Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mage
Ponekad mislim da sam neviđeno glup. Ali neviđeno! Onda malo pogledam druge i skontam da smo svi mi zapravo glupi, s' tim što se neki prave pametni.
Voleo bih da imam um jednog brilijatnog matematičara i logičara, ali nažalost nemam. Možda bi mi neke stvari u životu bile jasnije i lakše kada bi bio pametniji...
Ovako mi nekako najgore između: dovoljno pametan da se zapitam, nedovoljno pametan da razumem.
Originally posted by BananaPobrkao si ludost genija sa glupošću i inteligencijom.
Nash: What truly is logic? Who decides reason? My quest has taken me to the physical, the metaphysical, the delusional, and back. I have made the most important discovery of my career - the most important discovery of my life.
Originally posted by PopeyeAko se zadrzavamo na takvim ocenama, davno sam ga gledao, ali ne bih se slozio.
to je, inace, los film.
Originally posted by bernMoj citat se odnosio na Mageov post. Ako se secas, Nash je pokusao da ekstrapolira svoje genijalno logicko umece na jednu ogromnu, gotovo haoticnu oblast (zivota), sto je jedan karakteristican primer vere u (sve)mogucnost logike, nastavak znas...
Originally posted by BananaPobrkao si ludost genija sa glupošću i inteligencijom.
Nash: What truly is logic? Who decides reason? My quest has taken me to the physical, the metaphysical, the delusional, and back. I have made the most important discovery of my career - the most important discovery of my life.
Originally posted by BananaSlažem se. S tim što je Mage bio suviše strog prema sebi, ne uviđajući da je ono što mu se dešava proces učenja. Ali, to su već kompleksnije stvari.
Odnosno, put do srece (ako je to ono 'lakse u zivotu') ne mora biti obavezno i uvek poboljsan visokim umnim sposobnostima, inteligencijom, i za to su primer i brojni drugi velikani, umetnici i filozofi, koji su bili duboko zagledani u egzistencijalna pitanja i depresivni, ili je to bar interpretacija koju sam zeleo da ucitam.
Originally posted by Zen ChakraGlup si.
Kazu samokritika se veze sa subjektivnoscu, pa cu ja prepustiti drugima da to ocenjuju.
Originally posted by bernnije mi ovo bas jasno. do elaborate, pls.
Ono što mene čudi, oduševljava i ljuti u isti mah jeste: kako to da ljudi nevjerovatnog samopouzdanja, gotovo "delusional", a izuzetno plitki i površni ( = glupi) - ostvaruju svoje zamisli mnogo brže nego, uslovno rečeno, "obični ljudi"? Ko je tu zapravo glup?
Originally posted by bern
Ono što mene čudi, oduševljava i ljuti u isti mah jeste: kako to da ljudi nevjerovatnog samopouzdanja, gotovo "delusional", a izuzetno plitki i površni ( = glupi) - ostvaruju svoje zamisli mnogo brže nego, uslovno rečeno, "obični ljudi"? Ko je tu zapravo glup?
Originally posted by PopeyeSamouvjereni ljudi, iako izuzetni plitki, nekad mnogo bolje prođu nego ovi manje samouvjereni. Na primjer u umjetnosti. Imaš likove koji sebe nazivaju piscima, pjesnicima, slikarima koji stvaraju bezvrijedna djela. Međutim, ta njihova aura "ekscentičnisti i uzvišenosti" pali kod nekih nadležnih. Pa stako imaš takve "uzvišene" ljude na dobrim poslovima koji im omogućavaju da proputuju pola svijeta.
Originally posted by bernnije mi ovo bas jasno. do elaborate, pls.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!