Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma verujem da radi :D ... nego, ima jos jedna stvar kod mene....pre nekoliko meseci smo malo sredjivali komp..i SLUCAJNO izbrisali Paint :smeh: :smeh: .... pa sad nekako, NE ZNAM KAKO, nalazim Paint preko ACDS-a :smeh:

Ma, nema veze... Kiwi .. :kiss: ... cekam sledecu lekciju.... ali da nema veze sa Paint-om :lol:

:diplomac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Si probala Find > Paint?

Probaj u Windowsovom folderu System32 > MSpaint.exe
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Probala sam da 'Find' Paint :P

Sad' cu i ovo drugo da pokusam :D

edit : nemam system32 :puzzle: .. imam samo system ...
Ma Kiwi :D .. nemoj da se cimas...nema veze..mogu i bez Paint-a :D :D :D
:kiss:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By M M and I
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
By Pending-For-A-Bending
Znam da sam kenjator, ali....

E, sve je to OK, ali sta ako neko ukljuci search i stavi da trazi slike? Pronaci ce ih iz cuga.
A uz to u Windows (Total) Commanderu se odmah vidi da postoji direktorijum
Korisnikov avatar
By Mahoney
ej, stvarno... vidi se u total comanderu, tako da i nije bas NEVIDLJIV.
:alikako:

ima li neko ideju kako da napravimo (i u njega stavimo sve ono sto sebicno cuvamo) istinski NEVIDLJIVI folder? :zavera:
Korisnikov avatar
By Dama iz Santorinija
Kad se u direktorijumu u kom je jedna od stavki i ta 'nevidljiva fascikla' stavi opcija Thumbnails vidi se fascikla i njen sadrzaj, a u svim ostalim Tiles, Icons, List, Details se ne vidi, jedino ostaje 'prazno mesto'!
Korisnikov avatar
By KiWi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tinkerbell
:klap: Kada ce novi cas? :klap:
Sad je raspust! Iš bre da uživaš u lepom vremenu! Iš! :)
Korisnikov avatar
By Rei
Shta je sa shkolom u prirodi? :eya:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kakva bre škola u prirodi za hakeraše? Di ?eš da naðeš komp u prirodi? Evo, upravo sastavljam lekciju: ''Kako od gran?ica jorgovana napraviti iPod''
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Kiwi
Kakva bre škola u prirodi za hakeraše? Di ?eš da naðeš komp u prirodi? Evo, upravo sastavljam lekciju: ''Kako od gran?ica jorgovana napraviti iPod''
:lol:
Evo, ubrala sam jorgovan, a i raspust je gotov.. :spin:

Jel mozemo sad da predjemo na sledecu lekciju? :trep:
By Pending-For-A-Bending
Posto je KIWI izgleda uzasno lenj, moracu ja da se ukljucim sa jednom lekcijom. Bice to nesto kao "Dopunski cas za one koje zele da znaju malo vise, i uvuku se profesoru u krevet"

A lekcija se zove:

KAKO IZNERVIRATI PAMETNJAKOVICA KOJI SE TAKO DOBRO RAZUME U KOMPJUTERE!!!

1. Idite kod nekog kompjuterasa ili ovo iskoristite dok je on kod vas

2. Dok ne gleda otvorite TASK MANAGER (Mozete to da uradite tako sto kliknete desnim dugmetom na prazno mesto na Task Bar-to je ona "poluga" na dnu ekrana gde je i Start dugme- ili da pritisnete u isto vreme tastere <CTRL> + <Alt> + <Del> i tad izaberete Task Manager

3. Dva puta kliknite brzo levim dugmetom negde pored End Task (donji deo prozora, prazan prostor, levo)

4. Upravo su nestali PROCESSES, PERFORMANCE, NETWORKING i meniji u gornem delu

5. Trazite od kompjuterasa da vam pokaze kako se zatvaraju "nekakvi procesi" jer navodno tu moze da se vidi sta vam radi, a ustvari vam ne treba

6. Nema sanse da se snadje. Ovo je inace jedna od manje poznatih fora:))

7. Task Manager mozete vratiti u staro stanje sa dvokliknom bilo gde pored End Task (na prazan prostor)

To bi bilo to. Nadam se da nam se dragi KIWI ne ljuti sto sam mu malo preuzeo publiku:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Hej, pa ovo je fino :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Strava je!! :lol: ... veceras cu da isprobam na jednoj computer-freak girl :komp: :smeh:

Ima da me ubije :lol:
By shorty_jordan
By Swanheart
Originally posted by tinkerbell
:klap: Kada ce novi cas? :klap:
Sad je raspust! Iš bre da uživaš u lepom vremenu! Iš! :)
Prosao raspust:komp:kada ce nova lekcija...:cekam:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by lthr_yu
:wow: ovo je fora za glupe kompjuteraše... :cool:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
koliko mnogo samodestruktivnosti...
pravi "pametnjakovic" za par sekundi, ce ti splaiti hard, dok otvarash mine...
Korisnikov avatar
By Rei
My ears are burning!! :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by 2Q2Bstr8
Jesi li mozda znao za ovo??? Ne mozes da tvrdis da je ovo za glupake

Ako si ti tako pametan, ajde nadji TI neku foru s kojom mozes da isprepadas nekog PAMETNOG kompjuterasa.

Kladim se da si ti morao da restartujes kompjuter dok je bila 98ica, pa ti neko kliknuo na Start i odabrao Close.
Korisnikov avatar
By KiWi
Evo jedne olakšice.

Kliknite desni klik na DeskTopu, pa New, pa Shortcut ... a kao pre?icu stavite C:WINDOWSsystem32shutdown.exe (ako vam je XP na C disku). Odaberite neku lepu ikonicu i kada god vam prigusti da morate da brzo ugasite comp samo kliknite dva puta i on ?e sve sam da odradi ... meni ugasi komp za nekih 10 sekundi preko ove pre?ice a ina?e može da potraje i preko 30 sekundi... idealno za one koji stalno negde kasne (poput mene) :)
By superfly
meni ugasi komp za nekih 10 sekundi preko ove pre?ice a ina?e može da potraje i preko 30 sekundi...
ajde vo?kice ne pre?eruj! razlika je par sekundi.

:nokti:
Korisnikov avatar
By Draco
Evo jedne olakšice.

Kliknite desni klik na DeskTopu, pa New, pa Shortcut ... a kao pre?icu stavite C:WINDOWSsystem32shutdown.exe (ako vam je XP na C disku). Odaberite neku lepu ikonicu i kada god vam prigusti da morate da brzo ugasite comp samo kliknite dva puta i on ?e sve sam da odradi ... meni ugasi komp za nekih 10 sekundi preko ove pre?ice a ina?e može da potraje i preko 30 sekundi... idealno za one koji stalno negde kasne (poput mene) :)
Kul fora za nekoga ko je lazyass kao ja..

Ima samo jedan maaali problem :) svojevremeno sam iz tog 'new' izbacila sve opcije koje su mi se cinile nepotrebnim.. A sad ne mogu da se setim gde se nalazi to podesavanje i kako da ga vratim. Naravno, skontala sam kako 'peske' da prebacim shutdown shortcut na desktop, ali me sad izuzetno nervira sto ne mogu da se setim gde bese ta opcija za izbacivanje/dodavanje stvari u 'new'
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!