Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Katengl
Sto sranje? Meni je bas impresivno kad pesma od osam i po minuta uspe da do kraja odrzi paznju, narocito kad je ovako ekonomicna. Ne ume to svako.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Fuck Buttonsi nisu sranje. :) Jedni su najinovativnijih drone glazbenika. Samo taj zvuk nije baš za svakoga i niti bih to prozvao toliko hipsterskim. I uvijek mi je to bilo smiješno prozivanje hipsterluka sa strane drugih hipstera. Ali kenjanje po Pitchforku je uvijek prisutno <3. Meni svejedno, zavolio sam to jer mi je odličan zvuk a ne zato jer je netko to izhajpao. Dapače niti sam do sada vidio ikakvu recenziju za taj album.
Korisnikov avatar
By Timothy
Daleko sam ja od hipstera jer slušam i komercijanlu muziku a i npr. j-pop/k-pop bez blama. A meni je smešno kako ljudi misle da ako slušaju ono što im Pitcfork naredi znači da imaju istančan ukus....a još smešnije kako svi govore da su eto sami otrkili taj bend pre ostalih, pre hype naravno. 226,548 listeners na Last.fm....i pade u vodu da taj zvuk nije za svakoga.
Korisnikov avatar
By Katengl
^
A je l' mozes da objasnis zasto mislis da su sranje, stvarno me zanima?
Korisnikov avatar
By Timothy
^ Upravo si sebe opisao u prvoj rečenici....teh irony
A i trebalo bi znati da K-pop nije samo Gangnam style...ovaj ne zna pa zato i ne može da napiše ništa duboko.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nisam sebe opisao u tome. Mene ne iritiraju ti hipsteri, meni je svejedno. :P Više me iritiraju ti poput tebe koji su potpuni padobranci i konkretno ne kažu što im smeta u Fuck Buttonsima već se povlači jedno te istim glupostima da skoro svi samo zato zavole nešto određeno automatski ulaze u neku glupu kategoriju debila koji vide neku ocjenu i onda to siluju jer eto netko im je rekao da je to cool. Ono postoji neke ljudi tipa mene koji skinu to jer je to lekalo par tjedana prije kada uopće taj album nije niti bio recenziran pa prema tome niti mogu prepisati mišljenje. I inače ne funkcioniram na taj način, zaboli me što neki kritičar sere o albumima jer je to relativno, nekime super nekome ne.

Po pitanju kpopa, on je općenito smeće. Nije sav kpop Psy, neki kpop je 2NE1. Vidio sam i takve pizdarije koje su čitav poriv da ti ubije mozak. Nešto poput tvojeg laprdanja.
Korisnikov avatar
By Timothy
Ok ovo je smešno, očekuješ od mene da dam konkretan razlog zašto mi je FB sranje....a ti prvi za K-pop kažeš to bez konkretnog razloga, znači jasno je ko sad "laprda".
I jeste otkrio si taj bend pre svih :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Timothy napisao:Ok ovo je smešno, očekuješ od mene da dam konkretan razlog zašto mi je FB sranje....a ti prvi za K-pop kažeš to bez konkretnog razloga, znači jasno je ko sad "laprda".
Pa ti s time počeo. :lol: Ono citirao si sve i prozvao sranjem. :radosnice: A inače ako serem po nečemu skinem album i sve to preslušam. Tako taj kpop. Čak su me neki ljudi s time upoznavali i puštali various linkove na moje zgražanje. Ono, počinješ cijeniti Lady Gagu kao umjetnicu nakon što čuješ kopop.

Inače > http://www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o" target="_blank le kič.
Timothy napisao:I jeste otkrio si taj bend pre svih :lol:
:nerd: Otkrio sam bend preko čitanja postova nekog foruma (chit chata u playlisti) neke dvije forumašice circa 2011. godine. Niti sam komentirao da sam otkrio prije svih. Jebote, gdje si to isčitao? Naravno da je to netko slušao prije mene. Komentar je išao ovaj novi album koji je leakao pa sam skinuo prije recenzije jebote.

OT: http://www.youtube.com/watch?v=q7DBoiyBoJ8" target="_blank
By Aven
Hit posljednjih nekoliko ljeta:

Somewhere there is some place, that one million eyes can't see
And somewhere there is someone, who can see what I can see

Someone, Somewhere in Summertime...
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!