Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Swanheart
evo da pocnem...
grmljavina![]()
Originally posted by Pluton:lol:Mogu i ja s tobom u sledecem zivotu?
Malo sam guglao i našao ovo
"Archanophobie" ili strah od pauka nije jedina ali je možda najrasprostranjenija fobija na svijetu. Odakle toliki strah dok se neki ljudi nimalo ne boje? To pitanje su pokušali riješiti znanstvenici u Njemačkoj. U tu svrhu su proučavali kratkoročno pamćenje i metode kojima osobe nauče pohranjivati što manje podataka o paucima u kratkoročno pamćenje. Otkrili su da osobe koje pate od pretjeranog straha, pomalo iskrivljeno promatraju okolinu i da upravo ono čega se boje, automatski kao prvo uoče. Međutim, da li je iskrivljena percepcija okoline uzrok ili rezultat fobije, ostaje otvoreno. Osobe su rješavale zadatke u kojima su bile slike pauka, pa su ih morali gledati cijelo vrijeme. Na početku su veoma brzo upijali svaki detalj omraženog objekta, da bi s vremenom ta pojava sve više slabila. Osim ove metode kojom osobe koje se patološki boje ovih životinja uče normalno živjeti sa njima u svom okruženju, u metode se ubrajaju i držanje staklene posude u kojoj je pauk a najzad i držanje pauka na ruci.
U ruci??? Važi...možda u sledećem životu![]()
Originally posted by sing&dunumPa da znaš da i nisu ništa objasnili
:lol:Mogu i ja s tobom u sledecem zivotu?Bice nam lakse!
![]()
ont: nista nisu rekli ovim tekstom, nista mi nije jasno tzv. objasnjenje...
Originally posted by NewYorkerA zbog Isidore na avataru si veci u mojim ocima..Originally posted by Hans_87Jbt, napisao sam gotovo isti post. Sad ga uklanjam i citiram ovaj
Plashim se bolesti, starosti, gubitka dragih ljudi, plashim se neuspeha i toga da u ovoj zemlji necu biti srecan, zmija...
za nijansu bolje formulisan![]()
Originally posted by Hys.Zmija, nerazumevanja i gubitka voljenih osoba (na bilo koji nacin).
loshe procene.stvarno.
e da-i manijaka-ali i to je valjda losa procena.
mrak, bube, visine, klaustrofobije i ostale fobije nemam.
smrti se ne plasim, mislim da ce biti zanimljivo iskustvo.
ne bih volela da bolujem dugo, ali ko bi?
Originally posted by BellyButton
Plashim se neuspeha, zato mnoge stvari i ne pokusham. Uzasan jedan mehanizam zbog kojeg sam propustio 1000 dobrih prilika...
Originally posted by sensehahaha, aj se nadjemo kod Konja da ti grunem saku kokica u kapuljacu
Golubova i velike vode.I visine.
![]()
Al sto se golubova bojim.![]()
Originally posted by lazarusOvo je sad totalni off, ali jeste, sjajna je, obožavam njenu poeziju.
Sjajna je Ana Ristovic
Ima dana, tupih noževa
što uranjaju u meso
i jasnije prizivaju oštrinu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!