Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Sad sam ga dobila i naprosto ga moram podeliti sa svetom :love:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

I apsolutni vrh:

Slika

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dominion
hehehehe, najbolji su,
uvek se slatko nasmejem kalvinovim ludorijama na snegu ;)
ma ceo strip je loodilo :lood:
imam sve stripove na cd-u - poblesavio sam dok sam ih sve poskidao - bejase to vreme na gurku iliti pre-adsl :lol:
By Gost
Originally posted by Dominion
imam sve stripove na cd-u - poblesavio sam dok sam ih sve poskidao - bejase to vreme na gurku iliti pre-adsl :lol:
Bil' ti to sharingovao? :predsednik:
Ja imam, pored ovoga što oka?ih, još nekoliko tabli, a volila bih joohohooš :D :B

A nikome drugom oðe se ne dopada Calvin? :puzzle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by krepa?
Ja sam tako ?itao Kalvinove stripove u jednoj knjižari, kada po?e omanji zemljotres i knjige po?eše da padaju sa polica i jedna me je zamalo tresnula u glavu; pa sad ne smem ništa da kažem...

anyway jako mi prija kakav odnos ima sa onim svojim tigrom.
Korisnikov avatar
By Dominion
Slika

nisu c&h ali je i dalje upish od smeha :D
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by krepa?
Bil' ti to sharingovao? :predsednik:
Ja imam, pored ovoga što oka?ih, još nekoliko tabli, a volila bih joohohooš :D :B

sharingovao da, izvodljivo ne :lol:

brak i posao... pa to ti je :lood: , nemam vremena ni moju lepu amneziju da vidim :leviathan:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dominion
Slika
E da, znao sam da ima još jedna na temu oca koji se vra?a sa posla, ova mi je ostala u se?anju od ranije
By Gost

Ženijal, tre ženijal! Mersi!
:minibounce:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jao fenomenalan je!!!moram da ga skinem odma' i sad:smokin:
By Çâðê_DUP
Mislim da mi je ipak najbolji "repent sinners, spring is coming!" :smeh: :hail2:
Korisnikov avatar
By Katengl
Calvin & Hobbes je inace radio autor Peanuts-a (Snupija). Nasa izdanja imaju...cudne...prevode.

"Pitam se da li bismo mogli ovo da posaljemo mikrotalasima." umesto "Pitam se da li bismo mogli ovo da zagrejemo u mikrotalasnoj" ili tako vec nesto.
By Gost
Originally posted by Katengl
Calvin & Hobbes je inace radio autor Peanuts-a (Snupija). Nasa izdanja imaju...cudne...prevode.

"Pitam se da li bismo mogli ovo da posaljemo mikrotalasima." umesto "Pitam se da li bismo mogli ovo da zagrejemo u mikrotalasnoj" ili tako vec nesto.
:roll: Hm da, bude toga (i gorega) i po knjigama, filmovima, etc. Greota, stvarno.
Sre?a pa nijesam na nj osuðena. :)
By Bombina
he he znam Pravim imenom Calvin Broadus, Snoop je u rodnom Long,k kao mladi? bio obe?avaju?i talent za ....

a drugo BIVSI AMERICKI PREDSEDNIK CALVIN . - Kad dosta ljudi izgubi posao, javi se nezaposlenost ...:D
Korisnikov avatar
By ogi_ns
super su! :D odusevljen sam :S ;)
i
sad sam ih prvi put video!!
gde su kod nas bili objavljivani??
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ogi_ns
sad sam ih prvi put video!!
gde su kod nas bili objavljivani??
Mogu da se kupe/?itaju recimo u Akademijinoj knjižari koja je ustvari deo IPS, preko puta male fontane i Servantes instituta, preko puta Filozofskog; verovatno ima i u Mamutu, a video sam ih i u Stubovima kulture, ali mi je tada neka prodava?ica rekla da stripovi ne smeju da se ?itaju u knjižari...
Ima nekoliko tomova (npr "Blago je svuda" *), i razli?itih su formata... svaki tom je recimo napola tematski (npr. kolekcija buba, sneško) a ostalo su naizgled nasumi?ne table stripa.
[size=-1]*na jednoj tabli stripa su se igrali arheologa i iskopali iz zemlje npr. mrtvu bubu, nov?i?, gran?icu i glatki kamen?i?.
-Wow, gde si to sve našao?
-Blago je svuda![/size]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!