Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kunenategnuto ili ne... biti misionar u to vreme... hrabro, jelte
Pa sad... I to je onako malo... Nategnuto, jelte...![]()
Originally posted by 2kunekako je bilo, majke ti?
paaa i ne baš... bilo je to malko drugačije ipak...![]()
Originally posted by 2kune
centralizirana katolička crkva nikada nije bila logistička kolonistička podrška... kršćanstvo je, pak, kao takvo, bila (i jest) ideološka kolonistička podrška... tako je bilo, majke mi...![]()
Originally posted by Lonipa, sad, Grchka Pr. C. ima misije po Africi (oko Alekandrije u Egiptu, te, mislim Sudan, Uganda....). da li je to zato shto josh od vremena ranog hrishcanstva su oni oko Aleksandrije bili smatrani Grcima ili Helenizovanim Koptima (Egipcanima) s sigurnoshcu ne znam, ali rekoh shto znam.
Ja u stvari mislim da u pravoslavlju i ne sme da se deluje van svog naroda.
Originally posted by str00ja
Ja bih rekao da je pravoslavlje skromnija i "samodovoljnija" varijanta hriscanstva, te u skladu sa sopstvenim propagiranim vrednostima i ekonomskom situacijom oblasti u kojima se razvijalo, nije bas imalo vremena i sredstava, a ni aspiracija za vrzmanje i kampanje po Trecem svetu.
Svaka religija, pa i sve hriscanske denominacije su se sluzile propovedanjem religije i propagandom u cilju sticanja politicke i ekonomske moci, ali mislim da je to kroz istoriju itekako izrazenije kod Katolicke nego kod Pravoslavne crkve.
Originally posted by Lonia zašto su ondak vizantijci pokrstili srbe?
Ja u stvari mislim da u pravoslavlju i ne sme da se deluje van svog naroda.
SPC je u stvari samo tamo gde ima Srba (SAD, Kanada, Australija).
Tamo gde ih nema podrazumeva se da nema potrebe da ih bude.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!