Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By neobavesten
pa jel neko pomislio da je on prestao da spopada i siluje decake?
ima toga sigurno jos dosta - da se momci ne stide reakcija okoline i progona od strane Pahomija i druzine sve bi se saznalo
Korisnikov avatar
By Mars
A onaj Peranović? Jel i to polako zastareva?
Korisnikov avatar
By Dirrty
To treba hemijski kastrirati u najmanju ruku...
Korisnikov avatar
By zozefin st
ma bre nabiti ga na kolac, jebemti pedofilcinu bolesnu!
Korisnikov avatar
By zozefin st
sa druge strane svi smo nevini dok se ne dokaze suprotno...
tako da ako je ovo ^ istina, povlacim svoj prethodni post na ovoj temi..
By neobavesten
bas me zanima kako su to lekari utvrdili - dokazali?
zatvorili ga u sobu sa klincem od 8-9-10 godina i gledali kroz kljucaonicu?
Korisnikov avatar
By constantine
pa moze on da pipa decake a da mu se i ne dize, da prostite
By Simor
Bez želje da relativizujem temu seksualnog zlostavljanja dece unutar crkve, mene samo zanima od kada se deran od 16 godina naziva dečakom*? I još me zanima kako neko u toj meri istraumatizovan od seksualnog zlostavljanja da ćuti 9 godina, odjedanput progovara za lokalne novine i to baš u momentu kada mu prete otkazom zbog toga što su neki novci nestali.

Ponavljam, moje dileme nemaju nameru da relativizuju seksualno zlostavljanje maloletnika, nego se samo plašim da ponekada u ovakvim slučajevima ima elemenata "moralne panike" koja zatomljuje realne slučajeve zlostavljanja (o kojima se ne priča ovako senzacionalistički, jer valjda i akteri nisu stars poput Pahomija).

:roni:
Poslednja izmena od Waldorf u 25 Mar 2013, 16:47, izmenjeno 1 put ukupno. Rezlog: offtopic i provokacija
By neobavesten
naravno i ona je izazvala silovanje prekratkom suknjom

ont : zato im on tu odecu skida - zar ne?
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo jedan remiks za Pahomija :

By neobavesten
ali imaju pravo da se zene, a 14godisnjakinje da se udaju
da radjaju mogu i ranije
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, to je, ako je tako u vas, gore nego u plemenskim tribalizmima biblijsko-kuranskih vremena. nije u redu za jedno savremeno evropsko drushtvo.
problem u zemljama ex-Yu je shto imate ochito kontradiktorne i nerazreshene logichke i zakonske odredbe ko je maloletnik/ca a ko nije. ............

edit: i, ako neko ne kopcha da je specifichna tezina ovog i slichnih sluchajeva u tome - ko i iz koje organizacije radi shto radi pahomije i sl , onda nema se shta dalje prichati s takvima. jer, radi se o crkvi i crkvenim sluzbenicima koji su uzeli na sebe da budu moralna i etichka vertikala drushtva i nacije, uzori za primer koji kao imaju pravo da odredjuju shta je moral a shta ne....., a rade shto rade.

@simor, jedno ptanje nevezano, da li si ti isti korisnik koji je pre nekoliko godina koristio nik Meleg? samo pitam.
Korisnikov avatar
By Denni85
Dobro, svako ima pravo da se oseca kako hoce, ako se neko sa (skoro) 4 banke oseca kao boy je njegova stvar, druga stvar je kako drugi na sto gledaju...a Pahomije - voleo bi da taj lik zavrsi u zatvoru ali s obzirom da osteceni prijavljuje delo tek nakon 8 godina i da se sve bazira na njegovoj izjavi, nisam neki veliki optimista :njuska:
Korisnikov avatar
By Denni85
Mislim da grešite svi vi koji u politickom diskusijama idete na licnu razinu, to je potpuno pogrešno. Dalje, sasvim normalno da se ljudi menjaju, pa sam budala i krava nikada ne menjaju mišljenje :D Pa i ja sam 2004. glasao za Tadica (iz uverenja), pa i 2008. (jer je onda bio manje zlo) , a 2012. sam glasao protiv Tadica jer nakon svega sto su Tadic i njegovi uradili (mahom nista) , smatrao bih sebe za poslednju budalu da sam i treci put glasao za Tadica. A i najveci deo ljudi iz mog okruzenja je iz istih razloga i sa istim rezonovanjem ucinio isto, glasao protiv Tadica.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523200#p2523200]Vel boy napisao:[/url]simore, novopecheni naprDnjache, 16-godishnjaci su maloletnici. kontash, zakonski, maloletnici. ili ni to ne kontash?
mislim da je u Srbiji zakonska granica 14 godina al nemojte me drzati za rec
i nije istina da to nije konzistentno sa modernim eu drustvima

