Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By жњ
Da li su to cike iz rapidsharea odlucile da malo popuste, ili sam ja poludela?? :radosnice:

Naime, moze se istovremeno skidati vise fajlova (meni trenutno piche dva), a i nema vise onog cekanja nakon skidanja u vidu penal vremena pre nego sto mozete skidati nesto novo. WTF?? :nerd: Ako JA mogu ovo, sta tek mogu oni koji plate?

A promenili su i look sajta.. Nije vise onako socijalno :smug:
Korisnikov avatar
By Paki
Primetio sam promenu izgleda, kao i nestanak tog "penal" vremena... :)
Nisam probao da skidam istovremeno dva fajla (ili više)...
Korisnikov avatar
By tramp
da i ja danas primetih da nema cekanja :minibounce:
By mamba
Jel vi mene zezate ???

Umalo me nije srce izdalo od srece kad procitah poruku ...

Al evo sta sam ja dobio:

Your IP-address 82.208.***.*** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.

Najveci broj softwera je na rapidshare.de i kod njega i dalje ima ogranicenja, bar kod mene, neka me ispravi neko ako gresim.

Dok je rapidshare.com novi i sad daju besplatno upload download ma sta ti dusa zeli dok se ne napuni podacima, a posle ce da bude po starom ogranicenja i sve ostalo.

Ajd neko nek proveri jer problem kod mene, dosadilo mi vise da menjam proxy ???
Korisnikov avatar
By KiWi
vratilo se u normalu
Korisnikov avatar
By CareBear
Da, rapidshare.com trenutno nema ogranicenja dok vecina ljudi ne predju na njega (a to ce se desiti uskoro, jer na .de vise nije moguce uploadovati). Ako imate premium account na .de, mozete besplatno dobiti account na .com
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!