Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MomoOriginally posted by Big Bad BearMa jok, mi se samo salimo
A sta to postoji neki klub hejtovanja LABRIS cura?![]()
Doduse mislim da bi mnogi imali sta da kazu kad bi neko otvorio temu :klub hejtera Labris-a.
Nikad nisam bila u Labris-u (pa na zalost ne mogu da otvorim tu temu) al sam od ljudi koji su bili tamo cula samo lose kritike.
Bila sam na nekim okupljanjima koje je organizovao Labris i stekla sam sledeci utisak: njima je sve jedno da li si ti tu ili nisi, ako zelis da udjes u taj krug ljudi moras da se potrudis malo vise, a ako si slucajno "obicna devojka" (citaj - nemas ludilo frizuru, tu i tamo neki pirsing i sl.) onda tesko i da ce da te primete da postojis. Neke od njih mi deluju onako - nadrkano aktivisticki a to ne mi se svidja!
Eto, morala sam malo da pljucnem na njih, i fala bogu pa ne odo' tamo kad sam se autovala iako mi je bilo u planu.
A sad nesto vezano za temu, hm, napr. bas me zanima gde Labris cure cekaju novaka![]()
Originally posted by OzirisMeni nigde nikad nije neprijatno, ja se svuda i uvek ludo zabavljamOriginally posted by MomoOriginally posted by Big Bad BearMa jok, mi se samo salimo
A sta to postoji neki klub hejtovanja LABRIS cura?![]()
Doduse mislim da bi mnogi imali sta da kazu kad bi neko otvorio temu :klub hejtera Labris-a.
Nikad nisam bila u Labris-u (pa na zalost ne mogu da otvorim tu temu) al sam od ljudi koji su bili tamo cula samo lose kritike.
Bila sam na nekim okupljanjima koje je organizovao Labris i stekla sam sledeci utisak: njima je sve jedno da li si ti tu ili nisi, ako zelis da udjes u taj krug ljudi moras da se potrudis malo vise, a ako si slucajno "obicna devojka" (citaj - nemas ludilo frizuru, tu i tamo neki pirsing i sl.) onda tesko i da ce da te primete da postojis. Neke od njih mi deluju onako - nadrkano aktivisticki a to ne mi se svidja!
Eto, morala sam malo da pljucnem na njih, i fala bogu pa ne odo' tamo kad sam se autovala iako mi je bilo u planu.
A sad nesto vezano za temu, hm, napr. bas me zanima gde Labris cure cekaju novaka![]()
Nisam primetila da ti je sinoc bilo neprijatno na koktelu kod Labris cura...
Originally posted by OzirisPa zbog toga valjda i postoji i za to verovatno i dobija novac.
Labris organizuje izlete, seminare i radionice za korisnice i saradnice labrisa,
a sto se podrske tice, mislim da je potpuno zadovoljavajuca cinjenica da Labris u okviru svojih aktivnosti ima i Psiholosko savetovaliste za lezbejke i zene neheteroseksualne orijentacije.
Originally posted by OzirisOtvorenost o kojoj ja govorim nema veze sa seminarima koje organizuje i slicno, vec sa odnosom prema ljudima koji su van organizacije a koji dolaze na te seminare.
te ne mozes reci da Labris nije "otvorena" organizacija,
Originally posted by OzirisRekla sam da sam vec bila na jednom okupljanju koje je izmedju ostalih i Labris organizovao (van njihovih prostorija) i sud sam zasnovala na osnovu toga ali i na osnovu komentara ljudi koje jako dobro poznajem.
Dakle, ako vec sudis o necemu, onda je dobro da sud baziras na licno proverenim informacijama, a ne na rekla-kazala.
Originally posted by Bombinavesta sam ja u mnogo cemu
postala si vesta na racunanaru tinke
Originally posted by trampputem mobilnog ili licno ako svracas...Originally posted by *PiNkLoVe*a kako se dogovara sa vlasnicama
Мукица мала![]()
Ја радим 30...
Па, ок је, само мораш да се договориш са власницама, плаћа се упад...
А, иначе, било би најс да дођеш...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!