Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^^

mmm da. i ja se njih više plašim. baš umeju da budu nevaljale. :dude:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Swanheart
evo da pocnem...
grmljavina :uplasen:
:up:

Grmljavine se toliko plasim da sam cak i nekim kolegama s posla uterao strah od iste svojim panicenjem kad krene da grmi. Ako se zateknem na ulici kada grmi, e to je onda kraj...konstantno sam pod utiskom da grmi samo iznad moje glave, i da je svaki sledeci grom namenjen meni... uzas :uplasen: :fige:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Pluton
Malo sam guglao i našao ovo

"Archanophobie" ili strah od pauka nije jedina ali je možda najrasprostranjenija fobija na svijetu. Odakle toliki strah dok se neki ljudi nimalo ne boje? To pitanje su pokušali riješiti znanstvenici u Njemačkoj. U tu svrhu su proučavali kratkoročno pamćenje i metode kojima osobe nauče pohranjivati što manje podataka o paucima u kratkoročno pamćenje. Otkrili su da osobe koje pate od pretjeranog straha, pomalo iskrivljeno promatraju okolinu i da upravo ono čega se boje, automatski kao prvo uoče. Međutim, da li je iskrivljena percepcija okoline uzrok ili rezultat fobije, ostaje otvoreno. Osobe su rješavale zadatke u kojima su bile slike pauka, pa su ih morali gledati cijelo vrijeme. Na početku su veoma brzo upijali svaki detalj omraženog objekta, da bi s vremenom ta pojava sve više slabila. Osim ove metode kojom osobe koje se patološki boje ovih životinja uče normalno živjeti sa njima u svom okruženju, u metode se ubrajaju i držanje staklene posude u kojoj je pauk a najzad i držanje pauka na ruci.

U ruci??? Važi...možda u sledećem životu :obesen:
:lol:Mogu i ja s tobom u sledecem zivotu? :eya: Bice nam lakse! :lol:

ont: nista nisu rekli ovim tekstom, nista mi nije jasno tzv. objasnjenje...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Samoce. Starosti (50+). Ispita iz Analize 3 (mrzim racunsku matematiku).
Mraka (ako sam sam). HIV-a.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Za samocu cemo lako! :hug: :setnja:

Dobro, priznajem, i ja je se plasim, ali vise u kontekstu starosti. Znaci, starost+samoca, e od toga me vec jeza podilazi. :uplasen: I meni jos uvek ponekad nije lako samom u mraku... :paki: I to u onom infantilnom smislu, doduse u manjoj meri... :lood:

POmalo i polno-prenosivih bolesti, mada racunam, ako mi je sudjeno, onda stvaaaarno... :ubise: :)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne verujem u "sudjeno". Uzasavam se pri pomisli da nesto nije u mojim rukama. :hand:
Thanks sweety for all other ;)
Korisnikov avatar
By Pluton
Originally posted by sing&dunum

:lol:Mogu i ja s tobom u sledecem zivotu? :eya: Bice nam lakse! :lol:

ont: nista nisu rekli ovim tekstom, nista mi nije jasno tzv. objasnjenje...
Pa da znaš da i nisu ništa objasnili :komp:

:D A u sledećem životu ćemo ti i ja razrešiti misteriju paukofobije :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Plašim se:
-toga da budem ziv sahranjen (znam da je bzvz,ali jbg, tako je),
-insekata i svega sto ima više od četiri noge,
-klovnova (a vidim da nas ima dosta koji ih se plašimo, hvala Stivenu Kingu :cita: ),
-visine,
-a pomalo sam i klaustrofobičan....
Sve u svemu, kompletna ličnost :uplasen: :uplasen:
By Hans
Originally posted by NewYorker
Originally posted by Hans_87
Plashim se bolesti, starosti, gubitka dragih ljudi, plashim se neuspeha i toga da u ovoj zemlji necu biti srecan, zmija...
Jbt, napisao sam gotovo isti post. Sad ga uklanjam i citiram ovaj
za nijansu bolje formulisan :D
A zbog Isidore na avataru si veci u mojim ocima.. :)
Korisnikov avatar
By DarkStar
Eeeee sad mi možda nećete poverovati, ali....

