Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728564#p2728564]overload napisao:[/url]ustala i proveravam tracking - gde mi je posiljka koju sam porucila u 28. septembra sa obecanjem da ce biti ovde in 2-5 business days. naravno, poslijka i dalje nije izasla iz japana a customer support se pravi lud i ne odgovara vec 2 dana. sve mi se cini da cu da im zapretim povlacenjem para.
kako se to povlače pare ako si već poručio nešto? mislim kontam onaj deo, ukoliko je to uopšte slučaj, da je određen iznos blokiran na računu, ali kako ih povući nazad (odblokirati)?
Korisnikov avatar
By 李香兰
40 day money back guarantee bilo gde ako placas paypal-om. pises direktno njima.
By Aven
Da, piše se direktno njima. Meni su vratili (tj. frendici preko koje naručujem) i kad nismo htjele platiti basnoslovnu carinu koja je koštala duplo više nego proizvod.

Proizvod je vraćen pošiljatelju, a oni su nama vratili pare.

Ako nikako drugačije, treba im samo zaprijetiti lošom recenzijom. Na to su osjetljivi. :evil:

* * *

Spremam se za fux.
By OpetMacak86
Sedim,preznojavam se i cekam da mi organizam obradi ovo malo alkohola sto sam pomirisao uz veceru
By OpetMacak86
Pokusavam da sklonim siske s ociju...al to je sizifov posao,danas me kosa ne slusa,a nije ni cudo kako je vlazno
Korisnikov avatar
By mOwbid
stigla sa posla i evo stalkujem. ono dnevno
Korisnikov avatar
By ART
Kuckam sa jednim cute dečkom na Romeu :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
htela sam da isprzim krompirice, ali izgleda da nemam ulja u stanu...

i chekam poruku k'o
sto ozebao ceka sunce
By OpetMacak86
Pijem kafu na balkonu i gledam se s kuvarom u kuhinji hotela preko puta...ili mu se ja svidjam,ili su me klinci izsharali gel hemiskom po licu gok sam spavao
By OpetMacak86
Lezim na podu i cekam da umrem od dosade...klinki su u skoli/obdanistu/vrticu...nemam sta da radim...svi me zaboravili...rodjenom burazeru toliko nedostajem da mi ne bi ni pisao da je sam znao kako da me odjavi sa skypa da se on uloguje
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Прво да измозгам шта да скувам, па у радне походе.
By OpetMacak86
Locem kafu iz najvece solje koju sam mogo da nadjem i cekam da se otvori trafika da kupim cigare
  • 1
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!