Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Bravo Novace! Tako mlad, a toliko titula. :yay:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jesam rekla! Lepo sam rekla!

:gatara:

(a nisam gledala :sigh: )
By Kragi
nisam ni ja, ali cestitke Novaku :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam ga gledao samo u prolazu: zavrsetak 1. seta i sam zavrsetak meca. Federer je dosta gresio.
Korisnikov avatar
By Marvin
Eno su (na Novakov sajt) postavili snimak meča u par minuta, i ceremoniju dodele.
By cumpig
nisam gledao finale :( (((
ali 1/4 i 1/2 su mu bile igre a la jj u najboljim izdanjima: duboke , precizne lopte po svim mogucim coskovima :) , duple greske kad ti najmanje trebaju, vadjenje iz govana kad se vise niko ni ne nada... kazem ja , jj sindrom drma novaka :D

i priznajte, zar nije dosadno kad ccarica ima odmor? :D
By Ulix
Ali je pre toga stigao da Agasija nazove glupanom. :)
Korisnikov avatar
By IriS
^^ da, to baš videh danas, pa se zato pitah gde ode :giggle:

pa nek mu je sa srećom u peMziji. :deda:
By Ulix
Meni je žao što odlazi u penziju, ali je realno to trebalo da uradi dosta ranije, prethodnih godina se samo razvlačio po turnirima, ništa nije uradio.
By cumpig
ali kako je lep taj marat!!!!!
danas ga bas gledam onako detaljno, sve na njemu je ... :drool:
Korisnikov avatar
By deran
Slika

POČETKOM studenog Međunarodna teniska federacija (ITF) potvrdila je odluku Belgijskoga antidopinškog tribunala suspendiravši Yaninu Wickmayer (i Xaviera Malissea) na godinu dana iz međunarodnih natjecanja. O kazni se napokon očitovala i sama 20-godišnja igračica koja tvrdi da nikada nije propisno informirana o dužnostima javljanja za doping-testove koji su doveli do njene suspenzije. U četvrtak je Wickmayer održala press-konferenciju u kojoj je optužila Svjetsku antidopinšku agenciju (WADA) i belgijske sportske vlasti za propast karijere. "Ljudi koji su donijeli ta pravila nisu svjesni što ovo znači za moju budućnost. Ja sam 16. igračica svijeta, a sada su mi oduzeli ono za što sam radila deset godina. Samo tako! Samo zbog toga što nisam ispunila mjesta na kojima ću se nalaziti - rekla je uplakana polufinalistica US Opena, koja je tri puta tijekom ove godine propustila prijaviti mjesto boravka u trenucima kada je trebala biti kontrolirana, čime je prekršila nacionalna i međunarodna antidopinška pravila. "Trebali su nas bolje informirati o načinu njihova rada. Kažnjena smo zbog nečega što nisam mogla kontrolirati - dodala je Wickmayer kojoj doping-testovi koje je pohodila do sada nikada nisu dokazali uporabu nedopuštenih sredstava.

a,jbt...:puzzle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma nisu normalni!

Agasi se puca sa metamfetaminom i dogovri se da se to ni ne sazna, a ona ne prijavi gde će biti 3 puta i ispadne ovo?!?!? Ej!

A Sereni bi sad mogli da naplate kaznu od 10$ za ono, i onda sve 5. :barf:

Ko im je uopšte predstavnica igračica?
Štrajk! :protest:
Kod muških beše Ljubičić?
Korisnikov avatar
By IriS
kakva glupost :katemoss:

nego, je l' neko video ove Nadalinine bokserice u kojima igra. nadmašio je samog sebe :lol:
Korisnikov avatar
By sunrise4adriatic
i Nole objasnjava :nunchake:
sve je to zasluga novog kondicionog trenera - Jelenice :spin: :B
Korisnikov avatar
By Lunja
Moja draga drugarica je lepo primetila da Novak onako dobro igra samo protiv Nadala. :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa Novak je nOvak. Decko ce biti No. 1 i "nas" najbolji teniser svih vremena. Fantastican uspeh za njega!
Korisnikov avatar
By Oziris
Ali... S' proleca pocinje sljaka... I vaskrsli Nadal, verovatno... :shrug:
Korisnikov avatar
By istok
Jeste Novak igrao dobro ali iznenadjen sam koliko je Nadal igrao lose.
By Ulix
Originally posted by istok

Jeste Novak igrao dobro ali iznenadjen sam koliko je Nadal igrao lose.
Ja uopšte nisam stekao utisak da je Nadal igrao loše; igrao je malo, onoliko koliko je mogao - Đoković se neviđeno razmahao. :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Ja uopšte nisam stekao utisak da je Nadal igrao loše; igrao je malo, onoliko koliko je mogao - Đoković se neviđeno razmahao. :cheer:

:up: :up: :up:

Apsolutno se slazem sa tobom. Igrao je malo, onoliko koliko je mogao, a ja bih samo dodala - onoliko koliko mu je Novak ostavio prostora da igra, jer je potpuno vodio ceo mec i svaki moguci poen.
Korisnikov avatar
By spliff
kakav poen jbt
43 udarca

2/6 7/5 0/2

nole pocheo da igra po jecinom receptu (vrutje/hladno) :cupakosu:
Korisnikov avatar
By IriS
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:kralj:
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!