Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by Lakiboy_ns
Uff al volimo da pljujemo sve zivo ovde kao da ste svi odrasli sa Versace cuclama u ustima i nosili baby Dior dok ste kakili u gace :lol:

Da nisu dosli Zara, Mexx, Springfield i ostali strani brendovi gde bi ste se oblacili? U kineskom trznom centru i u Yumku? :alexis:

Please :vezan:
Vidi, Italijani!
Nisu Italijani, to su Prvomajci!

:smeh:
:lol: Da.Kakva reklama takva i garderoba.Mada onaj decko u toj reklami je bio hooot to ih je malo izvuklo :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam, ne secam se.
Koncentraciju posvetim momentu kada matori treba da izgovori "Nisu Italijancici, nego prvomajci".
Ne mogu da radim vise stvari u isto vreme, aman.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne znam, ne secam se.
Koncentraciju posvetim momentu kada matori treba da izgovori "Nisu Italijancici, nego prvomajci".
Ne mogu da radim vise stvari u isto vreme, aman.
Well potrudi se aman.
Ja sam se smejao glupoj reklami i u isto vreme gledao hooot decka u istoj.
Ali ja sam vec uvezban za takve stvari :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vidis da i dalje ne znam da li su Italijani ili Italijancici, a ti bi da jos i frajere gledam...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by KissQueen
H&M kod nas od 2008.? :bouncy:

To bi stvarno bilo :wow:

Nego, kakvi su vasi utisci Zara vs. Terranova?

Jaooooo, ni ne pitaj! :doh:

Terranova je uzasna!

Kada su se tek pojavili, ja sam tamo kupila neku suknjicu, par dzempera, majica, ali.....vremenom sam videla da su materijali kurac-od nenormalnog skupljanja do rastezanja, totalni deformiteti se desavaju...
Cene su pristupacne, na oko mi se nesto i dopadne, ali kad pipnem ili obucem, katastrofa! Prestala sam da odlazim tamo, sada Zara ima prednost.
U Zari ima "momenata" da materijali i nisu tako dobri, ali ima i jako dobrih - ja takve biram, strucnjak sam za dobre materijale, i sta god sam kupila u Zari, nije se promenilo ni nakon 100 pranja.....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne mislim da su cene u Teranovi pristupačne s obzirom na kvalitet kupljene robe. sećam se da kad im stignu recimo muške majce koštaju od 2000 do 3000 dinara, a definitivno ne vrede ni trećinu od toga. naravno, posle na sniženju budu i za 500, sa sve gratis rupama i lošim šavovima.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ehh, da - ja nista nisam nasla ni u Esprit-u, ni u Tom Tailor-u, ni u Mexx-u........ (naravno, moze se bezmalo svugde naci jednom godisnje po 1 dobar komad, ali nije to to).

Meni jedino odgovara garderoba iz Urban shopa i Zare, so far.....

A u H&M-u sam bila u Nemackoj i kupila sam par stvarcica. Ni oni nisu uopste skupi, i oni su za siroke narodne mase takodje, i isto se ponekad ubode nesto ok, ali kao i u Zari, nadju se i materijali koji i nisu bas nesto...

U Mangu sam isto nasla ok stvari, i stavljam Mango visoko iznad Terranove.......ali, kako god pogledam, svugde nalazim da ima i ok i losijih materijala; treba samo znati odabrati, i naravno, imati srece da bas taj dezen koji nam se svidja bude i dobar materijal.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Sto se tice jeftinijih brendova devojke su def u povlascenoj poziciji jer im imaju na raspolaganju mnogo veci izbor nego kad je u pitanju odeca namenjena muskoj populaciji ukoliko iole zele pristojno da izgledaju. To ne vazi samo za Beograd i Novi sad vec i sa skoro celu EU, mozda je u USA bolje stanje ali posto to trziste ne poznajem ne mogu da tvrdim.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Zoe
kako god pogledam, svugde nalazim da ima i ok i losijih materijala; treba samo znati odabrati, i naravno, imati srece da bas taj dezen koji nam se svidja bude i dobar materijal.
upravo tako :yes:

treba znati pogoditi :D
a uostalom, gledam da cijena bude prihvatljiva jer ne pada mi na pamet platiti troznamenkastu cifru u eurima za stvar koja ce mi ionako za nekoliko mjeseci dopizditi :)
dajte nesto za siroke mase :prakticna zena:
By Sixto
Definitivno glasam za Urban SHop!
Korisnikov avatar
By Zoe
Urban shop je posebna prica, stvari su odlicne, kvalitetne :up: i, na zalost skupe, bar ono za sta se ja uvek uhvatim. :(
By жњ
Ne svidja mi se Zara... formalna je na nacin koji mi se ne svidja.

Ali zato Miss Selfridge... :drama: :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako mislis "formalna"?! :nerd:
By жњ
Originally posted by Zoe
Kako mislis "formalna"?! :nerd:

nisam se dobro izrazila, desava se :nazdravlje:

nekako mi je dosadno sve sto izbace na trziste, a sam ulazak u "zaru" me zaprepascujuce smori.

elem, da pojednostavim - ne svidja mi se fazon i to je to :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa, ne znam, meni nije dosadna zato sto ja ne volim kitnjaste, sarene, stampane dezene (mada ima i toga kol`ko hoces)....npr.nasla sam odlicnu modifikovanu zensku jaknu "Vijetnamku" prosle godine tamo, koja je od odlicnog laganog materijala sa pamucnom kapuljacom pozadi, a vrlo jednostavnu; nikad ne bi ni pomislio da je iz Zare (ovo je samo kao ilustracija mog stila), i moze da se nadje milion takvih jednostavnih a zanimljivih modela...
Farmerice nikada nisam tamo kupila, jer sam vrlo teska po tom pitanju (ja i dalje furam taj neki hipi fazon gde farmerice moraju da budu jako zvonaste, a toga nema u Zari).......

