Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Dionysus
Ниси нормална!
Имаш празну гајбу за Новака и идеш у кафић.... ццц... Да ја имам празну гајбу (или девојка) ми бисмо то прославиле онако у финој домаћој атмосфери, па нека вечерица, па ово - оно...
Приведи нешто кад већ имаш прилику;)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma nemam praznu gajbu, aman zeno!!

Zena i dete mi idu na more, ja ostajem..

A trenutno zivimo kod njenih, jer smo nas dom razorile
skroz, renoviramo i tamo nema gde... totalni je haos..

A da sedim sa njenima za novaka.. mislim, oni su super,
ali ja bih da se druzim sa meni slicnima... a ne sa matorcima..

kapiras?

Lako bi bilo da sam kod svoje kuce.. ali sigurno jos
mesec, dva, tri nema sanse da se vratimo tamo...

:kuca:
By Dionysus
Ааааааа... сад разумем, сори :(
:глоопа пинки:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Armand Van Helden! It is official, posto kupih kartu!
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by jacob::stanwik
Armand Van Helden! It is official, posto kupih kartu!
mislim da si promasio temu :smeh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Momo
Originally posted by Big Bad Bear
A sta to postoji neki klub hejtovanja LABRIS cura?
Ma jok, mi se samo salimo :D

Doduse mislim da bi mnogi imali sta da kazu kad bi neko otvorio temu :klub hejtera Labris-a.

Nikad nisam bila u Labris-u (pa na zalost ne mogu da otvorim tu temu) al sam od ljudi koji su bili tamo cula samo lose kritike.

Bila sam na nekim okupljanjima koje je organizovao Labris i stekla sam sledeci utisak: njima je sve jedno da li si ti tu ili nisi, ako zelis da udjes u taj krug ljudi moras da se potrudis malo vise, a ako si slucajno "obicna devojka" (citaj - nemas ludilo frizuru, tu i tamo neki pirsing i sl.) onda tesko i da ce da te primete da postojis. Neke od njih mi deluju onako - nadrkano aktivisticki a to ne mi se svidja!
Eto, morala sam malo da pljucnem na njih, i fala bogu pa ne odo' tamo kad sam se autovala iako mi je bilo u planu.

A sad nesto vezano za temu, hm, napr. bas me zanima gde Labris cure cekaju novaka :lol:

Nisam primetila da ti je sinoc bilo neprijatno na koktelu kod Labris cura...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Oziris
Originally posted by Momo
Originally posted by Big Bad Bear
A sta to postoji neki klub hejtovanja LABRIS cura?
Ma jok, mi se samo salimo :D

Doduse mislim da bi mnogi imali sta da kazu kad bi neko otvorio temu :klub hejtera Labris-a.

Nikad nisam bila u Labris-u (pa na zalost ne mogu da otvorim tu temu) al sam od ljudi koji su bili tamo cula samo lose kritike.

Bila sam na nekim okupljanjima koje je organizovao Labris i stekla sam sledeci utisak: njima je sve jedno da li si ti tu ili nisi, ako zelis da udjes u taj krug ljudi moras da se potrudis malo vise, a ako si slucajno "obicna devojka" (citaj - nemas ludilo frizuru, tu i tamo neki pirsing i sl.) onda tesko i da ce da te primete da postojis. Neke od njih mi deluju onako - nadrkano aktivisticki a to ne mi se svidja!
Eto, morala sam malo da pljucnem na njih, i fala bogu pa ne odo' tamo kad sam se autovala iako mi je bilo u planu.

A sad nesto vezano za temu, hm, napr. bas me zanima gde Labris cure cekaju novaka :lol:

Nisam primetila da ti je sinoc bilo neprijatno na koktelu kod Labris cura...
Meni nigde nikad nije neprijatno, ja se svuda i uvek ludo zabavljam :D

Prvi put sam sinoc bila tamo a moje moje misljenje o Labrisu i dalje ostaje nepromenjeno. Dakle, nemam lose misljenje o svim pojednicima/pojedinkama i nikad ne generalizujem, vec mi se ne svidja ta organizacija kao organizacija.

Mislim da bi trebalo da su malo otvorenije za ljude sa strane kojima treba podrska.

