Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ovaj slucaj sa Dachom me je malo iznenadio citajuci postove forumasha...
Ok, poznatima je dozvoljeno mnogo vise od nas malih, obicnih anonimusa. Lakse ce ulaziti na IN mesta, furace bolje ribe/tipove, progledace im kroz prste za prekrsaje,... Iako ne mislim da je to ispravno, jednostavno se moramo pomiriti da je to tako...

E pitanje je sad ZASTO i obicni ljudi to FORSIRAJU? Ovaj slucaj sa Dachom... Bilo je toliko nebuloznih postova od kojih bih ja izdvojio onaj (kad sam ja rekao da nikome nije zao tog vozaca YUGOa koji nije ni kriv ni duzan nastradao) gde taj forumas izjavljuje da nema odnos sa nekim "anonimusom" kao sa Dachom (?). Pa zato ga verovatno i ne moze zaliti.

Da li ima potrebe da se borimo protiv pozitivne diskriminacije? Ili je zapravo mi sami podsticemo. Da li je to ono sto nas hrani? Da li oni svesno krse zakone i nadaju se da ce im se progledati kroz prste jer su heroji? Da li vazi USPEH>ZLOCIN.
Korisnikov avatar
By gorilica
BBB, tripujesh bez razloga. Celebrity likovi su ljudi, kao i svi ostali, samo shto su, shto zbog talenta, shto zbog srece uspeli da izbiju u prvi plan. Prema tome, sve ono shto moze da se desi obichnom choveku, moze da se desi i njima.
Ljudska psiha je takva da, buduci da vecina ljudi svoje slobodno vreme provodi uz medije koji se i sastoje od celebrity likova, LM, da se veze za iste, i da ih dozivljava lichno, bez obzira shto sa njima nije chovek ni razgovarao, a da ne prichamo o tome shto je slika koju gradi o nekom poznatom, uglavnom u 90% posuta zvezdanom prashinom i daleko od realnosti. LM, sve je to prirodno i na neki uvrnuti nachin normalno.
Korisnikov avatar
By Blady
Zar njemu nece amputirati ruku..?
Znam odprilike nesto... sto sam cula o tom slucaju, ali nikako nisam na toj strani.. Evo jedna bas zena koja se operisala nedavno, imala je problema sa crevima, i mogla je dobiti sepsu.. bila je bas komentarisala, kako svi trce u bolnici oko njega.... boze moj, posle ce se o njima pisati.. zao mi coveka jel je u kriticnom stanju.. nazalost.. ali takvih stvari sve vise i vise.. ne znam vise ni sta da kazem.. stalno cujem nesto novo..
By brdja
ok, poznati su poznati ... sportisti delom služe i svojoj zemlji ... kao što će se generalu obezbediti bolja nega nego desetini ili možda stotinama vojnika ... tako je bilo ...

ali opet ovo je specifičan slučaj ... kao što je Đinđić ubijen na radnom mestu premijeraa, i na ulice je izašlo mnogo ljudi koji nikada nisu glasali za njega, jer je poginuo radeći javni posao na mestu premijera.

Ne bih da prejudiciram nalaze policije ... ali pratiću nalaze ... Mada, iz iskustva saobraćajki poznatih biće pojeo vuk magarca....

jedan celebrity lik, in porodice koja nije više u milosti - Karić (neki od mlađih) je skoro osuđen na nekih godinu dana ... pa se tužilac žalio ... ipak ja mislim da taj Karić neće videti zatvor ... sve makar da napusti zemlju ....:giljotina:
Korisnikov avatar
By deran
Da se ova tema ne veže opet za Ikodinovića opet-pitanje je USPEH_ZLOČIN!

Na žalast,ima mnogo istine u tome,što si poznatiji,vše ti se gleda kroz prste,i kako neko reče,tako je svugde u svetu...

Ali,mislim da se i ovde stvari kreću na bolje u tom nekom smislu pravde-premda ta ista pravda nikad neće biti apsolutna...Kad sam napisao da se stvari kreću nabolje,mislio sam na slučaj Džajić.Ja ne znam da li je taj čovek uradio nešto protiv zakonito,ali je uhapšen kao osumnjičen!

Dakle,treba razvijati sistem da nema nedodirljivih...

U celom tom komplotu,najviše mi ide na živce onaj čuveni POSLANIČKI IMUNITET.ja se slabo razumem u pravouđe,ali mi kao običnom,malom čoveku to nije jasno-ako je i on samo čovek,i treba da radi pošteno svoj posao zašto uopte dobija imunitet?

