- 20 Apr 2009, 21:25
Nikad mi nije bilo jasno na ovom forumu sta je vredjanje, a sta ne. Voleo bih da mi se razjasni kako bih ja mogao da ynam sta smem i sta ne smem da kazem. Svakako da se razne reci mogu protumaciti u zavisnosti u kom kontekstu su napisane, ali neke stvari su stvarno smesne. Moje opomene i banove sam najcesce zaradjivao na vredjanju. Cesto me korisnici na ovom forumu podsecaju na scenu iz Velikog Brata kad je Gru rekao Mii iz sale da je "stoka debela" posto je pod njom pukla stolic pa je ova podigla citavu frku oko toga
Ono sto me zanima jeste par stvari:
1. Da li je stvarno za opomenu kad nekome kazes da histerise, da je drama queen, da lupeta i slicno?
2. Da li je vredjanje ako nekome kazes da je narkoman (u bilo kom kontekstu) ako ta osoba sama prica kako se drogira, koristi droge i uziva u opojnim sredstvima (a narkomani su ljudi koji se drogiraju)
3. Zasto ako se da nekome opomena zbog vredjanja se taj post, gde se neko vredja, ne obrise? Zar se opomene dobijaju samo zbog izivljavanja pojedinih moderatora a to "vredjanje" mu dodje samo kao neko opravdanje?
Ono sto me zanima jeste par stvari:
1. Da li je stvarno za opomenu kad nekome kazes da histerise, da je drama queen, da lupeta i slicno?
2. Da li je vredjanje ako nekome kazes da je narkoman (u bilo kom kontekstu) ako ta osoba sama prica kako se drogira, koristi droge i uziva u opojnim sredstvima (a narkomani su ljudi koji se drogiraju)
3. Zasto ako se da nekome opomena zbog vredjanja se taj post, gde se neko vredja, ne obrise? Zar se opomene dobijaju samo zbog izivljavanja pojedinih moderatora a to "vredjanje" mu dodje samo kao neko opravdanje?