Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by DJ NemoOriginally posted by ZwezdicaOriginally posted by DJ Nemo
Zwezdo i ja bih te vodila![]()
Ako se smilujes i dodjes za Bg uskoro (LAZOVCINO!) vodicu ja tebe..
![]()
o jeeee
ne vjerujem da cu uskoro za Bg mada sam trebala da dodjem kada je bila Colonia i to sam propustila
![]()
Originally posted by KgCS3ne slusam radio...i ima 3 dobre pesme...onu 'ako s tobom ne uspem'....'kao so u moru'.....i ovu neku o zar je moja ljubav polomljena stvar.....te su joj nest malo manje komercijalne, a ostalo je a la nata bekvalac....ne govorim o njenim vokalnim sposobnostimaOriginally posted by jennyEh, mislila je na tri albumaOriginally posted by Winter
3 dobre pesme ima..sta misli pevati na konceratu![]()
Ima više od tri hejterko![]()
![]()
Ne racunaju se samo pesme koje cujes na radiju "S" kao pesme koje neki pevac ima (iako Radovicka ima mnogo vise singlova). Oni koji je vole imaju albume, znaju pesme i ici ce na koncert![]()
Uz to, neko ce otici da uziva u muzici tj njenom pevanju ne mora cak da zna ni jednu pesmu zamisli![]()
Originally posted by KgCS3
phahahhahahahhahahaha "daleko od ociju" se zove ta psolednja![]()
Winter to sto je nesto komercijalno i mainstream ne znaci da je nekvalitetno![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!