Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Ivanovic - Arvidsson
4:6 6:0 6:1

Sad moze da ode na partiju slikanja i intervjua... :nokti:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Fed puk'o u finalu od Hewitt-a... :drama:

Oslobadjam ga bremena menjanja pelena:egzorcist:! :smeh:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Marvin
E sirota Arvidson.
Pozoveš ženu kod sebe u goste da se spremate zajedno za turnire na travi, i ona ti tako vrati.
By Ulix
Originally posted by Marvin

E sirota Arvidson.
Pozoveš ženu kod sebe u goste da se spremate zajedno za turnire na travi, i ona ti tako vrati.
Samo neka nastavi tako. :cheer:
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni zao Zvonareve... Pocela je ozbiljno da pada...

20 Kuznetsova, Svetlana
21 Safina, Dinara
22 Zvonareva, Vera

ko bi rekao....:puzzle:
By Ulix
Vratiće se, bar Safina i Kuznjecova. Polako. Safina prvo mora da ispadne iz top 100, da bi napravila što spektakularniji povratak na nekom turniru, spasivši usput bar 35 meč lopti. :sweet: :sluske:

Ana je servirala 11 asova danas. :love:
By Ulix
Originally posted by spliff
Originally posted by Ulix

Vratiće se, bar Safina i Kuznjecova.
:kakodane:

i ana tje da se vrati... :crkla:
Ana će se vratiti, to se podrazumeva, o tome ne želim da raspravljam. :lol: :kosa: :lepeza:

Safina neće odustati dok ne dospe u ludnicu, a Kuznjecova će uvek biti tu, samo što je niko neće primetiti dok opet ne osvoji neki GS, sva je tako nekako... njaaa. :sise:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by mmiki

Meni zao Zvonareve... Pocela je ozbiljno da pada...

20 Kuznetsova, Svetlana
21 Safina, Dinara
22 Zvonareva, Vera

ko bi rekao.... :puzzle:
Ja bih voleo da Zveki osvoji jedan GS :)
By Ulix
Originally posted by Oziris

E sirota Arvidson.
Kakvi gosti, kakvo zajednicko spremanje?

Sta sam to propustila? :katemoss:
Ana je izgubila prvi set 4:6 protiv dotične Arvidson, a onda se ubacila u turbo-mode, drugi set dobila 6:0, treći 6:1. Ceo meč je trajao sat i desetak minuta. :love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja nisam gledao mec... Al sve mi se nazalost cini da je umesto Aninog turbo-moda Arvidson ubacila u slow-motion.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja jos uvek preboljevam Federerov poraz u finalu Halle-a, pa nisam skroz u toku (ne racunam danasnji mec Henin - Kerber, gde odgledah prvi set i bejah odusevljena igrom OBE!)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Oziris

E sirota Arvidson.
Kakvi gosti, kakvo zajednicko spremanje?

Sta sam to propustila? :katemoss:
Ana Ivanović : "Sada treniram u Švedskoj - Sofia Arvidsson me pozvala ovde. Dobro je što sam odlučila da se ovde pripremim za naredna dva turnira na travi, vreme je bilo odlično, a okolina je fantastična."
Korisnikov avatar
By IriS
ali je isto tako izjavila i ovo:

Funny draw for me at the UNICEF Open! I've been practising this past week with my friend Sofia Arvidsson, and now we play each other in the first round on Monday!

:mazi:
Korisnikov avatar
By spliff
dobila ana drugi set protiv petkovitjeve
Korisnikov avatar
By Marvin
A Karolina vidim ostala bez 470 poena.

:okret: :klap: :okret:
By Ulix
Ana je izgubila... 6/1 u trećem. :( :( :( :( :(
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja moram samo jos jednom da se vratim na protekli RG, i da podelim svoj utisak sa vama:

Strahovito me drzi misljenje da se neko zestoko okoristio dobrim plasmanom u nedostatku Clijsters, jer, opet mi se strahovito cini da bi Kim igrala BAR 1/2 f.

On-topic - Ana je jedva i taj drugi set dobila. Realno je bilo da se mec zavrsi u 2 seta jer Ani, osim posrecenih servisa danas, ama bas nista nije bilo dobro. Da, lazem - i 3 riterna!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ana :pilence:

Ritern je ocajan... Ni drugi servis nije umela da vrati. Zapravo cesto se desavalo da udari tako lose da je to tragicno pa bio to osnovni udarac, pa i servis i volej (sto nema veze s travom)... Mislim da je izgubila osecaj i mislim da hitno treba da smrsa malo.
To me podseca na JJ kad je dobila na masi, postala je mnogo sporija i nepreciznija. Ana je inace dosta spora, a ovako je tragicno troma i spora...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne stoji Jovanovska uopšte loše na listi.
Kad se gledaju devojke njenog godište šesta je :fancyklap:
By Ulix

Ne stoji Jovanovska uopšte loše na listi.
Kad se gledaju devojke njenog godište šesta je :fancyklap:
I sada je u glavnom žrebu Vimbldona - bez kvalifikacija. :fancyklap:
Bilo bi lepo i da joj ne zapadne neko jako težak u prvom kolu, da dođe do drugog, trećeg, to bi joj popravilo ranking.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jel to Rezai iz crno-zlatne kombinacije otisla u belo-srebrnu? Boze, ta zena je gore olicenje neukusa od Serene! A ja mislila da je nemoguce!
Korisnikov avatar
By Marvin
Ajde što je prešla u belo srebrnu, nego je onaj JEZIVI kroj ostao isti identičan! :iskolacen:
I rukavi koji u špic idu gore i onaj gornji deo široki ( koji je, čini mi se, trebao da joj sakrije debljinu... a samo je istakao ) :povez:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa to, TO, nisam ja mislila samo na boju, nego na sveopsti izgled doticne persone.

ON - TOPIC:

Mec Clijsters - Safarova (6:1, 6:0) je trajao 38 min i 30 sec :smeh:
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!