Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Kako re?i de?ku ili silnim švalerima da ste upravo otkrili da imate STD (seksualno prenosivu bolest), po?ev od picajzli pa do HIV-a? Nije baš lako napisati mail ili sms, da ne pominjem o razgovoru uživo. Rešenje je e-card. Anonimo i bezbolno, bez blama a pomaže u spre?avanju širenja boleštinica i pošasti.
Nadam se da vam ne?e zatrebati.

Link - Tell them

Slika
Korisnikov avatar
By m..
Vec zamisljam nekog zlicu kako zloupotrebljava opciju i salje na sve mail adrese koje ima...
Korisnikov avatar
By KiWi
kada sam dobio gljivice (oralnim seksom) svima sam rekao ... dok sam ih sve pohvatao, gljivice su prošle ..,,,
Korisnikov avatar
By M M and I
nice e-card...veoma prikladan za novogodisnje, bozicne i uskrsnje praznike :ves: :tenis:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sta reci/kako reci nekome da znas da taj i taj ima virus i da ga zabole ili jos ne kapira sta mu se dogodilo? Kako reci onome ko prenosi HIV ili, kako si napisao bilo koju STD, da ide i ubija kao bomba? A takvih ljudi ima, znamo.
Korisnikov avatar
By Zibro
:bouncy: :D :smilegrin: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: eto kako se neko setio da ljudima olaksa
Korisnikov avatar
By DeniS
Nije smesno uzasno je ako te neko laze a od friend najvise moze da povredi laz..i will tell everybody i know if i was infected by some kind of virus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!