Simor (
mazno): Vuče, ja sam!
Vuk Jeremić (
oštro): Ko je to? Predsedniče, vi ste?
Simor (
mazno): Ludice, nije predsednik! Ja sam! Šifra "Kosmet je sastavni deo Srbije! Kamenovane žene su sastavni deo iranske politike ljudskih prava. Politička izuzetnost je sastavni deo srpske diplomatije!"
Vuk Jeremić (
razdragano, sa primesama erekcije u glasu): Simče, ti li si! Ljubavi moja! Pa, koji je to nama danas dan?
Simor (
pravi se bleskast; i dalje mazan): Pa, ne znam. Da nije Sonja eeeee Liht dobila još neku nagradu?
Nataša Jeremić (
u backgroundu): Dragi, upravo sam se čula sa Acom Moja Stara Cipela Tijanićem. Danas ćemo u drugom dnevniku najpre imati izjavu Božidara Đelića da će vize za Srbiju sto posto biti ukinute u junu 2067, potom će Tadić sa Mrkonjićem otvoriti 3,5 metra autoputa Novi Sad - Horgoš, onda ćeš ti, maco, sa Sonjom eeeee da prokomentarišeš munjevit proces evropskih integracija kroz saradnju Srbije sa Iranom i Egiptom...
Vuk Jeremić (
sasvim tiho): Nataša je ušla u sobu. Sakriću slušalicu da ne vidi da razgovaram sa tobom.
Nataša Jeremić (
i dalje u backgroundu): ...onda ćemo Marka Kona proglasiti za doživotnog predstavnika Srbije u polufinalu Evrosonga a tatu Novaka Đokovića za počasnog sportskog komentatora RTS-a!
Nataša Jeremić (
besno): Vuče! Da li ti to razgovaraš sa onim pederom koji nije svestan važnosti teritorijalnog integriteta i suvereniteta?!? (
otima slušalicu i gleda u broj na displeju): Znala sam! A to što svašta piše na onom pederskom forumu! Mis'im, jebote, pa jesi zbog ovakvog šljama donosio sa Ivicom AD zakon? (
čuje se treska. Nata je bacila slušalicu i zalupila vratima od spavaće sobe.)
Vuk Jeremić (
neznatno uznemiren, neznatno oslabljene erekcije ali i dalje mazno): Simore, izvini. Ovakva je još od kada je Sonja eeee Liht dala ostavku na mesto članice Saveta za borbu protiv korupcije.
Simor (
stameno): Razumem je! Ipak da ne prihvati članstvo u organu...
Vuk Jeremić (
gica se po podu k'o onomad u UN): Organu...
Simor (
smejulji se): Ma, ne tvoj car Lazar u gaćama! Ne taj organ! Mislio sam na organ koji vodi jedan Čeda Čupić!
Vuk Jeremić (
mazno): Nego, bebice, pa kome je danas rođendan?
Simor (
bleskasto): Hmmmmm... da nije Miladinu Kovačeviću?
Vuk Jeremić (
vidno erotski uzbuđen): Uh, nije. (
sebi u bradu): Mada, kada pomislim na njegovo telo... To je Kosmet u malom... (
opet Simoru): Ma, tebi je ludice, rođendan. Tebe je tvoja divna majka pre piiiiiip godina podarila Srbiji, da joj budeš na čast i ponos! Tebe je majka rodila da te Amfilohije krsti, Ugrica doji, Kolundžija vaspita, Šutanovac osnaži, Đilas biznisu poduči a Boža Đelić da ti pasoš bez viza podari!
Simor (
oduševljen): Miiiiiiiiillllllliiiiiiiiiiiiiiiii!
Vuk Jeremić (
još oduševljeniji): Dragiiiiiiiiiiiiiii!
Simor (
još još oduševljeniji): Volim te! Volim te! Volim te! Čak i ako ne bude gasa sledeće zime, čak i ako nikne još jedno romsko naselje u Beogradu, čak i ako Dobrica Ćosić dobije svinjski grip na Univerzijadi, ti ćeš biti moja sreća, moj ponos, moja dika, moj kosovski junak, moja kosovka devojka!