Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
maa nisu tachni jbt!
cu se utepam :doh:
.
.
po nekoj mojoj proceni mislim da je Vule next...
tonchi hoce bend..u svakom sluchaju glasam za Sonju:love:
Korisnikov avatar
By IriS
pa glasaj za Sonju, ali stvarno. kao ja za Anu što sam glasala (toliko da vise nemam štek para, sve sam potrošila i sad nemam za Sonju :smeh: )
Korisnikov avatar
By starsailor
ma nek se gone... :rafal: Sonja, eeej Sonja :doh: ovde se bira zvezda. a sve to imaju i Sonja i Vuki. 'bem ti i trijumf i Balkan :vatrica:
Korisnikov avatar
By Dzi
:smeh:
znaci bice join to the club:lol:
neka si ti glasala ;)

glasacu valaaa pa makar sav shtek otishao:D

Sonjaa:love:
Korisnikov avatar
By maka
kao ne zna se ko ce pobediti :kopa:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Realno meni niko od njih ne zasluzuje pobedu...svi su mi jednaki
Korisnikov avatar
By maka
pa ni meni..niko mi ne odskace.. samo su mi neki manje,a neki vise simpa
Korisnikov avatar
By IriS
ali zaista.

zašto ooooo zašto im je Igor favorit?
evo da uporedim, trudiću se objektivno.

Ana i Igor su Hrvati.

Igor ima lep glas, Ana ima lep glas.
Igor ima odličan glas, Ana ima dobar glas.
Igor NEMA interpretaciju, Ana je ima (pa makar i kad peva nabrajalicu od pesme)
Igor ne ume da igra i stegnut je na sceni, Ana ume da igra i BILA je stegnuta na sceni, više nije. (missim, 12 štikle i one grozomorne haljine, kako neko u tome i da se opusti a ima jedan dan da samo proba haljinu, recimo)
Igor nema harizmu (ništa sem jačine glas i džiberskog tezgaroškog osmeha), a Ana je oooo itekako ima... nije lepa koliko je šarmantna, a to je ništa drugo no harizma.

i Tonči Huljić gura tezgaroša Igora. kud li ga gura, kad taj dalje od tezge neće nikud.

Nina i Aleksandar ostaju do finala sigurno, jer su jedini predstavnici svojih zemalja.

e sad, ako Vukašin izbaci Sonju, ostaju DVA predstavnika BiH.
Vukašin i Adnan.
za Adnana samo mogu da kažem da je promašio šou. a posle onog falširanja na Tošetovoj pesmi prošle nedelje, mislim da je običan narodnjak, i to osrednji.
Vukašin je olji od Adnana, radi, trudi se, ne zabušava, uči, napreduje.
Adnan se 70 dana prenemaže, kao neki deda. ima visok pritisak sa 20 godina :doh: a na sceni je užasan, nezanimliv, neinspirativan za gledanje a i slušanje.
naravno Adnan im je favorit (žiriju).

ako Vuki ispadne, iz Srbije ostaju Sonja i Danijel.
ja ne želim da uporedjujem ovo dvoje ljudi.
Danijel je pretalentovan, ali lenj, nezainteresovan i umišljena zvezda koja je na akademiji samo zbog samo-promocije, to je jasno kao dan. ništa on tamo naučio nije, jer ga to ne zanima.
Sonja mi je favorit, od samog početka. devojka ima glaščinu kakve ja jako volim da čujem. u svaku pesmu koju je dobila da peva, dodala je nešto svoje i svaku učinila zanimljivom i prepoznatljivom. dakle lepo se čuje da peva Sonja Bakić. ja bih najvolela da ta cura pobedi. znam da su šanse male, ali dobro, moje je da se nadam.

zaključak ovog mog minijaturnog posta je da je žiri :barf:
Korisnikov avatar
By starky
e popizdela sam skroz...sonja je veceras bila fenomenalna,onaj igor i adnan su katastrofa,a oni nominuju tri cice...stvarno zasu...nemam reci...bas se dugo nisam ovoliko iznervirala...
Korisnikov avatar
By decko
I meni bas bas zao sto je ispao Sajko ali na neki nacin drago mi je sto je ostao Vukasin posto su mi od momaka oni bili od starta favoriti.

