Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by abcdSlike u potpis nedaju vise da se stavljaju pa zato smisli neku recenicu pa napisi kao potpis-nesto sto se tebi svidja ili nesto sto opisuje kako se trenutno osecas sta ja znamOriginally posted by Lakiboy_nsNemam pojma ...
A sto ti nemas potpis?
aj predlozi nesto
ja tju staviti makar na kratak period bilo sta da bude (samo nemoj da je preveliko...)
![]()
Originally posted by abcdTi to mene branis od nasrtaja ovog agresivnog blente?
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsyap, to mi trebalo u tom momentuOriginally posted by abcdTi to mene branis od nasrtaja ovog agresivnog blente?
![]()
![]()
Ako je tako ondak za tebe![]()
Originally posted by abcdPa hajde bring it on...nemam ja nista protiv samo kazem da mi se ovaj trenutni svidjaOriginally posted by Lakiboy_nsyap, to mi trebalo u tom momentuOriginally posted by abcdTi to mene branis od nasrtaja ovog agresivnog blente?
![]()
![]()
Ako je tako ondak za tebe![]()
valjda se Blenta nece ljutiti![]()
Nego, Laki, ja bas hteo da pokazem koliko imam dobrih avatara![]()
a ti neces da se igramo![]()
Originally posted by MarvinShto?
A ovaj tvoj bi baš i mogao pod tuš jedan, a Laki?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!