Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DominionBil' ti to sharingovao?
imam sve stripove na cd-u - poblesavio sam dok sam ih sve poskidao - bejase to vreme na gurku iliti pre-adsl![]()
Originally posted by krepa?Ja sam tako ?itao Kalvinove stripove u jednoj knjižari, kada po?e omanji zemljotres i knjige po?eše da padaju sa polica i jedna me je zamalo tresnula u glavu; pa sad ne smem ništa da kažem...
A nikome drugom oðe se ne dopada Calvin?![]()
Originally posted by krepa?sharingovao da, izvodljivo ne
Bil' ti to sharingovao?![]()
Ja imam, pored ovoga što oka?ih, još nekoliko tabli, a volila bih joohohooš![]()
![]()
A nikome drugom oðe se ne dopada Calvin?![]()
Originally posted by Katengl
Calvin & Hobbes je inace radio autor Peanuts-a (Snupija). Nasa izdanja imaju...cudne...prevode.
"Pitam se da li bismo mogli ovo da posaljemo mikrotalasima." umesto "Pitam se da li bismo mogli ovo da zagrejemo u mikrotalasnoj" ili tako vec nesto.
Originally posted by ogi_nsMogu da se kupe/?itaju recimo u Akademijinoj knjižari koja je ustvari deo IPS, preko puta male fontane i Servantes instituta, preko puta Filozofskog; verovatno ima i u Mamutu, a video sam ih i u Stubovima kulture, ali mi je tada neka prodava?ica rekla da stripovi ne smeju da se ?itaju u knjižari...
sad sam ih prvi put video!!
gde su kod nas bili objavljivani??
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!