Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Dugo sam razmišljala u koji folder da smestim ovu temu, ali kako je ipak vezana za fudbal, tj za nas koji ga pratimo je od velikog zna?aja, temu postavljam ovde.

Dakle, tema je komentatori fudbalskih utakmica. Da li vas iritiraju?

Ja im stvarno imena ne znam (niti me interesuju nešto mnogo), ali ubedljivo me najviše iritira onaj magarac na b92 koji komentariše utakmice lige šampiona.

Evo, ve?eras. Tekma Juventus - Bajern. Nisam je gledala celu, uklju?ih se u nekom 70-om minutu. Od tada pa do kraja on se prosrao bar jedno 20 puta. Na kraju sam po?ela da zapisujem te bisere. "Moram sa vama da podelim jednu misao koja nije moja..." ili "Od po?etka utakmice, imao je kontakt sa loptom samo kada ga slu?ajno pogodi, ali je veliki igra?." ili "Ho?e li se pokazati da je volja uticala na kona?an ishod?" Mada, najviše me izludi ono "na strani" što mu zna?i "u gostima", samo magarac onako bukvalno prevede ono "away". Kad to ?ujem, želudac mi se prevrne.

I ako više od svega volim da odvrnem ton kad gledam tekmu (da bih se što više uživela u atmosferu), po?e?u utakmice da gledam sa uklju?enim "mute" jer ne mogu da podnesem gomilu gluposti koje neki ljudi mogu da izgovore za 90 minuta.
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno da - da.
Ne znam ko vise - stariji ili mladji.

Podvrsta nacionalnih paljevina, najvise.

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, tema je fenomenalna. samo, moram da pronadjem 2-3 sata slobodnog, bez kidanja vremena, da odgovorim.

Milan Boskovic, do nedavno na BK, koji je sinoc prenosio utakmicu je, bigirl, najbolji na ovim prostorima. Covek podobijao sva moguca priznanja, ja prvi put cujem da je on iritantan????

Sad mi je palo na pamet da utakmicu nije prenosio Aca Stojanovic, novopridosli sa BK. Ne mogu da se setim pa Bog. Ali, opet on je ili isto dobar kao Boskovic ili malo drugaciji, sa specificnim smislom za humor.

Obojica sve, ali bas sve znaju o utakmici koju rade, sve o igracima, povredjenima, napamet, obrazovani....

Ne znam ko bi trebalo da prenosi utakmice. Andrijasevic, Kovinjalo???

Dupe da dam ne bih se setio bilo koga iz ove zemlje ko bi to mogao bolje da radi od njih dvojice.

Taj 'magarac' zna engleski bolje od tebe i mene zajedno posto je, sve u vezi sa sportom, prosao studirajuci, uceci posao na SKY Sportu. Ako pricamo o Aci. Ali svejedno, ne da nema boljih (ovo je prvo osporavanje koje sam cuo, procitao bilo gde) nego ne bi mogli da nadju kvalitetnije pa i da traze 200 godina.

Iritantan je subjektivna kategorija, ali znanje i zanat nisu.

Nemate pojma bre.
Korisnikov avatar
By IriS
Da li ja mogu nešto da kažem za dnevnik, ?utite, daklem mogu.
Pošto ne pratim fudbal, onako pomalo da, ali uvek isklju?im ton, jer me doti?ni likovi koji se ?uju, a vi ih nazivate komentatorima, jako iritiraju... ja bih da pohvalim jednog komentatora koji je stru?an u sportu za koji sam ja najstru?nija i najupu?enija, a to je KOŠARKA.

Slobodan Šarenac... obrazovan, zna sve o ekipama, igra?ima, pun podataka od pre ohohoooo... jednostavno mi je milina kad on vodi neku utakmicu!
Jedino njega ne stavljam na MUTE, svi ostali su, dok je daljinac u mojim rukama, osudjeni na mutavost!
Korisnikov avatar
By Kupper
Netacno, nema pojma, uvek je nespreman. Mnogo prica, melje k'o strina.

Ali, nebitno. El vi znate da vise nema samo komentatora sa RTS-a?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kupper
Milan Boskovic, do nedavno na BK, koji je sinoc prenosio utakmicu je, bigirl, najbolji na ovim prostorima. Covek podobijao sva moguca priznanja, ja prvi put cujem da je on iritantan????
Ali on ne zatvara usta. Ponekad daje informacije koje mi stvarno nisu preterano bitne. Mislim, šta me briga što tamo neki igra? nosi u levoj kopa?ki detelinu sa 4 lista, zanima me samo kako igra. A da ne spominjem degutantna lupetanja i provale, koji stvarno nisu na mestu. Tipa "...dobio je udarac poznatiji pod nazivom Krcko Oraš?i?...". Katastrofa.
Korisnikov avatar
By Shmi
Dopada mi se kako se ova diskusija vodi... :klap:
I nemam komentara na komentatore jer ne pratim nista od toga... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by shmizllica
Dopada mi se kako se ova diskusija vodi... :klap:
Ih, pa najlepše i najbolje diskusije se UVEK vode u ovom folderu. Mi smo ovde jedna mala sre?na porodica i uvek na fin na?in raspravljamo o stvarima (ne mogu da naðem grupno_grljenje smajlija da ga stavim ovde... help!).
Korisnikov avatar
By Shmi
Ali zaista odavno nisam videla ovako fine diskusije... :) Aj necem da pravim oftopic :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Bigirl, 'Krcko' vise lici na Acu Stojanovica (davno se specijalizovao za Premijer ligu). On ima momente, to je tacno, ali je blesav. Aj, probaj da se setis ko je prenosio utakmicu jer kod mene je blokada. On je tek nedavno presao na B92.
Korisnikov avatar
By bigirl
To za Krcka je i rekao neki lik koji je prenosio Premier ligu, ali iz onog doba kad su se tekme davale na bk.
Korisnikov avatar
By Kupper
Aca. Ja ga obozavam sa sve doskocicama:B
Korisnikov avatar
By bigirl
Sviða mi se komentarisanje lika koji prati premier ligu sada, na prvom. Ne smara sa pri?om, a daje informacije koje su potrebne.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Aca Stojanovic je najbolji, ali stvarno :D