E sad, nisam video ko je nominovan posto nisam gledao do kraja ali ako sam dobro razumeo ovde - to su Sonja i Vukasin. Izgleda da ce sledece nedelje drugi moj favorit da ispadne.

Sto se tice cura, stoji da je Sonja najbolji vokal ali ne mogu a da ne navijam za Anu posto mi se svidja njen glas i pojava...prosto zraci i preslatka mi je.

Adnan i Aleksandar su mi prosek ali totalno. Adnan je zaista promasio show i on mi je zadnji na listi favorita. Aleksandar ima ok glas ali valjda je publika dosadila s njim i suvise ga forsira(ju) pa samim tim je sve manje simptaican.

Nina ima momente kad pomislis super peva ali i momente da se zapitas da li bi trajala duze od nedelju dana da nije jedini ucesnik iz svoje zemlje.

Igor i Danijel imaju dobre glasove, to stoji, ali jednostavno su mi antipaticni. Igor cak i moze da prodje dok Danijel ostavlja tako ljigav utisak da mi spram njega Marija Serifovic draga k'o da je znam ceo zivot.

Opet, na stranu sve to...svi mi znamo da Aleksandar pobedjuje i od starta ta cinjenica ubija draz cele emisije.
Korisnikov avatar
By starsailor
nece Aleksandar pobediti, nema sanse. Il Danijel il Igor
Korisnikov avatar
By Nbegi
Šteta.... jedina prava pobednica večerašnje Gale je Nevena - sutra uveče dobija Sajkovu kitu :smeh: Lucky bitch :lol:

Ono zlo od Vukašina prošlo dalje....

Dalje više ništa nije bitno, i onako će svi ispasti, a redosled očito nije bitan.

Žiri je sam rekao da je EKSPERIMENT što je nominovao 3 cice... te nema razloga da merite koja je imala lošiji nastup...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pa znam, ali ja mislio da je njihov posao da relativno objektivno ocenjuju izvodjenja, a ne da vrse socijalne eksperimente :puzzle: ? Ma namestaljka :bljak: .
Navijam za Anu :love: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Nbegi
Nisu socijalni eksperimenti, i nemaju striktnu ulogu da moraju da ocenjuju izvođenja... TV igra je to, aman ljudi, mnogo se uživljavate :) ))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako pobedi raspali Alexandar, stvarno... ali stvarno nema smisla!

Samo nek on ispadne, a moze i Sonja ove nedelje... a od ostatka me zabole ko ce da pobedi... mada mi je najsimpaticnija Ana.

Mada, Danijel je ludak, pobedio ili ne ima da uspe... toliko je zeljan! :lol:
By required1981
Originally posted by Nbegi
Šteta.... jedina prava pobednica večerašnje Gale je Nevena - sutra uveče dobija Sajkovu kitu
otprilike... :lol:
By ~ Le Saint X ~
Šteta.... jedina prava pobednica večerašnje Gale je Nevena - sutra uveče dobija Sajkovu kitu :smeh: Lucky bitch :lol:

Pa, bash je laki!
Mislim... Kkava je nikakva!

Elem, ja sam bio vrlo VRLO iznenadjen sto je on ispao

Bio bih se kladio da nece...
osim ako su sve cice
i
poneki peder
imali motiv da ga sto pre izbace iz kuce i bace se na njega

:)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Marvin
A možda MOŽDA (ne daj bože :qqlele: )... neko ko gleda OT, gleda ga i još nečim drugim sem kurcem i pičkom.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
A možda MOŽDA (ne daj bože :qqlele: )... neko ko gleda OT, gleda ga i još nečim drugim sem kurcem i pičkom.
:smeh: :rotflmao:

:kiss:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja stvarno ne znam shto se przite i bacate kintu na glasanje.
Apsolutno nije bitno ko ce pobediti. Shta vishe, ja bih bash i voleo da pobedi Aleksandar, i ako mi je od starta antipatichan.
Ni jedan pobednik na slichnim takmichenjima ovde nije napravio neku zavidnu karijeru. Ko god da pobedi, to ce biti to. Dobice titulu i nishta vishe.
Karijeru ce napraviti ona/j ko/ja bude imao/la nos da ubode hit i pametno bude vodio/la svoju karijeru. Nekako mislim da ce to upravo biti: Vukashin, Ana, Sonja i Sajko. Za ostale, mrka kapa.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by B.U.