Bila sam sinoc i nije iskljuceno da cu ici opet na neka okupljanja koje one organizuju jer nemam drugi izbor a i mnogo stosta se meni u ovoj drzavi ne svidja pa zivim tu i saradjujem sa ljudima u nadi da ce se nesto promeniti na bolje :bicikl:

Nemoj da shvatis ovo licno :) ako te interesuje sta ljudi misle o Labrisu a trebalo bi da te interesuje ako si njihova predstavnica ti otvori temu o tome. Mislim da bi to bilo korisno.
A inace sinoc sam sve vreme bila okruzena devojkama koje nisu clanice Labrisa.
Korisnikov avatar
By Oziris
Postojala je tema o tome... Nebitan je moj licni stav o Labrisu, ali ne mozes tako da generalizujes stvari. Labris organizuje izlete, seminare i radionice za korisnice i saradnice labrisa, te ne mozes reci da Labris nije "otvorena" organizacija, a sto se podrske tice, mislim da je potpuno zadovoljavajuca cinjenica da Labris u okviru svojih aktivnosti ima i Psiholosko savetovaliste za lezbejke i zene neheteroseksualne orijentacije. Dakle, ako vec sudis o necemu, onda je dobro da sud baziras na licno proverenim informacijama, a ne na rekla-kazala.
Korisnikov avatar
By Momo
Labris organizuje izlete, seminare i radionice za korisnice i saradnice labrisa,

a sto se podrske tice, mislim da je potpuno zadovoljavajuca cinjenica da Labris u okviru svojih aktivnosti ima i Psiholosko savetovaliste za lezbejke i zene neheteroseksualne orijentacije.
Pa zbog toga valjda i postoji i za to verovatno i dobija novac.

te ne mozes reci da Labris nije "otvorena" organizacija,
Otvorenost o kojoj ja govorim nema veze sa seminarima koje organizuje i slicno, vec sa odnosom prema ljudima koji su van organizacije a koji dolaze na te seminare.

Dakle, ako vec sudis o necemu, onda je dobro da sud baziras na licno proverenim informacijama, a ne na rekla-kazala.
Rekla sam da sam vec bila na jednom okupljanju koje je izmedju ostalih i Labris organizovao (van njihovih prostorija) i sud sam zasnovala na osnovu toga ali i na osnovu komentara ljudi koje jako dobro poznajem.
Korisnikov avatar
By Oziris

Pa zbog toga valjda i postoji i za to verovatno i dobija novac.

To je samo jedna od aktivnosti, ali nije jedini razlog postojanja, definitivno.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Meni je posle tri koktela bilo sasvim fino,
da sam ostala duze.. bilo bi svasta,
a nisam to zelela da priredim...
Meni su one sve drage i znam da kad god treba
pomoc, pravna, psiholoska da mozete da se javite
i savetujete sta i kako..

Inace za novu godinu, radim, ali cu da dodjem
oko 01 do Planeta.. ako nekoga bude tamo..
By Bombina
mora da sam ti upoznata andjelat :D
By Bombina
tinke ocemo li da idemo na kosmosu
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:doh:

Ja sam izgleda promasila temu...

@ Bombi - moze moze :lol:
By Bombina
he he jesi promesala zaljubiska dalje :D
postala si vesta na racunanaru tinke
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Bombina

postala si vesta na racunanaru tinke
vesta sam ja u mnogo cemu :lukavi:

:rotflmao:
By Bombina
ne moze ti nista da uradi kako treba, ali niko ne moze da zivi bez racunara
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by *PiNkLoVe*
Мукица мала :(
Ја радим 30...
Па, ок је, само мораш да се договориш са власницама, плаћа се упад...
А, иначе, било би најс да дођеш... :)
a kako se dogovara sa vlasnicama :D
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by tramp
Originally posted by *PiNkLoVe*
Мукица мала :(
Ја радим 30...
Па, ок је, само мораш да се договориш са власницама, плаћа се упад...
А, иначе, било би најс да дођеш... :)
a kako se dogovara sa vlasnicama :D
putem mobilnog ili licno ako svracas...
Korisnikov avatar
By leobg
Ja cu NG "proslaviti" sam sa casom i tugom.
By Dionysus
ЛЕО, е, немој да си сам, хајде дођи онда у Планет да блејиш са свима нама, сигурно ти је боље него да се сам бедачиш код куће, а и пића су им јефтина, па можеш да се убијеш од алкохола, ако баш то толико желиш....
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
znam da nije ovo direktna tema,ali bili bio neko ljubazan da mi kaze da li je Planet samo lez kafic i gde se tacno nalazi... Pliz,U2U
Korisnikov avatar
By istok
Zasto sticem utisak da ce ovo bit ilez proslava NG?
Zar nema bas ni jedna mix zurka, tipa Alijansa, Kan-Kan (sto je nekad bio) i sl.? Dolaze mi neki prijatelji iz MK i ne bih voleo da ih odvedem na neko mesto gde ce pretezno biti lez ekipa (no offense). Sta jos ima od ponude za NG (ako nije off topic)? Zna li ko?
Korisnikov avatar
By erkondisn
Van Helden@Expo :giggle: , bice svega, bice :yes:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ja sam se razboleo... pa ako treba nekome karta za A.V. HELDENA, prodao bih je za 2500.
U2U pls.
By Dionysus
Jel bio neko?
Devojka i ja bile do pola 1, posle otisle na neku privatnu zurku... Mesto je ok, ali muzika... recimo da nam se nije bas preterano dopala...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!