Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

So...the story goes like this...

J.Lo:
“This album has been a long time in the making,” she tells VICTORIA RECAÑO. “It’s my first album in Spanish so I wanted it to be special. I didn’t know special took three years, but evidently it does!”

Called “Como Ama Una Mujer,” the album contains a collection of “big ballads,” or, as J.Lo calls them, “those gut-wrenching, heart-wrenching, beautiful love songs about pain and loss.” The title translates to “The Way A Woman Loves.”

It’s written and produced by ESTEFANO, who has worked on Spanish- and English-language albums for Lopez’s husband and partner, Latin heartthrob MARC ANTHONY. An English-language CD is also forthcoming, which is rumored to have ska influences on it.

Jennifer says working with her husband has become “second nature” to the twosome. The newlyweds have also been collaborating on the movie ‘El Cantante,’ which tells the life story of legendary Puerto Rican singer HECTOR LAVOE. Marc plays the doomed Hector, and Jennifer plays Puchi, the wife who aided his drug addictions.
By ~ Le Saint X ~
Novi album je na spanskom...po mom misljenju jer se boji debakla sa jos jednim albumom na engleskom! :(

Drugi album je bio najbolji...after all...
I pesme kao :

Play
Ain't it funny
Love don't cost a thing
&
I'm gonna be alright
Korisnikov avatar
By ogi_ns
R, pazi malo sta objavljujes!!

Ova vest je prastara, ne samo zato sto sam je ja kao njen veliki fan procitao pre mnogo mnogo vrmena, nego sto se i u OVOM textu (za koji nisi naveo izvor) navodi rec NEWLYWEDS sto oni nisu vec dugo...

:pljuje:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Renoir
Novi album je na spanskom...po mom misljenju jer se boji debakla sa jos jednim albumom na engleskom! :(

Drugi album je bio najbolji...after all...
I pesme kao :

Play
Ain't it funny
Love don't cost a thing
&
I'm gonna be alright
sa ovim se slazem!
dok god se bude drzala RnBa koji joj i ne pase propadace muzicki!

Album JLo je bio the best!!
a drugi po redu mi je on the 6.
By ~ Le Saint X ~
Pa, vest je od juce!!!!!!!!!!!!
KAda si je ti pre nasao!!!!????

E, bas si fan onda! Svaka cast!

Da...
On the 6 is # 2!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
moozda je ova konkretna vest "od juce" :lol: ali o albumu na spanskom se prica vec oko 2 godine, trebao je navodno izaci u junu ove godine pa nista, tako da dok se ne pojavi to ne treba uzimati za ozbiljno. mnogi planovi su njoj propali, ko zna zbog cega...
eto turneju po aziji i evropi koja je trebala biti negde u aprilu i kada je bila zakazana cak i SOFIJA (bored Dubaija, Bombaja i Atine) je otkazala bez ikakvog objasnjenja (posvecivanje filmu meni nije nikakav razlog!) pogotovo sto je otkazala u poslednjem momentu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
joj, kad mi se neko pocnew petljati sa r'n'b ............. :odrasti:

volim ja j.lo
dok je vrckala...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ona ako se malo ne uozbilji i ne presabere od propalih brakova, moze da se oprosti od svoje pevacke karijere...:crta:
By just!N
Meni je bila zanimljiva sa prvim cd-om, a sve posle toga je bilo manje - vise ok...mada, trenutno, ne secam se kad je zadnji put imala bas bas hit pesmu ili film.... :neznam:
By ~ Le Saint X ~
Dva meseca posle spanskog albuma, izdace i album na engleskom!
Zvuk albuma ce biti miks Sade / Jamiroquai & some other things...
Tako rece!!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
e, sta se desava sa shade??? je l' ona ziva???
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Dva meseca posle spanskog albuma, izdace i album na engleskom!
Zvuk albuma ce biti miks Sade / Jamiroquai & some other things...
Tako rece!!!!
pa chak i da ti je ovo shapnula ona licno ili ptichica sa grane MOGAO BI DA NAPISES KO JE od njih dve, ili neko vec drugi, do tebe doneo OVU VEST!!!

i ne mogu da verujem da ce promeniti zvuk... al ako "TAKO RECE" moramo joj verovati
:kakodane:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bio sam ubedjen da to niko ne slusa. Jenifer Lopez:wtf:
Korisnikov avatar
By shumadinac
ja se baš bojim ako izda još neki album.....jesam fan i sve, ali ovo zadnje što je radila je....ma neopisivo.
uglavnom, sve posle albuma JLO (dobro, J to tha LO može isto da prođe) je živo njesra.....tako da bih je zamolio da ne izdaje jedno vreme ništa još dok malo ne razmisli bolje u kom pravcu da ide...