Voleo bih kad bi to mogao neko da pojasni iz struke :jazzva:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ovde to nije izrazeno kao u inostranstvu...tamo se najveci broj privilegija stice slavom a ako imas pare to je tek dobitna kombinacija.
Ovde mislim da se vise to zasniva na poznastvu i vezama,a pritom ako je osoba poznata imace royal treatment.
Svakom realno odgovara da se poznate licnosti motaju po njihovim kaficima,klubovima,prave velike rachune,ako naprave neko sranje gurnuce ti 100e u dzep da cutis i tako...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Zao mi je svakog coveka koji dozivi nesto tako ruzno. Ne zanima me poznat ili ne. Zao mi je tog coveka iz juga koji verovatno vec danima prolazi kroz pakao a nije ni kriv ni duzan.
I ne volim toliku paniku i izvestavanje, da se to desilo nekom doktoru, pravniku... nista ne bi bilo. Znaci zao mi je da se ma kome desi, a nesto posebno zato sto je ikodinovic.. ne! on je za mene samo jos jedan polumozak koji je uspeo u vanintelektualnoj disciplini i pokazao kakav je bednik kad je ostavio zenu i malo dete da bi ozenio jednu najobicniju glupavu kurvu sponzorusu :regan:
By brdja
Originally posted by .L O S T
Zao mi je svakog coveka koji dozivi nesto tako ruzno. Ne zanima me poznat ili ne. Zao mi je tog coveka iz juga koji verovatno vec danima prolazi kroz pakao a nije ni kriv ni duzan.
I ne volim toliku paniku i izvestavanje, da se to desilo nekom doktoru, pravniku... nista ne bi bilo. Znaci zao mi je da se ma kome desi, a nesto posebno zato sto je ikodinovic.. ne! on je za mene samo jos jedan polumozak koji je uspeo u vanintelektualnoj disciplini i pokazao kakav je bednik kad je ostavio zenu i malo dete da bi ozenio jednu najobicniju glupavu kurvu sponzorusu :regan:
Ima Boga!
e jebi ga ... malo si sada ti povukao sa hejtizmom ... znaš kako kaže Biblija ... ne uzimaj Božje ima uzalud (tj. olako) ...

a nisam upoznat sa time da je ostavio ženu sa malim detetom itd ... tu se ne mešam ... pravde je bilo i biće je samo ako ima ko da je isteruje ...

zato sam ja pomalo za, po mnogima out, sistem krvne osvete - ok, princ zgazi moje dete, ili pijani glumac upuca moje dete u kafiću ... ok, slično će se desiti njemu - a nešto slično i svima koji ga budu čuvali (pritom nisam za princip da ubijam dete od 5 meseci da bih se osvetio ... to je već :sekirica: totalno luuuudilo ... ali nekad je beskompromisna osveta jedini način .... evo prisetite se jednog glumca koji je sa bratom divljao i ubio i dan danas se krije ... setite se ko je to (moja generacija će se setiti)- bio je popularan veoma ...:povez:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ljudska psiha...
Odmah da se ogradim, ne smatram da mi je Ikodinovic blizi od nekog anonimnog lika, ali mi je svakako poznatiji i ne bih volela da strada, prvenstveno zbog njegove malene dece. On je napravio gresku, nije ni prvi ni poslednji, i to je zamalo platio glavom - bas kao i mnogi pre njega, a bogme i posle. Sad kada je steta vec ucinjena svako se nadje pametan.
Vise me ne cudi to razlicito tretiranje slavnih u odnosu na nas obicne smrtnike, ali zar mi nismo od njih napravili slavne? Tog istog Ikodinovica smo pratili u stopu, slikali do besvesti, znali ko mu je zena, kako je bila obucena na vencanju, gde jedu, sta jedu, kako se Natasa porodila, kolika je bila beba, i sve ostale nebitne informacije... ziveli smo njihov zivot... zato je i ocekivano da se o Daci pazi vise nego o nekome anonimnom. i nije to slucaj samo u Srbiji, ceo svet je takav... pogledajte samo kakva se frka dize oko beba slavnih licnosti...
Da, hrani nas to glorifikovanje...
By brdja
ima medija koji namerno zaglupljuju narod ...
Korisnikov avatar
By Khons
naravno da pojedini mediji zaglupljuju narod, ali narod je taj koji izdvaja 50-100 dinara nedeljno/mesecno da prati te iste medije.
Korisnikov avatar
By EYA
ovde se moram sloziti sa bbb :up:
ja sam razmisljala o tome dok su onog nesretnog ministra policije vozali helikopterom do bolnica u inostranstvu, jer nam je on mnogooo bitan.
a, obicni ljudi umiru cekajuci u redu za preglede, cekajuci na listama za snimanje, u redu za podmicivanje, a do operacione sale najcesce i ne stignu.
i onda sva ta masa koja zali jer nekog kao zna, pa makar taj bio i kriv, al ne to nema veze... a koga briga za decu lika kog je dacha sjebao, koga briga za decu u domovima, koga briga za decu u africi, ma koga briga za sve ostale ljude!? samo da natasa i njena siroto dete ne budu uplakani, a srbija ostecena za neku medalju na ponos naciji i rodoljubima :bljak:
jebiga, sami kreiramo svet u kom zivimo, a taj svet je pun nepravdi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!