Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta ste po nacionalnosti ?

1. Srbin
109
64%
2. Hrvat
7
4%
3. Bosnjak
2
1%
4. Vojvodjanin
14
8%
5. Madjar
5
3%
6. Slovenac
3
2%
7. Sumadinac
1
1%
8. Jugosloven
26
15%
9. Rumun
1
1%
10. Rom
3
2%
Korisnikov avatar
By bothways
Pa dobro, nema smisla sada stavljati sve narode, ali trebalo je da budu ukljuceni svi sledeci narodi, s obzirom da se svi oni javljaju u popisu statistickog zavoda Srbije:
Srbi, Crnogorci, Jugosloveni, Albanci, Boshnjaci, Bugari, Bunjevci, Vlasi, Goranci, Madjari, Makedonci, Muslimani, Nemci, Romi, Rumuni, Rusi, Rusini, Slovaci, Slovenci, Ukrajinci, Hrvati, Chesi i ostali.

Ja se uglavnom osecam kao kosmopolit, ali se najcesce izjasnjavam kao Srbin, jer to u sustini i jesam.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bothways
Pa dobro, nema smisla sada stavljati sve narode, ali trebalo je da budu ukljuceni svi sledeci narodi, s obzirom da se svi oni javljaju u popisu statistickog zavoda Srbije:
Srbi, Crnogorci, Jugosloveni, Albanci, Boshnjaci, Bugari, Bunjevci, Vlasi, Goranci, Madjari, Makedonci, Muslimani, Nemci, Romi, Rumuni, Rusi, Rusini, Slovaci, Slovenci, Ukrajinci, Hrvati, Chesi i ostali.
Muslimani i Bosnjaci nisu isto?
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by jukie
I tu se vraćamo na Denijevu šljapavo napravljenu anketu koja ima kružiće a ne kvadratiće (evo ti Deni 2 (dvojka) za anketu) tako da ne mogu da štikliram tri od ponuđenih deset, a ima ih i koji nisu ponuđeni.
:lol:

@jukie :kiss:
By Ulix
Originally posted by burak-BL
Moji su rodom iz Crne Gore, po nacionalnosti sam Srbin. Kada bude anketa: regionalna pripadnost, onda stavi Crnogorac, Sumadinac, Hercegovac itd. Budite realni. Kakva je to nacija vojvodjanin? Ajmo sad ovi iz Zemuna na primjer, da ne budu vise Srbi nego Zemunci - nacija zemunac. Nisam nacionalista ali me smara kad neko bilo namjerno bilo iz neznanja mijesa pojmove.
I mene nervira kad neko ne zna kako su nastale nacije (i kada, sto je jos vaznije) pa misli da su Srbi nesto odredjeniji kao nacija od Crnogoraca ili Bosnjaka.

Ali uvek ce nekog nesto da nervira. :plavuso:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Delete
Pa postoje valjda Muslimani koji nisu Boshnjaci, zar ne?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dušan Maljković
Nemam nacionalni identitet.

Po tom pitanju se ne izjašnajvam. :crveni:
Ne izjasnjavas se ti ni po drugim pitanjima, a narod sve zedniji tvoje krvi. :lol:
:yes:
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By *deni*
...I tu se vraćamo na Denijevu šljapavo napravljenu anketu koja ima kružiće a ne kvadratiće (evo ti Deni 2 (dvojka) za anketu) tako da ne mogu da štikliram tri od ponuđenih deset, a ima ih i koji nisu ponuđeni.
Meni dosta i ta dvojka, samo da je prelazna.
I vise sam nego zadovoljan.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*

Ono pitanje "a odakle si?" me dovodi do nervnog sloma jer ne znam koju tačno informaciju žele da dobiju tim pitanjem. Otac rođen na jednom mestu gde je imao brojnu familiju (A), putovao po raznim mestima, sreo mamu u mestu D. Mama rođena na drugom mestu B, kad je bila mala putovali su svuda (svaki ujak rođen u različitom mestu), u školu išla u mestu C, kada je bila tinejdžer preselili se u mesto D. Tu se porodica skrasila i mama je posle mnogo godina srela tatu. Pošto u mestu D nije bilo bolnice u kojoj bi mogao da se vrši carski rez, odvezli su nas u mesto E gde sam rođen, onda smo se vratili u mesto D. Tamo smo živeli do pred moj polazak u školu (veliki kulturološki uticaj mamine porodice), onda smo se preselili u Beograd (mesto F; uticaj mamine porodice prestaje sem pri posetama). Često posećivali i tatino rodno mesto (selo A); uglavnom naizmenično svakog vikenda. Išao u osnovnu školu G sa lošom decom i lošim nastavnicima, srednju školu H koja je bila gimnazija (različita kulturna sredina), fakultet (sa raznim ljudima sa raznih strana). Ne smemo zanemariti ni uticaj TV emisija, koje su isto toliko kulturološki uticale na mene kao i real-life osobe.