... tišine :uplasen:

Ne mora da bude noć, niti neka posebna situacija, ali kada ostanem u tišini, recimo, usled nestanka struje, počinje da mi zuji u ušima, preznojavam se, počinju ruke nekontrolisano da mi drhte i cimaju se... Retko kada se to dešava, naravno, jer skoro uvek ima barem nekakvog zvuka... Ali u sred noći, kada se ama baš ništa ne čuje... Uf... Totalno mi je nelagodno i počnem da se tripujem :S
Korisnikov avatar
By lorna
Nesanice. Stvari koje me drze i ne pushtaju. Osoba koje manipulishu...
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Paukova, u neku ruku, visine, nekih bolesti (na prvom mestu raka)... I plasim se nenormalno kad mi se prebaci cebe/jastuk preko glave, ili pokusa "davljenje" u vodi... Tad se dernjam ko kreten i masem rukama i nogama, a onda :giljotina: onog ko mi je navedeno uradio.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Plashim se neuspeha, zato mnoge stvari i ne pokusham. Uzasan jedan mehanizam zbog kojeg sam propustio 1000 dobrih prilika...
Korisnikov avatar
By scout_finch
plasim se baba vere,i jos jedne babe,ne znam kako se zove,al' mnogo je strasna.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
loshe procene.stvarno.
e da-i manijaka-ali i to je valjda losa procena.
mrak, bube, visine, klaustrofobije i ostale fobije nemam.
smrti se ne plasim, mislim da ce biti zanimljivo iskustvo.
ne bih volela da bolujem dugo, ali ko bi?
Zmija, nerazumevanja i gubitka voljenih osoba (na bilo koji nacin).
Korisnikov avatar
By Brokeback
Starosti najvise!!
A negde sam procitao i tisine, a moram priznati da i mene..Naravno u nekim slucajevima najvise volim da sam sam, ali nista preterano :jumphug:
Korisnikov avatar
By lazarus
U zadnje vreme se stvarno plasim nedostatka seksa.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako lupetate sa tim strahovima, nije vam dobro. :lol:

Plasim se nedostatka sexa. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By lazarus
Sjajna je Ana Ristovic

Ima dana, tupih noževa
što uranjaju u meso
i jasnije prizivaju oštrinu.
By dukkehjem
ja sam se ranije uzasavao bumbara, znaci ko araknafobija... i pre nedelju-dve mi jedan uleteo u sobu i ja krenem da panicim, jos sam bio u krevetu, a onda dodjem sebi i kazem neces ga... ubijem ga papucom, i uhvatim les za krilo, posle ga stavim na dlan... sad se ne plasim... samo se najezim na prvu loptu, ali sve se to moze savladati. Baz zato sto taj strah i jeste iracionalan treba se suociti sa izvorom straha i posto se nista nije desilo, strah jenjava... ono za paukove je ekstra fora, drzi te ih u staklenim posudama, pa ih drzite mrtve, pa ih ubijajte... proci ce... samo treba savladati taj prvi nagon da se panici.
Jbg, mozete se naci u situaciji da vam taj strah dodje glave, tipa, vozite kola i pauk vam padne na saku...

ot: sada se nicega ne plasim...
plasim se starosti, samoce, bolesti i takvih tripova, ali sve su to odjeci u daljini... jedva cujni...
By sense
Golubova i velike vode. :drama: I visine. :drama:

Al sto se golubova bojim. :drama:
By Ulix
Originally posted by lazarus

Sjajna je Ana Ristovic

Ima dana, tupih noževa
što uranjaju u meso
i jasnije prizivaju oštrinu.
Ovo je sad totalni off, ali jeste, sjajna je, obožavam njenu poeziju. :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Plasim se jedino da plivam u vodi u kojoj ne vidim dno. Mada nije neka preterana fobija, mogu da plivam, ali mi je jaaaako cudan i neprijatan osecaj. Planiram da se resim toga na ovom letovanju :dance:

Kao mali sam se plasio mraka, i tog straha sam resio tako sto sam svake noci prolazio kroz jedan dugacki mracni hodnik u kuci, gde je bilo dosta miseva i zbog miseva i je bilo i macaka, ali sam bio uporan i sad nemam problem :njanja:

Inace, imam jednog druga koji se uzasno plasi leptira i bubamara :lol: Kad mi pridje leptir krene da vristi i skace i mase rukama i sav prebledi u faci :krezavi:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!