Pa, bash je laki!
Mislim... Kkava je nikakva!

Elem, ja sam bio vrlo VRLO iznenadjen sto je on ispao

Bio bih se kladio da nece...
osim ako su sve cice
i
poneki peder
imali motiv da ga sto pre izbace iz kuce i bace se na njega

:)

et toq!
:snob:

I ja sam bio VRLO iznenađen i žao mi što moja 3 glasa nisu urodila plodom :lol:

Evo računice: (3*30)+PDV = 90 + 18% = 106,20 RSD :nokti:

E sad, izgleda - a evo to je lako proveriti i na ovoj temi - ima više komentatora nego pravih glasača...

Osim ako su se cice uzdržale (i poneki peder) od glasanja zbog razloga koji si naveo. Ali, pre mi je verovatnije da su očekivali da "neko drugi" glasa umesto njih i odluči, a oni samo da gledaju....

E pa nema gledanja Sajka ako se ne uloži koja parica :mazi:

Izgleda je i to tajna Aleksandorovog favorizovanja iz nedelje u nedelju: najsiromašnija Makedonija glasa li glasa kao po "državnom" zadatku i tako želi da otkloni "Toše frustraciju" i na trenutak zaboravi na svakodnevne životne teškoće... Procenti glasanja za favorite to ubedljivo dokazuju. Ostale zemlje "boli uvo" za favorite, ali su zato puni kritika "kako to Aleksandar stalno pobeđuje". PA BRE LEPO: niko drugi i ne glasa u tolikoj količini jer ih "boli dupe" a hteli bi da njihov zamišljeni favorit bude pošteđen.... Šizofrenija par ekselans :D

I još nešto: cena glasa u Bosni i Hercegovini duplo je manja od ostalih zemalja - eto još jedne kockice za Vukašinovu prednost, koji (opet šizofreno) već dugo živi u Srbiji a vodi se na BiH...

Et kok! :P
Korisnikov avatar
By IriS
''

:love: :love: :love:

inače, Sonja peva 6 pesama na sledećoj Gali :lol:

Jamelia - Beware of the dog (sama birala)
Negative - Svet tuge (duet sa Vukašinom)
Junior Jack - Stupid disco (gost, izgleda da je tražio da ona peva)

Rihanna/SOS+Disturbia + Soft cell/Tainted love (Sonja, Ana i Nina)

a gosti su Aleksandra Radović, Goran Karan i Junior Jack.

ostali pevaju:

Ana - A.Radović/Nisi moj
Nina - A.Radović/Čuvam te :love:
Vukašin - Metallica/Nothing else matters :gitara:
Danijel - G.Karan/Vagabundo
Aleksandar - G.Karan/Ostani
Igor - Stonsi/Angie :giggle:
Adnan - V.Georgiev/Živim da te nadjem

Ana, Igor, Vukašin - Prljavo kazalište/Mi plešemo + Idoli/Maljčiki
Danijel i Adnan - Đavoli/Stojim na kantunu + Sunčan dan
Aleksandar i Nina - Danijel Popović/Džuli + Boy George/Karma kameleon
Korisnikov avatar
By istok
Ja samo cekam da JAdnan ispadne pa cu prestati da gledam. Inace, navijam za Danijela jer se odlicno snalazi na sceni, peva dobro iako nista od casova ne prati. A posto ne gledam sta rade u kuci, ne znam koliko je iritantan kao sto svi govore.

I uopste ne verujem da tu glasanje ima presudnu ulogu. Federacija sigurno nije glasala za Vukasina u toj meri a Republika Srpska, sve i da su se trudili, ne bi mogli da nadmase pomahnitale klinke iz Srbije koje su garantovano besomucno glasale za Sajka.

Ako Jadnan pobedi, ja vise ne gledam B92 !!:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aj aj sve... ali zasto se vi ljudi tripujete da je Sajko dobar frajer... ili frajer uopste?!

U kuci od muskaraca su svi bre nekako glomazni i masni!
Sem Vukasina, koji malo iritira na druge nacine... a Danijela ne racunam, on je minijaturan.

A uz to je i klinac :retard:

Jedno je da se na njega lozhe glupave klinke, jer su upravo to, glupave i klinke, a on se pojavljuje na TV-u... ali ostatak sveta, e to vec ne mogu da skapiram.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!