Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Imao je sanse. I u poslednjen gemu i u poslednja dva na Rafin servis. Nije ih iskoristio. Jbg.
No, sta cemo, sta je tu je. :D
Meni zao ali se vise ne nerviram. :D
Korisnikov avatar
By deran
sve ja gledam i mogu,ali ne mogu ova dva majmuna koja komentarišu,usta ne zatvaraju-i psiholozi i doktori i taktičari i speleolozi...isuse...
Korisnikov avatar
By Oziris
Jeste, desava se... Ali ne mogu da verujem da je upravo samom sebi priredio reprizu 2012-te godine... DUPLOM GRESKOM OPET IZGUBI MEC AMAN!!!!!

Ne, ne, ne mogu da se oporavim!!! :drama: :drama: :drama: :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
je l ko čuo šta je rekao onaj iz publike izmedju dva Novakova poslednja servisa?
Korisnikov avatar
By spliff
rafa
potpuno zasluzeno

ne znam da li ste primetili kakav je aplauz nole dobio na kraju
standing ovations
nikada nisam video takvu podrsku za finalistu
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shake:

Na B92 ima clanak gde se spominje Novakovo povracanje, uz deskriptivni gif... :(
Ocigledno nije bio u pravoj formi...

Eto Bikonji jos jedan RG... :P

NIsta nam, narode, ne preostaje, nego da se damo u paganske obicaje i sledece godine mesec dana uoci RG-a prinesemo zrtvu, vernog posetioca "Fan Klub: Tenis" teme nekoj paganskoj boginji, i da se nadamo milosti njojzinoj! Dakle, ko je dobrovoljac?! :ugriz:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vala i ja sam prestao sa kletvama, doduše to sam praktikovao samo na Jelenine protivnice, a i poučen tim iskustvom, danas ne bi imale nikakvog efekta jer je danas neki svetac (a moje kletve ne rade na svece...)
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638080#p2638080]Oziris napisao:[/url]Jeste, desava se... Ali ne mogu da verujem da je upravo samom sebi priredio reprizu 2012-te godine... DUPLOM GRESKOM OPET IZGUBI MEC AMAN!!!!!

Ne, ne, ne mogu da se oporavim!!! :drama: :drama: :drama: :drama:
Meni je tu dupla servis greska najmanji problem u okolnostima u kojima dozvolis da izgubis mec na svoj servis a opet u onakvim okolnostima i u finalu.
Bukvalno sam ocekivao da izjednaci na 5:5 i pokusa poslednji put u setu da mu uzme gem na njegov servis. Poveo je sa 30:0 ...
A dupla greska - njah.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma, prvi set je stvarno bio ok, a posle - posle je samo bas bas mnogo gresio... No, eto, za No.1 ce cini mi se ipak morati da ceka jesen, a za RG - next year, who knows... :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!