Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
@ Ledena
Prvi izgubila, u drugom je 5:4 za Martinez i sada je njen servis :shrug:
By Ulix
(Izvinite što vičem, ali jako mi je drago.) :retard:
By Ulix
Odlična je Martinez Sančez, ali i dalje želim da je neko iz publike zvekne u glavu nekim kamenom. Drop shot je divna stvar, ali sve ima svoje granice.
By Ulix
Gotovo.

Žao mi je Jelene, ali ovo je u potpunosti zaslužena pobeda. :hail:
Korisnikov avatar
By Oziris
Slazem se Ulixe, ali i dalje zadrzavam pravo da se ljutim na Martinez Sanchez i da je (potpuno nezasluzeno) psujem!!! :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

No dobro, svakako je od prekosutra No.4, pa i to je nesto! :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
E 'ebem mu lebac :usamljen:

O well nek je Vilijamsove izbacila obe zaredom to mi je draze nego ista :D
By Ulix
Originally posted by Oziris

Slazem se Ulixe, ali i dalje zadrzavam pravo da se ljutim na Martinez Sanchez i da je (potpuno nezasluzeno) psujem!!! :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

No dobro, svakako je od prekosutra No.4, pa i to je nesto! :)
Slobodno se ljuti. :kiss:

Mene je iznerviralo to što mislim da Jelena ima dovoljno raznovrsnosti u svojoj igri da je nadigra. Posebno lobove je mogla da koristi, jer ova čim servira istrči na mrežu. Ne znam zašto nije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Cestitam Mariji. Ono je bio mec i po. :hail:

Kako je samo umesna. :wow:
Korisnikov avatar
By mmiki
Stvarno da ispizdis....
Da je bilo koja druga, ne bi mi bilo ovako krivo.

Dosta jaki udarci, strahovito precizni, bolji kontinuitet od JJ a sve to iz tako kratkog zamaha.... uopste mi nije jasno, kao da su je kljukali necim. I najverovatnije ce posle ovih spektakularnih pobeda nad obe nase mezimice da se vrati u polu-igracicu kakva je i bila....
:mad:

Sad vidim da je Ana jos i dobro igrala, sa pola forme je jurila ovu curku koju ni JJ u zivotnoj formi nije pobedila.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix

Odlična je Martinez Sančez, ali i dalje želim da je neko iz publike zvekne u glavu nekim kamenom. Drop shot je divna stvar, ali sve ima svoje granice.

Opet - bas to.

..

No, ok. Bedak za Jelenu, doduse. Izgubila je na dropove. Iskljucivo.

..

Ova Marija bi mogla i da ih servira koliko ih korisati, ne znam sta pravila kazu o tome?
Korisnikov avatar
By Oziris
A slusaj, svakog ponekad usere... Zar mislis da ce Soderling opet igrati finale Roland Garrosa?

Ili da ce Montanes stalno uzimati Federeru set sa 6:2?

Da ce Jelena stalno uzimati setove protiv Venus sa djevrekom?

You know what I mean. ;)
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
one skraćene lopte su bile presudne cini mi se, odlicno je igrala...svaka cast :up:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ali ja ovako nesto ne mogu da dozivim ni kao dobru formu... Pobedila je Karolinu, Jelenu i Anu sve u 2 seta a sve tri su dobro igrale. To nije forma, to je kad vrljavu curku pogleda Bog. Ono sto je pozitivno, tako nesto se po pravilu desava jednom u zivotu.

Al me izludi sto je Jelena delovala kao da moze svakoga da pobedi i pojavi se curka koja je razbije sa sve nervozom u zavrsnicama setova...

I taj Soderling je na kraju lako izgubio od Federera. I taj Montanjes nije osvojio bitan turnir i kad bi pobedio Federera (svaki igrac ima nekog nezgodnog rivala). Tu se i nad popom skorojevicem javi pop.

Al me nervira kad se tako pojavi neko vrljav koji niodkuda igra za klasu bolje od uigranih bivsih brojeva 1 i bolje od Karaline koja je u velikom naletu... Malte ne kao da cela WTA lista nema nikakvog smisla.
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
e da, a u Madridu Jelena i Ana jedna protiv druge vec u drugom kolu :(
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by mmiki
Al me nervira kad se tako pojavi neko vrljav koji niodkuda igra za klasu bolje od uigranih bivsih brojeva 1 i bolje od Karaline koja je u velikom naletu... Malte ne kao da cela WTA lista nema nikakvog smisla.
Ja takve stvari zapravo volim. Ali ne volim 'uvezbah ovaj udarac i vidi, radi' igru nikako.
Korisnikov avatar
By Oziris
A puce i Federer od Montanjesa... :(
By LeDeNa_
Eh...svi pukose...ako i Zvezda izgubi jbg onda...Sad moram na te teme da pratim lol

Hvala na rezultatima....

Korisnikov avatar
By Sunce
Inace, nisam se previse iznervirao zbog Jeleninog gubitka. Nekako mi je bilo drago da je Marija posle onakve igre dosla do titule. Potpuno zasluzeno. I kako se samo radovala. :radosnice:

Jeleni ostaje da jos poboljsa servis i da malo ubrza igru. Meni se bar tako cini. Ali, zadovoljan sam kako je igrala. :love: Oni reliji, odbrana, promene pravca. :hail:
Korisnikov avatar
By Oziris
Od Jelene ocekujem finale Roland Garrosa! I necu se zadovoljiti nicim manjim! :tenis: :fige:
  • 1
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!