Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaTo je zato što njegova devojka služi da se sa njom fotografiše da neko ne bi, bože me sačuvaj i sakloni, pomislio da je sodomit.
Originally posted by MarvinNe mogu nijednog da se setim da je "nasao devojku" pa propao, sem Gasquet-a.
A čudo jedno kako kad teniser nađe devojku, a u isto vreme mu padne igra... kako onda ama baš niko ne kaže mora da je puno radio to nešto što mu radi devojka.![]()
Originally posted by Oziris
Mene takodje raduje povratak Henin...
Originally posted by UlixAjooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako
Amaterski?![]()
Navijam za Davidenka! E neka ga je krenulo!!! Ja STVARNO obozavam Federera, ali bih jako volela da vidim i druge igrace u finalima osim Federera i Nadala... Postaje monotono!
Odličan je bio Davidenko!![]()
Sudeći po igri koju je pokazao protiv Troickog danas, a koja je bila, Rafa će ga sutra pobediti, ali bih ja baš voleo da Davidenko nekako uspe da pobedi i Rafu. Ne znam kako, nekako, nekim čudom.
![]()
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Oziris
Mene takodje raduje povratak Henin...
I mene raduje.![]()
Zenski tenis ce biti zanimljiviji sa dve, da ne kazem tri povratnice, ako racunam i Mariju.![]()
Ne mogu vise da gledam Guzanu kao glavnu favoritkinju na skoro svakom GS-u...![]()
Originally posted by IriS
![]()
malo mi žao što Justine nije pobedila i osvojenim turnirom se vratila, ali dobro, volim ja i Kim![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!