Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By confused
Pihhh sta mi i ne fali... Fali mi srbija u kojoj nisu svi nabildovani homofibi, i gde bismo mi gayevi mogli da se outujemo i druzimo medjusobno a ne samo da se druzimo po sajtovima... Fali mi to da je ,,MOJ Branislav'' gay i da je ludo zaljubljen u mene a ne u neke tamo devojke iz kraja!!! Sta mi fali... Fali mi malo ljubavi i podrske! Fali mi nesto finansija takodje xD A i voleo bih da mi se javi neko bilo ko sa ovog celog foruma da se dopisujemo i razmenjujemo iskustva nasa, da budemo prijatelji i te stvari, a ostalo ce se zaraditi ;) :zastava: :giggle:
By Todi
Ma pare mi najvise fale. Da imam para lako otputujem negde, izadjem negde, preselim se u veci grad, negde gde mogu nekog da upoznam. Ne kupuju pare srecu i ljubav. Istina je. Ali bar je sa parama srecu i ljubav lakse traziti.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419804#p2419804]confused napisao:[/url]A i voleo bih da mi se javi neko bilo ko sa ovog celog foruma da se dopisujemo i razmenjujemo iskustva nasa, da budemo prijatelji i te stvari, a ostalo ce se zaraditi ;) :zastava: :giggle:
ne ide to tako. moraš prvo napisati koji post i predstaviti se vaskolikom forumskom pučanstvu, ostaviti nekakav utisak ili trag, pa će ti se ljudi javiti.

a ove fore tipa 'treba mi prijatelja, dođite i budite to', e to baš i ne pali. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
vise slobodnog vremena, jos par godisnjih odmorA...waaaa :F
Korisnikov avatar
By bern
jedan fini, iskren, razgovor; neostvariv jer bi bio pretjerivanje, ali bez obzira.
Korisnikov avatar
By bern
"...c'mon pretty mama..." :giggle:

alkohol!
Korisnikov avatar
By *Sandra*
fali mi nesto da zivnem, mrtva sam ovih dana...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Sirup, kao ono što rastvoriš vodom pa piješ sok, ili sirup, kao ono što ide na.. kolače?

mada.. kad malo bolje razmislim to je zapravo veoma slično.... :smirk:
Korisnikov avatar
By Parton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421916#p2421916]Liquid_existence napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421680#p2421680]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421475#p2421475]Liquid_existence napisao:[/url]Vutrica. :volinevoli:
to!

a obaska sto me nervira sto je poslednjih godina svuda em losijeg kvaliteta em skuplja.

bas mi se vari.
Znam ja kod koga je dobrog :kosa:
I meni se riva, a pao mi je lerdi... :(
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:wow:

Oma to da si otisho da ti nadomeste!...
U suprotnom, nastavićeš da živiš i žvaćeš kao da ti ništa ne fali, jer nije kao da si odvalio pola noge, je l da? Ali posle par nedelja ta šestica će zbog pritiska da se malo iskrivi u stranu, posle par meseci počeće i susedni zubi da se razmeštaju kako bi ispratili njen novi položaj, a nedugo zatim čitav zubni niz će da se iskrivi, a tamo gde su poremećene kontaktne tačke između zuba, uživaće i širiće se karijes. Onda će jedan po jedan zub da se kvare hteo - ne hteo, jer je taj prostor između teško dostupan za pravilno čišćenje, što možda i ne primetiš, ali sigurno da ćeš primetiti kada jednog dana uvidiš da ti je cela ta vilica iskošena i da su ti zubi kao tarabice kad ih nadune jači vetar. E, onda dolazi i do posledica po opšte zdravlje usled bolestih zuba, koje mogu toliko da se zakomplikuju da ti i zdravi zubi poispadaju, da ti se gingiva upali, kosa da ti opada, nokti da se krzaju... a onda ćeš se već osećati kao da ti fali pola noge.
E tako. :kopa:

ont: ništa mi ne fali... koliko ja znam.
Korisnikov avatar
By Parton
Hahahaha, svidja mi ovo paranoja oko mog zuba.
Bio kod cika zube, sredio keramickom plombom - as good as new :))

P.S.: Je l' si ti iz bg?
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!