I onda kad sve ovo prepričaš, ljudi kažu "Uh, a moji i mama i tata su živeli ceo život u istom mestu, i ja sam se tu rodio i išao u školu dok nije bilo vreme za fakultet"
:love:
Ja ovog coveka obozavam. :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Hajde, preformulisacu pitanje, zar Bosnjaci nisu neminovno Muslimani?
Korisnikov avatar
By *deni*
''

I da odmah demantujem sve koji misle da sam nacionalista. Niiisam (bas veliki :lol: )
:kiss:
:crveni:
:bye:
Korisnikov avatar
By Mahoney
mama srpkinja, otac hrvat - kombinacija kao kod ive andrica i gorana bregovica.
tako da sam pola-pola.
ne izjasnjavam se nikad.
zasto nema "OSTALI"?

ja sam ostali!

ignorisem anketu, deni, sedi 1.

:elektro:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mahoney
mama srpkinja, otac hrvat - kombinacija kao kod ive andrica i gorana bregovica.
tako da sam pola-pola.
ne izjasnjavam se nikad.
zasto nema "OSTALI"?

ja sam ostali!

ignorisem anketu, deni, sedi 1.

:elektro:
:jezik:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad god nesto popunjavam, tipa onih ShV obrazaca itd, izjasnjavam se kao pingvin, tako bi bilo i na popisu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by unic0rn
Kad god nesto popunjavam, tipa onih ShV obrazaca itd, izjasnjavam se kao pingvin, tako bi bilo i na popisu.
jel sme to? Sumnjam da recimo u LK mozes da stavis pingvin :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa, po ustavu valjda svako ima pravo da se nacionalno izjasni.

sto se lk i pasosa tice, problem je sto te za to kolko se secam ni ne pitaju, nego ti vade iz knjige rodjenih - a jasno je da se tada niko nije mogao izjasniti o svojoj nacionalnosti.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by unic0rn
pa, po ustavu valjda svako ima pravo da se nacionalno izjasni.
O pa kako da ne. :yes:
Ja se, kad bolje razmislim, izjasnjavam kao suboticka cica maca
:maca:
''
:maca:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Uf uf uf.. Nista ovo ne valja.. Samo 10 nacionalnosti.. Od circa 250?! Please..

U svakom slucaju, ja se izjasnjavam kao Jupiterijanka.. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa da,ali ako posmatras ostale muslimane koji nisu bosnjaci,onda to nije nacija vec veroispovest,ne? niko nije musliman po nacionalnosti,vec je musliman po veroispovesti,osim bosnjaka,koji su se deklarisali kao muslimani,sada bosnjaci.

ont: i mama i tata su mi srbi,tako da sam i ja srpkinja. mada uvek kazem da sam iz srbije a ne da sam srpkinja.ipak je nasa drzava gradjanska drzava. doduse,u ustavu pise da je srbija drzava srba i svih njenih gradjana:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by LordOfSex
I tu se vraćamo na Denijevu šljapavo napravljenu anketu koja ima kružiće a ne kvadratiće (evo ti Deni 2 (dvojka) za anketu) tako da ne mogu da štikliram tri od ponuđenih deset, a ima ih i koji nisu ponuđeni.
:lol:

@jukie :kiss:
:opatica:
''
Korisnikov avatar
By Li
Srpkinja... a ne postoji nacionalna klasa Vojvodjanin ja koliko znam to su SRBI.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by scout_finch
niko nije musliman po nacionalnosti,vec je musliman po veroispovesti,osim bosnjaka,koji su se deklarisali kao muslimani,sada bosnjaci.
I sad su, naprasno, svi koji su do juce bili muslimani, koji su vodili rat kao muslimani, u Alijino ime, koji ih je nazivao nikako drugacije do muslimanima, postali Bosnjaci...mis`im...meni i dalje to "Bosnjak" zvuci kao nametnuta, nakaradna, vestacka tvorevina.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
.mis`im...meni i dalje to "Bosnjak" zvuci kao nametnuta, nakaradna, vestacka tvorevina.
A sta tek onda reci za (paz', evo ga) bosnjacki jezik?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
.mis`im...meni i dalje to "Bosnjak" zvuci kao nametnuta, nakaradna, vestacka tvorevina.
A sta tek onda reci za (paz', evo ga) bosnjacki jezik?
Ne postoji!

Jezik kojim pricaju i koji izucavaju u FBiH je bosanski. I, dok je u Federaciji zastupljen bosanski, u RS je srpski, tako da nema nikakvih prepreka da se taj "bosanski" nazove bosnjacki.
A razlika izmedju bosanskog i srpskog je u usvojenicama iz novohrvatskog.
Korisnikov avatar
By smaug
Ljudji, a cemu ova anketa. Mis'im sto se prebrojavamo?
Evo vec se svadjamo ima li Muslimana Bosnjaka i Muslimana neBosnjaka? I ko koji jezik govori pa ce da bude i s koliko se prstiju krsti i dal mu je pisa seckana ili nije...
Jel mora i ovde....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!