Ma, ej, vec mi je i doqrcilo da pisem o Zari :lol: jos ce mi se i smuciti :bljak:
By жњ
Originally posted by Zoe
Pa, ne znam, meni nije dosadna zato sto ja ne volim kitnjaste, sarene, stampane dezene (mada ima i toga kol`ko hoces)....

Vidi, ne volim ni ja kitnjasto... samo mi ne ide taj fazon.

I bila bi najsrecnija kada bi se odevala u Narodnom pozoristu :giggle:

Lepo pise da sam promasila vek ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
U Narodnom pozoristu! :love:

Imala sam priliku da nekoliko dana nosim par haljina iz pozorista i bila presrecna :love:

Sve bih dala da mogu tako da se odevam :sigh:

Slika
By жњ
Originally posted by Zoe
U Narodnom pozoristu! :love:

Imala sam priliku da nekoliko dana nosim par haljina iz pozorista i bila presrecna :love:

Sve bih dala da mogu tako da se odevam :sigh:

Eh srecnice... divna je haljina :love:

Teta Vivijen Vestvud tvrdi da bi zene trebale da se vrate takvim istorijskim haljinama visokog struka jer kaze da svaka zena u njoj izgleda deset puta lepse nego sto je to slucaj u farmericama. I cenim da je u pravu. :hail:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by pazzaz
Sto se tice jeftinijih brendova devojke su def u povlascenoj poziciji jer im imaju na raspolaganju mnogo veci izbor nego kad je u pitanju odeca namenjena muskoj populaciji ukoliko iole zele pristojno da izgledaju. To ne vazi samo za Beograd i Novi sad vec i sa skoro celu EU, mozda je u USA bolje stanje ali posto to trziste ne poznajem ne mogu da tvrdim.
što sa sobom povlači činjenicu da ukoliko želimo da "iole pristojno" izgledamo, mi muški smo primorani da potrošimo mnogo više novca od devojaka na garderobu. :sigh:
Korisnikov avatar
By pazzaz
alu muska odeca je za nijansu uopste skuplja od zenske jer je u pitanju manja produkcija pa sa tim i cene skacu a za ovo gore sto sam napisao je istina mada bih ja zeleo da je obrnuto ali tako je.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz
alu muska odeca je za nijansu uopste skuplja od zenske jer je u pitanju manja produkcija pa sa tim i cene skacu a za ovo gore sto sam napisao je istina mada bih ja zeleo da je obrnuto ali tako je.
Mislim da se stvari ipak popravljaju po tom pitanju.
Izbor mens wear-a je danas mnogo veci nego pre recimo 10 godina.
Nastaju novi brendovi posveceni iskljucivo muskarcima a poznati brendovi koji su radili samo zenske kolekcije sve vise rade i muske + ja sam do pre par godina svu odecu kupovao kad sam putovao napolje jer je u Srbiji bio jako slab izbor muske trendy garderobe (osim za one koji nose iskljucivo trenerke non-stop :barf: ).Sad se i to promenilo hvala bogu sa dolaskom stranih brendova pa pazljivim odabirom uvek mogu nacji sebi i kod nas nesto sto izgleda extra :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
i ja isto mislim da se popravilja ali nikad nece dostici proizvodnju zenske odece. Mislim da je najveci problem prodavaca tj radnji a donekle i samih marki idu klasicnom metodom sto se dobro prodaje ne treba menjati tako da ponuda jako losa i ovo se ponajvise odnosi na jeftine marke u rangu Zara, Mango, Springfield.. Naravno kad su u pitanju skupljih marki (Diesel, Replay, Fred Perry) ponuda je vec bolja ali opet pripada drugacijoj klasi tj kupovnoj moci kupaca.
By pčelica
Nisam ništa kupila u Zari, iz prostog
razloga što meni njihovi modeli ne stoje.
Probala sam gotovo sve, od pantalona do
košulja, i nisam zadovoljna kako izgledam u tome.
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikada nisam kupila pantalone tamo :neto: ali sortseve, majice, haljinice, dzempercice...:yes:
By pčelica
Mhm, to mi je promaklo.
:placko:

...i plus, kad sam probala košulju,
otpalo mi je dugme!
(no ona teta je bila baš fina.)

Zara & I, we don't mix, kme.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Pre par nedelja sam obilazio H&M i Zaru u inozemstvu i izasao posle nekoliko minuta - ovaj prethodni deluje kao onaj fabulozni "trzni centar" u Bulevaru, od miloste nazvan Depo.

Moj favorit ove godine za prisutpacnu garderobu je Esprit.

@pazzaz: sta nam iz tvoje ekspertske perspektive mozes reci o brendu Toni Gard?
By жњ
Originally posted by Zoe

Tek sad vidim ovo.

Iako nisam fan Zare, ove marke nisu uporedive. Deli ih citava kategorija.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by жњ
Originally posted by Zoe

Tek sad vidim ovo.

Iako nisam fan Zare, ove marke nisu uporedive. Deli ih citava kategorija.

Tacno. Tu je i Mango.
By Sixto
\Koliko vidim sutra se otvara Nork, fontana je privedena kraju a bina se danas vec montirala!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Vlada T

@pazzaz: sta nam iz tvoje ekspertske perspektive mozes reci o brendu Toni Gard?
Iskreno nemam pojma koja je to marka jer bar je nema u mom dragom modnom selu. Ali sad videh im sajt i izgleda sasvim ok, ali nista dok se ne vidi uzivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!