Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tea92
...nicega, valjda...ili to jos nisam saznala....:nesiguran:
Korisnikov avatar
By artnow
zmija, gmizavaca i ljudi koji nisu svesni sebe samih!
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Buba (gade mi se kada vidim kako masu sonim njihovim dlakavim nogicama)
Laveza pasa nocu u daljini
Duboke vode (nikad ne znam sta je ispod mene)
Posle nekog dooobrog horora da odem u WC
Kada se neke misticne stvari desavaju same od sebe (upali se sveca sama od sebe, vidis svetlo a ne znas kako se upalilo kad nema nikog)
"Deja vu" momenata
Kosmara
Neuropsihijatrije i pacijenata koji su tamo (mozda je stvarno prelazno?)
Tisine

Rezultata ispita

Ma dosta toga...
Korisnikov avatar
By Dzi
..da ne izgubim drage i voljene osobe..
..gmizavci..
..zubar.
..mutna voda....
da i tishine...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Doxar
Originally posted by Mr.Ja

Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Ne znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera. :love:
Smuk... jadan smuk...
Ustvari, ubiti ili uhvatiti smuka za kucnog ljubimca nije bas dobra ideja, jer ta velika, lepa i neotrovna zmija jede glodare, a i kazu da nema otrovnica na teritoriji gde smuk 'caruje'. Karakteristicno je da voli da bude u blizini ljudi (bas kao i plen koji lovi) ali i da se izrazito vesto penje. Moze da ujede, i bolnica je obavezna iako nije otrovna zmija, jer glocka pomenute glodare, a ne pere zube nekim antiseptikom isl...
Ako je u kuci, najbolje je malo je dzarati nekim stapom dok se ne sklupcha, a onda je uzeti i izneti napolje. Moze se hvatati i iza glave, ili peanom (stap sa omchom), ili rasljama. Mada, izaci ce i sama... A ko je raspolozen za druzenje, moze ostaviti posudicu sa mlekom... zmija ce biti zahvalna...
Znam, znam. Pustio sam ja Peru posle nekog vremena. :giggle:
Ali mi je prijalo kratko druzenje sa njime. :love:
By J...
Da li cu se plasiti ili ne, sve zavisi od mog trenutnog raspolozenja, kada sam raspolozena ne plasim se nicega, kada sam depresivna onda gubim i samopouzdanje i plasim se svega.

Imam mozda neke strahove koji su u sustini objektivni. Recimo da mi nije bas prijatno ako nocu idem sama ulicom i sl.

Kao mala mnogo sam se plasila mraka, ponekad mi se vrati to osecanje kada sam nocu sama i neraspolozena. Kazu da je strah od mraka ustvari strah od neistrazenih predela sopstvene duse, strah od sebe.
Korisnikov avatar
By Vespertine
glupih ljudi, zlobnih ljudi, roditelja tih ljudi, velike visine i ......
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
...straha
Upravo.
Korisnikov avatar
By pthalo
plašim se da sad sam najzdravija da ću ikad biti.

plašim se da neće biti dovoljno da tražim novi stan u Segedinu, da opet ćemo sastati se. Plašim se da nekako sazna gde živim.

plašim se da neću imati dete.

plašim se da imaću dete i nehotice povrediću ih.

plašim se da mama će naći moj binder i STP device i mi pita šta su ova. :)

plašim se da me niko neće voleti jer imam previše problemi.

plašim se da ja sam kriva za sve.

plašim se da sve koji sam do sada preživela je samo pripremanje za nešto teže koji ne bih mogla preživeti bez ove stare rane.

plašim se dodira, ruka, očima.
Korisnikov avatar
By scout_finch
uzasno sam klaustofobicna,ne volim kad ima previse ljudi na malom prostoru,ne volim gmizavce...
grmljavine se ne plasim.stvarno.najozbiljnije.
Korisnikov avatar
By LittleRed
ovo je ono čega se zapravo najviše plašim (citat iz Kunderine knjige "knjiga smeha i zaborava", nažalost na engleskom)

"That the infinitude of the exterior world escapes us we accept as natural. But we reproach ourselves until the end of our lives for lacking that other infinitude. We ponder the infinitude of the stars but are unconcerned about the infinitude our papa has within him. It is not surprising that in his later years variations became the favorite form for Beethoven, who knew all too well (as Tamina and I know) that there is nothing more unbearable than lacking the being we loved, those sixteen measures and the interior world of their infinitude of possibilities."

i grmljavine :D
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by Vespertine
glupih ljudi, zlobnih ljudi, roditelja tih ljudi, velike visine i ......
copy/paste ovo sto je Vespertine rekao
Korisnikov avatar
By Tomek
Ponekad na moru imam fobiju od duboke vode - Sta ako naidje ajkula?!

Avioni - kako to uopste leti?
Korisnikov avatar
By scout_finch
plasim se jedne cudne babe,komsinice moje dubre drugarice.kadgod ja ovu vracam kuci,nebitno,3-4 ujutru,baba je na ulici. a mozda zena samo pati od nesanice. neam pojma.:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by emo_haos_
ljudi koji nemaju sta da izgube
:yes:

Ja volim jednu recenicu iz filma i knjige "Kobna veza" a glasi - Cuvaj se ostecenih ljudi, oni znaju da mogu da prezive.
Korisnikov avatar
By uninvited
manijaka,besnih navijaca,psa lutalica,grmljavine,liftova.. plasim se i smrti dragih osoba kao i svoje.. mozda se i plasim samoce i macije dlake..
verovatno ima jos necega.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
mostova.. Prelazim ih trceci..
Dubine... Svasta moze da me pojede u vodi :)
Duhova-u poslednje vrijeme sam cula mnogo prica o duhovima tako da sam malo isprepadana..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Klovnova, buba, kitova, severnog ledenog pola, doktora, igli i vadjenja krvi...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Dunava, uf, najezim se svaki put kada prelazim preko njega,mnooooooooooogo strasna reka, ne bi usla u nju za ne znam koju kintu.. Grrrrrrrrrr..:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Island
1. bubasvabe, gusenice i ostalo
2. smrti i bolesti
3. siromastva
4. i pomalo brze voznje, price o duhovima u sitne sate i slicno:tornado:
Ne plasim se grmljavina, poplava, zemljotresa, elementarnih nepogoda, visine, duboke vode, balerina ringispila i svih onih ludackih sprava...
Korisnikov avatar
By watcher
i dalje prokletih paukowa, koji me gledaju iz tjoshka; hotje da me pojedu... i.. i.. i.. ne smem da ih ubijeeeeeem..
:uplasen:
:mad:
:vatrica:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!