Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By panonski vuk
eee joj meni...posto cu u maju biti u guzvi mislim da je stiglo vreme kada treba da pocnem da razmisljam o tome sta cu da stavim na sebe za matursko. citao sam par postova ovde o tome i ljudi su spominjali neke malo vece cifre, a ja sam ogranicen na tu negde oko 300 eura. Jedino znam da ne bih voleo odelo....ostalo nemam pojma. Imate li vi neku idejicu?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ni ja nisam nosio odelo na maturskom - i bio sam unique. :roll: ovi ostali su manje-više izgledali ko klovnovi u tim odelima od par soma eura. bio sam u svetloplavom (tada jako in), pantalone sportski kroj noname, benetton košulja kratkih rukava, raskop?ana, a ispod toga Smog majca od stre?a, bez rukava. budi kreativan! :bye:
Korisnikov avatar
By mirth
Ma... obuci bilo sta u cemu se osecas dobro, i sta ti najbolje stoji po tvom sopstvenom rezonu... kraj price.

Jedino tako se neces lupati po glavi kad za deset godina vidis te slike i zapitas se da li je moguce da osoba i njen outfit ikad egzistiraju odvojenije jedno od drugog...

I jedino tako neces izgledati kao pile koje kukurice, a ni kao petogodisnja devojcica koja misli da se ruz i na obraze moze mazati...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
well mogu samo da kazem da sam ja na maturskom nosio kozno odelo do preko clanaka, tada je matrix bio in.....crne naochare i sparkling koshulju naravno crne boje, i krem pantalonice, dok su svi ostali bili u kinesko-subotichanskim odelima a devojke osim jedne kao da su izashle iz saune:alexis:
MLF is only one
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by 2Q2Bstr8
ni ja nisam nosio odelo na maturskom - i bio sam unique. :roll: ovi ostali su manje-više izgledali ko klovnovi u tim odelima od par soma eura. bio sam u svetloplavom (tada jako in), pantalone sportski kroj noname, benetton košulja kratkih rukava, raskop?ana, a ispod toga Smog majca od stre?a, bez rukava. budi kreativan! :bye:
ma ti si mi sav unique.... :lol: :kiss:

pa ne znam... imas dosta para da se obuces totalno extra...
kod mene na maturi su naravno bile sve cice i mice i sta ti ja znam... ja sam u poslednjem trenutku nakacila tregere na pantalone, stavila sesir, obukla neku majicu na bretele, sako i pantalone... i prozvali su me originalom veceri. :cheer:

samo opusteno...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za odelo.

I u okviru njega mozes da budes itekako i originalan i moderan.
I sexy.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Kako nisam ekspert za modu (ja samo znam gde su rasporedjeni H&Movi po Evropi), predlazem da inspiraciju potrazis po tzv."muskim casopisima" koji imaju rubrike posvecene stilu i oblacenju (hint: Man's Health).

U svakom slucaju, ljubav je uvek u modi. :sesir:
By High Maintenance
Zasto bi nosio odelo ako se u njemu ne osecas prijatno ili ako ti ne stoji lepo samo zato sto je u pitanju matura. Nije to nikakav spektakularan niti svecan dogadjaj....treba da obuces nesto u cemu ces se osecati prijatno.,...a i za 300eu ne bi mogao ni da nadjes dobro odelo,jer odelo bez dobrih cipela je kao i da si bez njega. a to sve ne moze da se nadje za te pare.... bolje kupi jednu atraktivnu i kvalitetniju stvar koja ce verovatno biti skuplja (npr. neku dobru kosulju ili dobre cipele) a ostatak nekako uklopi u tu cifru u svakom slucaju bolje nego da kompletno budes prosecan.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam zajmio crne cipelke od kuma, crne pantalone imao, kupio cvenu kosulju i crnu majicu ispod i dobio sve pohvale...
zajebi ti odelo...
a odeca za matursko me nije kostala ni 50e kakvih 300
: :smokin: :up: :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Matura.... :puzzle: Nesto iz ancient perioda?
Korisnikov avatar
By avalon
Garderoba za maturu je nešto ?ega se stidimo do kraja života....Naro?ito žene :deda:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:duh:

moj predlog: neke farmerice i neku majicu, ili košulju , i neke cipela ... najlakše i najudobnije za letnje dane ;)

:tetka:
By panonski vuk
hvala svima....ma valjda cu vec nesto smisliti. Inace mi je skroz jadan taj seljoski obicaj ali odluka je da ne moram da budem veci autsajder nego sto vec po prirodi jesam :saint2:
pa cu valjda nesto da smislim. inace da imam krsa para sigurno bih nabavio nesto iz saxa, ali kraj cetvrtog i sve sto sledi mi trazi tolike pare da bi jednostavno bilo van pameti da preterujem ( ajde da je date sa najsladjim str8erom iz razreda ali sva ta masa......pa ne isplati se bas)..
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je jako zao sto sam na svoju maturu uopste otisao. Nebitno je odelo.

Uzas muzika, uzas prizori, uzas atmosfera. I vecina ljudi sa kojima nisam imao nista zajednicko i jedva cekao da ih ne gledam vise...

A bilo je tako cool da odputujem na nekoliko dana napolje, ali... Prevarili me dusmani.

Mladost-ludost...

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by avalon
Garderoba za maturu je nešto ?ega se stidimo do kraja života....Naro?ito žene :deda:
aha...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A sta meni predlazete? meni nista ne pada na pamet, ali zelim nesto orginalno i pomalo excentricno.
Jos uvek ne znam ni da li cu ici, ali znam da ako budem isao odelo sigurno necu nositi.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sto ja ne volim maturu :bljak:
a i ja cu ovog maja... kontala sam sorc, kosulja, krvata, samo za obucu nemam ideju. mozda stiklice

mozda mi reveal pozajmi i sesir :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by E. M. O.
A sta meni predlazete? meni nista ne pada na pamet, ali zelim nesto orginalno i pomalo excentricno.
Jos uvek ne znam ni da li cu ici, ali znam da ako budem isao odelo sigurno necu nositi.
obuci ono u cemu se osecas dobro!

zvuci otrcano, al' je tako dobar savet

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!