Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 4NY K3YDivno, i ja to radim
najbolje mi je kad smo moja best friend i ja jednom setale po Knezu, bile smo recimo neki prvi srednje ili osmi, tako nesto, i pocne da pada kisa
tad su tek renovirali Knez i one svetiljke su bile skoro postavljene
ja joj otmem kisobran i krenem da pevam i izvodim tacku "Singing in the rain", sa sve kisobranom, okretima oko bandera i sl.![]()
Originally posted by Orlando the LadyVolem
Volite li da plešete? Da li češće plešete sami ili u paru?
Da li ste primetili nešpto posebno u vezi sa načinom na koji đuskate?
Originally posted by Waldorf
I baš bih mogla na neku đusku uskoro, davno mi se nije sve poklopilo pa da se potpuno opustim.
Originally posted by Waldorfjao, pa ti mnogo dobro djuskas i to... i nekako si skroz bila slobodna kad se videsmo prosli put
Sinoć nenadano i neplanirano završila na Indi-Tronicu i iskakh se kao ludak.
Nažalost, nije to baš bilo to. Dah i snaga su me suviše brzo izdali, te ostado i dalje željna džuske.
Eh, kondicijo, rado te se uvek setim.![]()
Originally posted by dukkehjemTnx...
jao, pa ti mnogo dobro djuskas i to... i nekako si skroz bila slobodna kad se videsmo prosli putmene su odusevili tvoji pokreti, sto bi rekli you got moves, babe
Originally posted by Waldorfhehe, najozbiljnije
Originally posted by dukkehjemTnx...
jao, pa ti mnogo dobro djuskas i to... i nekako si skroz bila slobodna kad se videsmo prosli putmene su odusevili tvoji pokreti, sto bi rekli you got moves, babe
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757480#p2757480]Pauceti napisao:[/url]Obozavam![]()
Plesem svaki dan, uz kafu, na zurci, kod prijatelja.
Ples je jedan od integralnih radosti zivota. Nikad mi nije bilo jasno zasto neko visi u teretani i radi repetitivne vezbe kad za to vreme moze da plese uz muziku...
Jednog decka sam ostavio (izmedju ostalog) zato sto nikad nije hteo da igra.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!