to si se ti mozda malo zabunio zato sto u USA moze da se ide u rat i voze kola rano
al zato ne sme da se drzi flasa piva do 21
sto je isto ispad svoje vrste
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523208#p2523208]Vel boy napisao:[/url]... jer, radi se o crkvi i crkvenim sluzbenicima koji su uzeli na sebe da budu moralna i etichka vertikala drushtva i nacije, uzori za primer koji kao imaju pravo da odredjuju shta je moral a shta ne....., a rade shto rade.
ovo je tako savrsen quote za debilanu koja se pita/zacudjuje/frapira zasto bi se ateisti organizovali :blentavi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
okej, back ONT, konachno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523434#p2523434]blenta napisao:[/url]mislim da je u Srbiji zakonska granica 14 godina al nemojte me drzati za rec
i nije istina da to nije konzistentno sa modernim eu drustvima

to si se ti mozda malo zabunio zato sto u USA moze da se ide u rat i voze kola rano
al zato ne sme da se drzi flasa piva do 21
sto je isto ispad svoje vrste
znachi, u Srbiji su svi s 14 godina i iznad punoletni i legalni su za seksualnu upotrebu od strane nekog 50-60+ godishnjaka? :wow: ne bi me chudilo na veliku zalost da je to tako u Srbiji, ali, shta ti/vi mislish/te- je li to univerzalno moralno i etichki govoreci- u redu i poshteno?

ako je to tako i u ostalim evropskim drushtvima- opet isto/a pitanje/a!

takodje mi se ne svidjaju ni odredjene idiosinkrijazije u americhkim zakonima. ali ja se protiv toga ovde borim koliko mogu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523434#p2523434]blenta napisao:[/url]
ovo je tako savrsen quote za debilanu koja se pita/zacudjuje/frapira zasto bi se ateisti organizovali :blentavi:
tachno, ali ko je ta/j koja/i pita zashto bi se ateisti organizovali? ja? nope!
bice da je neko drugi.
Korisnikov avatar
By blenta
vel
zamenjujes teze, ne predvidja zakon svaku mogucu potencijalnu situaciju misa mu beloga
1
zakon kaze da su individue preko 14 godina mentalno i fizicki sposobne odlucivati u svoje ime
i sto je drustvo razvijenije ta je granica manja jer su manji ispadi od strane ovih individua
te nema potrebe da ih zakon ogranici da deluju u svom interesu
sto je konzistentno sa modernim drustvima

2
kako se ti to... pray tell "boris koliko mozes tamo protiv odredjenih idiosinkrizija u americkoj pozitivnoj legislativi", bless your lil' heart???

3
otidjes na temu o udruzivanju ateista od pre par dana sto je nikla gde se to vidi kao jedan "izuzetno problematican" fenomen pa citas komentare

ja tu temu citam sa jednom rukom (ne zato sto masturbiram) ovako:

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523445#p2523445]blenta napisao:[/url]vel
zamenjujes teze, ne predvidja zakon svaku mogucu potencijalnu situaciju misa mu beloga
1
zakon kaze da su individue preko 14 godina mentalno i fizicki sposobne odlucivati u svoje ime
i sto je drustvo razvijenije ta je granica manja jer su manji ispadi od strane ovih individua
te nema potrebe da ih zakon ogranici da deluju u svom interesu
sto je konzistentno sa modernim drustvima
i kako se to prevodi u sluchaju pahomija i njegove 16-godishnje zrtve? :trep: 'ajde konkretno odgovori!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523445#p2523445]blenta napisao:[/url]
2
kako se ti to... pray tell "boris koliko mozes tamo protiv odredjenih idiosinkrizija u americkoj pozitivnoj legislativi", bless your lil' heart???
moj webmail je moja aktivistichka baza gde dobivam i shirim Take Actions, pisma senatorima, predstavnicima, legislatorima, s ljudima u drushtvu shirim svest potrebe otporu nepravednostima i nejednakostima u drushtvu Amerike. itd....
ja sam i o tome davno pisao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523445#p2523445]blenta napisao:[/url]
3
otidjes na temu o udruzivanju ateista od pre par dana sto je nikla gde se to vidi kao jedan "izuzetno problematican" fenomen pa citas komentare

ja tu temu citam sa jednom rukom (ne zato sto masturbiram) ovako:

Slika
i kakve ja veze imam s tom temom? :trep: sem onog shto sam rekao. stojim iza svake rechi shto rekoh, ali je kristalno jasno da ja nit' sam postavio temu nit' smatram udruzenje ateista kao ikako problematichan fenomen a nek'moli izuzetno problematichan, dapache, za one koji tako kazu rekoh da pishu gluposti. konachno, jesam li ja postavio temu ili ti neke supstance ne dozvoljavaju ni da razaznash ko ju postavi....?
Korisnikov avatar
By Neutron
U slucaju ovih crkvenjaka uvek razmisljam u pravcu: "Gde ima dima, ima i vatre". Da je Pahomije nevin ne bih se stalno pojavljivao problem zlostavljanja, i pedofilije. Ako je kriv treba ga odmah diskreditovati na sve moguce nacine. A ono sto je tek prica za sebe, nikad mi nije bilo jasno zasto se popovi uvek izivljavaju nad decacima. :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!