Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisSjajna je!
Ma ajde bre, ova nije normalna sa tim volejima i dropovima!!! To ni Federeru ne uspeva toliko puta!!! Kao da je srasla sa reketom.
Originally posted by UlixJeste. al mene podseca na mene kada smo ko klinci igrali 'fajt' igrice, svi ostali uvezbavaju sve moguce udarce i kao, tuku se raznovrsno, ja samo navezbavam jedan dobar udarac do besvesti i unistim ih sve redom.
Ma ajde bre, ova nije normalna sa tim volejima i dropovima!!! To ni Federeru ne uspeva toliko puta!!! Kao da je srasla sa reketom.
Originally posted by svejednoMene bi verovatno dovelo do ludila da mi neko šalje toliko drop shotova, štaviše, mogu da zamislim sebe kako bacam reket protivniku u glavu, ali to je legitimna taktika... i funkcioniše dobro. + Malo žena igra ovako, pa mi je zanimljivo da je gledam.
Originally posted by UlixJeste. al mene podseca na mene kada smo ko klinci igrali 'fajt' igrice, svi ostali uvezbavaju sve moguce udarce i kao, tuku se raznovrsno, ja samo navezbavam jedan dobar udarac do besvesti i unistim ih sve redom.
Originally posted by UlixTrue.
ali to je legitimna taktika... i funkcioniše dobro.
Originally posted by OzirisDržati je na kilometar od osnovne linije?
Ama sta je ovo ljudi??????????????????? Ima li neka taktika da bi upalila protiv ove????? Pa ja ovo vise ne mogu da gledam!!!!!!!!! Ne secam se da sam se ovako nervirala u skorije vreme!!!!
Originally posted by OzirisKoliko je
A i Jelena brate mili, odere dupe svoje i stigne do 3:3 i onda sve ujebe...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!