Jedino njega mogu da slusam, ostale, pogotovo Sarenca, 'slusam' na 'mute' ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
ima neki na RTS2 koji blebe?e kao navijen .... istorija tima, biografija igra?a (koje mu je kola?e mama kao malom pravila) mislim ?ovek se sprema bar 2 dana na netu za svaku utakmicu.. usta ne zatvara!!! ... nešto se ne se?am da me je neki iritirao.. pre bih rekao da mi je komi?no ''naši plavi momci'' ... mmm.. naši momci.. :D ... ili ''ponos i dika srpskog naroda'' mmm... dick-a ... nemam pojma, ali svaki njihov komentar po meni ima neku skrivenu seksualnu konotaciju .. ili je to do mene .....

jao, umalo da zaboravim.. ranije je bio jedan (a možda i sada) koji je komentarisao atletiku tokom olimpijada ..... smejurija živa kakav glas ...

Ja sam veseljak, tako da me komentatori ne mogu iznervirati.. u krajnjem slu?aju (ako se previram i uplatim tiket) promenim kanal i posle na teletextu pogledam rezultat...
Korisnikov avatar
By spliff
aca je ok
milan rulez
chak ni ovaj shto je prenosio ofk - zvezda na rts-u nije losh (neznam kako se zove)

:cowboy:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Obzirom da vise ne cujem na prenosima Milojka Pantica i Zvonka Mihajlovskog, svi ostali su mi do jaja. Samo kad su ova dva djavola nestala. To je bio vrhunski teror za ushi. Svi ostali su pravi melem naspram njih dvojice.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Spliff secas li se verovatno najgore bljuvotine koju je Milojko provalio cini mi se 2002 god?

" Zahvaljujuci bogu i Zoranu Djindjicu, u Beogradu se danas opet igra derbi" :roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
ne seccam se...

kakve veze ima djindjicc sa derbijem? :puzzle:

mozzda 2000. godine, 9. oktobra kada nije bilo :murkan: :murkan: :murkan: , pa se poshibali navijachi na terenu? ili mozzda 2001?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma tada kada su Zvezda i Partizan upali u finsnsijsku krizu pa je pretilo da se derbi uopste ne odrzi. Onda je tadasnji premijer Djindjic uleteo kao spas i finansijski pomogao da se prevazidju problemi a Milojko na klasicno slihtarski nacin to saopstio naciji.....
Btw. da bio si u pravu. Rec je o 2001 godini...
Korisnikov avatar
By spliff
bouzze me sachuvaj i sakloni
Korisnikov avatar
By bigirl
Tekma Manchester united - .... (auuuu, zaboravih...) prošle nedelje... Liga šampiona.

Komentari "na nivou".

- Rio Ferdinand lako PLENI ovu loptu. (Da vam prevedem:"Ova lopta je LAK PLEN za R. F.")
- Kristijano Ronaldo se SPUŠTA po levoj strani.
- (bla bla bla)... ali evo ManUtd sada vra?a tu ravnotežu, pokušava da je prebaci na svoj tas.
I da dodam da smo u sred fudbalske utakmice ?uli pri?u o tome kako je Kate Moss završila na le?enju, odvikavanju od droge...

:ua:
Korisnikov avatar
By Kupper
Fenomenalno. Tip je (Aca Stojanovic) nevidjen. Nije ga B92 kupio za veliku lovu dzabe.

Car.
By fencysmurf
Originally posted by Kupper
Fenomenalno. Tip je (Aca Stojanovic) nevidjen. Nije ga B92 kupio za veliku lovu dzabe.

Car.
mantlepiece material. aleksandar, jel.

:zvezdas:
Korisnikov avatar
By Kupper
Very mantlepiece. Si, Aleksandar.
By fencysmurf
Originally posted by tinkerbell
A i sladak je. Mislim, Aca :blush:
sladak? sladak?!?

:elektro:

chu, sladak...

:elektro:

sladak... chuj, ja sam sladak, vudi alen je sladak. ne znam... lolek i bolek su slatki...shaggy iz Scooby Doo-a je sladak, ali aca definitivno nije "sladak"....

...mislim, ljudi su u srednjem veku goreli za mnogo manje blasfemije od ove...

;)

:njami:

:meda:

;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Stvarno si -'Fatal As Afterdiner Mint'

Cuj sladak?!? Koja sramota:smeh::cookie:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!