Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
Preminuo Patrik Svejzi

Beograd -- Poznati američki glumac Patrik Svejzi preminuo je u ponedeljak u 57. godini posle duge i teške bolesti od koje je bolovao skoro dve godine.

U izjavi koju je objavila Anet Volf, publicista poznatog glumca navodi se da je "Patrik Svejzi preminuo u miru, u prisustvu porodice, posle suočavanja sa izazovima bolesti u poslednjih 20 meseci."

15. septembar 2009. | 07:32 | Izvor: B92
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:iskolacen:
nisam ni znala da je bio bolestan... bas mi je zao, bio je odlican glumac, sjajan plesac... :( :farewell:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Što je on bio jebozovan kada je bio mlad.

Neka počiva u miru.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gledao sam skoro neki dokumentaras o njemu na E-Chanel i pricali su o njegovoj bolesti i o tome kako je on odlucan da se bori i pobedi taj rak na kraju...ali eto :(

On se godinama borio i sa alkoholizmom i uspeo je da se resi tog problema ali cancera nije mogao :(

Njegovi filmovi Dirrty Dancing i Ghost kao i serija North and South me jako podsecaju na detinjstvo .
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Lakiboy_ns
Njegovi filmovi Dirrty Dancing i Ghost kao i serija North and South me jako podsecaju na detinjstvo .
I mene...

Slava mu....

:pop:
Korisnikov avatar
By Combo
Ne znam za dokumentarac, ja gledao intervju sa Barbarom Walters. Čudno je bilo, jako.

Kao i neka serija koju su mu dali rade, sve u cilju te borbe i potiskivanja misli od bolesti u drugi plan. Onako omršaveo sa oreolom mrtvog čoveka koji hoda...nije trebalo to da rade.

Prokleti rak.
Korisnikov avatar
By starky
bas to.
:up:
Korisnikov avatar
By Li
Ghost je bio prvi film na koji sam se ubila placuci...
Ja sam iskreno verovala da ce uspeti da se izbori kao Lens Armstrong.
:(
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by starky
bas to.
:up:
Moja drugarica ce suze liti, siguran sam. Ona je bila luda za Prljavim plesom. :)
Slava mu!
By RACABG
oplakasmo ga ovdje ko da nam je rod rodjeni
Korisnikov avatar
By deran
Jbt,ovako je čovek izgledao u novembru 2007 (ako nađem bolji snimak,postavim kasnije)-ja sam se zaprepastio kad sam čuo da je već onda bio u braku 32 godine.Pa ja bih mu tu max dao 37 ili 38 godina :iskolacen:

''

A gle ovde...strašno...

Slika

"Duh" mi je omiljen film...
Korisnikov avatar
By gorilica

Vala bash.
Ja chak kao klinac uvezbavao i koreografiju zavrshnog plesa. Obadva filma gledao milion puta.

Shteta, ali jbg, od smrti niko pobegao nije.

Neka mu je laka zemlja.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ja napravila temu..te me je deran prenuo pa molim Moderatore da smeste temu u DYR....Celu noc nisam spavala, i izvinjavam se zbog "double-trouble" :(

Anyway...Bas mi je zao, gotivila sam ga..I sad mi odzvanja ona njegova pesma "She's like the Wind..."
http://www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ

-Boze, kako je to lepa pesma!!!!!!!!!!!! :(
A i bas je lepo covek bio..
RACO.. emotivno sam vezana za "dirtty Dance".. A pogotovo tu pesmu ..Neki meni lepi momenti su vezani za nju, a zahvaljujuci tom filmu sam kao klinka bila bas napaljena pa sam,onako blesava, molila moje da me upisu negde na ples!
(jer sam u svojoj ludoj glavici, mislila da cu upoznati tamo nekog tako slatkog tipa i zaljubiti se+sve sa happy end-om! )
eto..

Off:Evo opet nesto laprdaju kako je "parada najrizicnija i da se zamole LGBT zajednice da se povorka NE odrzi!! Koj' je njima kurac!! :die: dusmani!!

Evo in Memoriam... :(
Slika
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
OFF:
gospode Boze!!! :raskolacen: Tek SAD provalih da je Jennifer Beals (Bet iz L word-a) djuskala u "Flashdane" !!!!
O.M.G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sorry na Off-u nije tema za to..ali ja sam ZAPANJENA!!!
Korisnikov avatar
By Vel boy
eh, da, R.I.P. Patrick!

ni ja nisam znao da je bio bolestan, no reche mi jedan americhki frend da je on znao josh od marta proshle godine, eto skoro pa koincidentalno vremenski s dijagnosticiranjem bolesti u pok. Edward-a Kennedy-ja.

tema je mogla biti postavljena u Kulturi i Umetnosti, odeljci za filmove, no dobro je i ovde.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!