:pop:
By ~ Le Saint X ~
Da, zena je malo pogubljena...
Zato i izdaje dva albuma, da vidi sta ce bolje proci, pa da na dalje fura taj fazon!

off: A zasto ogi moram d a navodim izvore???

p.s. I love your new avatar!
Tip iz CAll me when you're sober!!!!!!!!!!!!!!!
Cute!

:sunce: :surfer: :sunce: :surfer: :sunce: :surfer: :sunce: :surfer: :sunce: :surfer: :sunce:
By ~ Le Saint X ~
A stvarno....
Sade se pojavljuje ONCE IN A BLUE MOON!

Ne znam sta je sa njom...
Korisnikov avatar
By V25
Potvrdjeno je da album izlazi 28.11.2006. i zove se "Como ama una mujer",dok je prvi singl-"Que Hiciste".Singl izlazi 18.09.,tj. danas ali samo na radio dok se krajem oktobra ocekuje u digital download/cd formatu.Epic records zvanicno je potvrdio i izlazak novog Non Spanish albuma za decembae 2007.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Kupper
Ona je vanserijska smaračica- glas nula, gluma nula. Nula
Korisnikov avatar
By ogi_ns
off: A zasto ogi moram d a navodim izvore???
:nope:
recimo "opsta kultura", al ko sam ja da ti pricam o tome... :maljkovic:
p.s. I love your new avatar!
Tip iz CAll me when you're sober!!!!!!!!!!!!!!!
Cute!
:yes: cim sam ga video, odmah sam ga spazio :mljac:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by Super Mario

:oklagija:

izvini molim te, Jennifer je odlična glumica, pogledaj malo bolje njene filmove, a to što se tebi ne sviđa kao pevačica nema nikakve veze sa njenom glumom
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by shumadinac
Originally posted by Super Mario

:oklagija:

izvini molim te, Jennifer je odlična glumica, pogledaj malo bolje njene filmove, a to što se tebi ne sviđa kao pevačica nema nikakve veze sa njenom glumom
Sem pomalo u 'U turn' navedi jedan film u kome je dobro glumila. A i tad bi bilo sve pod znakom pitanja da nije Son Pena. Tu je potpuna nula. Kao pevacica...pa kakvih sve ima ne bih bio toliko strog kao Mario. Kec plus otprilike.

Iako nisam ja prozvan....
By ~ Le Saint X ~
Mozda ne peva bas najbolje, ali joj ritam/muzika izvlaci stvar i ....
she is good....

:)
By ~ Le Saint X ~
Jennifer Lopez who is about to release a new spanish disc found making her latest album a cathartic experience, because she sings about the mistakes she’s made in relationships. Lopez is happily married to singer husband Marc Anthony after failed marriages to Cuban waiter Ajani Noa and choreographer Chris Judd, as well as aborted engagements to Sean Combs and Ben Affleck. On her forthcoming Spanish-language album, Lopez examines the life lessons she has learned during her various heartbreaks. She says, “It just talks about maybe I’ve rushed, maybe I’ve made mistakes, but you know my only sin is that I was loving the way a woman loves.”

source: contactmusic ...he demands it : ogi_ns
Korisnikov avatar
By ogi_ns

source: contactmusic ...he demands it : ogi_ns
no, i didnt demand it, :pegla: , its just the matter of :skola:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
meni je ona super, imam album j lo, prekrasan mi je :tetka:
ovaj zadnji čuo dvi tri stvari, nije me interesiralo
baš se trudim usputno učit španjolski pa joj fala na rušenju engleskih standarda
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Slika

Jennifer Lopez performed with Marc Anthony at the Coliseo De Puerto Rico in San Juan, Puerto Rico on September 29th. It is reported she also announced on this day at a press conference that her Spanish album, Como Ana Una Mujer, would be delayed from November to February or March of 2007, however, this is not confirmed yet.

jlo.net
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!