalno" da sve budu takve.
Dalje normalno je da se devojcice stalno budu vesele, razdragane, da stalno pevuse, da pricaju o momcima, gledaju zenske casopise, lakiraju nokte (gomila stvari koju ne podnosim) ogovaraju sve moguce likove, rade ritmicku gimnastiku, zivkaju se preko telefona, muvaju likove zajedno (a ti likovi me gledaju ko vanzemaljca kad se pojavim sa ortakinjom)
Originally posted by MIHAJLO_Ne mogu ti reci kada su sastanci tacno jer da bi uopste prisustvovao sastancima moras prvo otici kod Rakica a onda se sastati sa koordinatorom grupe na neformalnom sastanku/upoznavanju pa tek onda mozes na grupu
Momo procitao sam i pogledao sam taj sajt i to. Mene zanima kad je sl sastanak? Na to sam mislio.samo volim to malo lepse da kazem
![]()
Originally posted by MIHAJLO_Ovo je jako zanimljivo pitanje
Mene jedna stvar vrlo zanima posto odosmo skroz u neku drugu temu heh, sta uopste znaci da se neko oseca kao pripadnik nekog pola, muskog/zenskog svejedno?
Originally posted by MomoMoram da citiram/parafraziram tvoju zenu, da se plasim da ce posle silnog dekonstruisanja da nas biologija saceka negde iz ugla
Rod je drustveno konstruisana kategorija koja je nesto sto je razlicito od pola, ali se isto tako moze reci i da je pol (tj dva pola) drustveno konstruisana kategorija iako se navodno definise na osnovu primarnih i sekundarnih polnih karakterisika, hormonalnog statusa i hromozomskog statusa koji su takodje drustveno konstruisane kategorije i nakon osvrta na sve to mozemo zakljuciti da je sve konstrukcija i da nista mozda nije onako kako smo mi / ili bilo ko zamislili da treba da bude![]()
Originally posted by Ivanaali to se nikad ne moze desiti jer su ljudi smislili biologiju i sve u vezi nje... samim tim ona je sama konstrukt drustva kao i sva njena dostignuca i otkrica
Moram da citiram/parafraziram tvoju zenu, da se plasim da ce posle silnog dekonstruisanja da nas biologija saceka negde iz ugla![]()
Originally posted by Ivanapaz ovako, ti sad, ako si i dalje u temi, povezuješ stanje organizma kome je nešto (virus, bakterija) naudilo i stanje organizma koji može dobro da funkcioniše...
Ja bih da dekonstruisem ovaj bronhitis onda da prestane da me muci![]()
Originally posted by TaraMarko je, koliko znam, neki prijatelj Andreja87, pa pomislih......Originally posted by the1whowishedNije li logično? Rešio čovek da se zove Marko, a ne Mihajlo
Valjda jeste.![]()
U cemu je fora sa Marko vs. Mihajlo?![]()
Originally posted by the1whowishedPa i ovaj Marko je prijatelj Andreja 87, to je jos odavno rekao , da poznaje Andreja i Taru licno.
Marko je, koliko znam, neki prijatelj Andreja87, pa pomislih......![]()
Meni je Mihajlo neuporedivo lepse ime.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!