Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kraljevsko venčanje

1. Ne zanima me, neću posmatrati prenos, jer, kao nekrunisana glava i pripadnik/ca plebsa, gajim antipatije prema krunisanim glavama i aristokratiji
34
71%
2. Izuzetno me interesuje, volim da pratim događaje iz života poznatih i čuvenih ljudi, pa ću posmatrati i ovaj prenos na tv-u, zajedno sa milionima drugih ljudi.
14
29%
Korisnikov avatar
By Tungi
Sastarela.

Za svojih 27 godina,izgleda kao da ima 47.
Korisnikov avatar
By 2kune
to je ozbiljnost buduće kraljice! :shamar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Neće ona nikad da bidne kraljica.
Ni Elizabetin muž nije kralj, već princ.
Korisnikov avatar
By 2kune
oće, oće... to je nova politika kraljevske kuće... ;)
naravno, ako Vilim Ćelavi ikad postane kralj... :nokti:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj, kuno, molim te, da se izmotavaš.. Ne priliči to tvojim godinama.
Ti znaš politiku kraljevske kuće... :roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
politika kraljevske kuće oduvjek je bila heteronormativna... princ ne može postati kralj ženidbom ali pučanka će postati kraljica udajom... buš videl... :cookie:
Korisnikov avatar
By *deni*
Videćemo.... A i nekako je logičnije i skladnije zvuči da se bračni drug kralja, ili kraljice također naziva kraljem i kraljicom.
A ne ovako, kao sad što je - Elizabeta je kraljica, a njen muž Filip ( ili kako se već zove ) je princ.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma to je zato da se ne zakralji neka druga dinastija od ove švapske... jbg, kad se računa prezime po ocu a ne po majci...
By Sixto
Originally posted by Tungi

Sastarela.

Za svojih 27 godina,izgleda kao da ima 47.
Ovo sam i ja prokomentarisao pre neko vreme. Sa svojih 27 izgleda kao dobrodrzeca 35-godisnjakinja koja je malo 'poradila' na svom izgledu. Nazolabijalna brazda se vec vidi u tim godinama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, boli je čkapi. Potpisala je predbračni ugovor, kojim se, istina, u slučaju razvoda odrekla zajedničke dece sa Vilijamom, ali je si osigurala zato doživotnu mesečnu apanažu i jedan fino namešten dvor na doživotno uživanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tungi

Ja jos ne kapiram sta je tu spektakularno:neznam:

Baka Marija ide na kraljevsko vjenčanje

Marija Kirin iako je "zagazila" u 85. godinu života, sprema se na put u London kako bi izbliza doživjela vjenčanje iz bajke princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton, 29. travnja ove godine.

Sve je krenulo kada je kraljevskoj obitelji prije 27 dana uputila molbu za svojevrsnu pozivnicu na vjenčanje da bi bila u prvim redovima publike i što bliže kraljevskom događaju.

Očekivani odgovor stigao je iz Buckinghamske palače, u kojem uz kurtoazne zahvale na javljanju piše da se lista uzvanika pažljivo razmatra u Uredu Lorda Chamberlaina.

"Budući da smo primili mnogo sličnih zahtjeva možda će biti potrebno poslužiti se izvlačenjem pozivnica iz bubnja, a oni koji budu izvučeni, pravovremeno će biti obaviješteni", stoji u pismu. "Ma nije važna pozivnica, ako je i ne dobijem svejedno idem", kaže Marija, koja si je za tu prigodu dala sašiti dvije haljine
.

Link

Zaludnog li sveta.
Baka Marija je bila u Londonu, kako je i planirala, ali ju je po povratku kući dočekalo neprijatno iznenađenje - lopovi su, dok je bila odsutna, poharali njen stan.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By *deni*
Huh, nije mi to do kraja jasno... Elizabetina majka je imala titulu kraljice majke, a rahmetli Dajana nije, iako je i sama rodila prestolonaslednika Vilijama...
Korisnikov avatar
By *deni*
A možda se titula Kraljice majke dobija u poznim godinama...
:neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Aham, sad sam malo razmislio i ipak je jasno.
Rahmetli Dajana nije dobila titulu kraljice majke, jerbo ni njen muž Čarls nije postao kralj.
Da su ostali u braku i da je Čarls postao kralj i Dajana bi bila kraljica majka.
:hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jadna Spenserova...
Još se sećam priča da je u njenu smrt umešana i kraljevska kuća.
Već zamišljam baba Elzu, kako u žutom kompletiću prilazi Midltonovoj posle ceremonije venčanja i diskretno joj saopštava :

'' Ja sam zla baba i ne volim te uopšte, ali moram da te trpim. Zato,
pazi šta radiš i kako se ponašaš, da ne bi i ti završila u nekom mračnom tunelu u '' automobilskoj nesreći ''. ''
:evil: :dina:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by *deni*

Aham, sad sam malo razmislio i ipak je jasno.
Rahmetli Dajana nije dobila titulu kraljice majke, jerbo ni njen muž Čarls nije postao kralj.
Da su ostali u braku i da je Čarls postao kralj i Dajana bi bila kraljica majka.
:hvala:
Ne, bila bi 'samo' kraljica, tj. supruga monarha (queen consort).

Da su ostali u braku i da je Carls postao kralj, pa da je onda umro na tom polozaju i da je na presto dosao njihov sin - Dajana bi, kao udovica starog kralja i majka novog kralja (ili kraljice), postala 'kraljica majka'.

Da su ostali u braku, da Carls nikada nije postao kralj, da ga je Dajana nadzivela i da je na presto zaseo njihov sin - tada bi bila 'kraljeva majka'.

Inace, titula kralja je visa od titule kraljice, zato suprug kraljice ne moze biti kralj, ali supruga kralja moze biti kraljica.

ljljljljljlljljljjljljljljlljljljljljlj...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pffffff... zanosne su te titule.... :snob:
Nosim se mišlju da i sam sebi nabavim neku titulu na crno.
Čuo sam da ima ljudi koji se bave prodajom lažnih titula.
Pa da uzmem sebi, recimo, titulu grofa, ne bi bilo loše...
:kada:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Uzmi, nece 'se baci. :)

edit: pa tako se i nabavljaju sve titule. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znam, znam.
Ja bih se samom sebi smejao kad bih išao da kupim sebi titulu.
:krezavi:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!