Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li psujete ?

Da, cesto
80
53%
Retko kada ...
58
38%
Ne, nikada!
13
9%
By space_oddity
Ja sam tad nekreativna. Kad me neko razbesni zbog X, obično samo kažem "E nabijem mu X u dupe, jebote!" ili nešto tako dosadno. Tad mi nije toliko slako da psujem.

S druge strane, "primeniš košija na ovaj kurac i dokažeš da konvergira" i slično mi baš prija da izgovaram, iako nije kreativno. Umem da budem i kreativna, sad ne mogu da se setim ikakvih primera ili poređenja jer sam neispavana (a prvo stradaju te jezičke sposobnosti). :(
Korisnikov avatar
By zguba_91
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476681#p2476681]space_oddity napisao:[/url]Ja sam tad nekreativna. Kad me neko razbesni zbog X, obično samo kažem "E nabijem mu X u dupe, jebote!" ili nešto tako dosadno. Tad mi nije toliko slako da psujem.

S druge strane, "primeniš košija na ovaj kurac i dokažeš da konvergira" i slično mi baš prija da izgovaram, iako nije kreativno. Umem da budem i kreativna, sad ne mogu da se setim ikakvih primera ili poređenja jer sam neispavana (a prvo stradaju te jezičke sposobnosti). :(

hahahaha...
tvoje "primeniš košija na ovaj kurac i dokažeš da konvergira" mi olaksa primenu istog :D
By space_oddity
E ja ne kapiram to baš. Zašto toliko ljudi ovde priča sa gnušanjem o psovanju ili ljudima koji psuju? Šta je to tako strašno kod psovanja?
Korisnikov avatar
By Laerem
Psovke su jedan od rijetkih nacina na koje mogu (jasno) izraziti svoje emocije.

A sklonost ka tome da se lako uvredis je jedna od polazisnih tocaka tankocutnosti.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kad me neko/nešto na ulici ili u tramvaju, supermarketu, iznervira, obožavam da opsujem: a u kurac :giggle: i niko me ne razume a ja zadovoljna :giggle:
Korisnikov avatar
By Plavi Viking
Da je ovo pitanje postavljeno mojim prijateljima/poznanicima, rekli bi da ne psujem. Jako retko koristim psovke. Gotovo nikad.

Ali, kada neka čovekolika životinja bez migavca pređe iz krajnje leve u krajnju desnu traku, pa onda na semaforu iz te krajnje desne ipak skrene levo i preseče me sedam puta, trubim i psujem na sve strane.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
obozavam ih. psovke su divna stvar. nekoliko reci - 1000 emocija :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Volim :love:
kurac picka govno sisa
Korisnikov avatar
By rados85
OOooo...Obozavam,pogotovo kad sam na poslu :-)
Ovako-retko....privatno nemam inspiraciju..hehehehe
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je "jebi me" i sl. psovka, onda psujem k'o kočijaš... :krezavi:
Korisnikov avatar
By blenta
snimi nam i okaci
pa cemo da ti kazemo
:awesome:
Korisnikov avatar
By Denni85
Pa ono, retko psujem :giggle: Ponasam se u stilu Dare Pavlovic - kada mi dodje da opsujem, a ja se nasmesim od uva do uva...ono, "i ja tebi" :sluske:
Korisnikov avatar
By Madonna
zar ja to da kažem? :nindžakofernjače:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!