Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Kylender
Originally posted by spliff

smatarm da nijedna druga igrachica proshle godine ne bi pobedila jj na rg
Kako je bilo lepo gledati to polufinale... Baš sam bio ponosan. Šteta što ne igraju više tako dobrih i važnih mečeva jedna protiv druge. Nekako se dogodi da najčešće bar jedna ne stigne u završnicu... :fige: za finale na RG!
Jeste. To je jedan od najlepsih zenskih meceva na sljaci koje sam odgldao. :love: :zvezda:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Originally posted by Ulix
i znam da je valjda svaku teniserku koja nije lezbejka bar jednom povalio.
Otkud to (ne) znas? :katemoss:
Citao sam na nekom blogu, mislim da si ti bio taj koji je postavio link. :hekla:
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam bila dugo na ovoj temi ali koliko sam citala ne pisete o Serbian openu... Idete li?

Ja zaboravila skroz i jutros me Bombi me podseti tako da umesto da ucim bavim se rezervacijama... Kad sam videla da dolazi Arnaud Clement povilenila sam nacisto... juuuupiiiii :love: Ja mislim da sam sigurno ja razlog njegovog dolaska, nista drugo ne moze biti... :smeh: Jeeedvaaa cekaaam...

:balerina:
Korisnikov avatar
By Lunja
Citao sam na nekom blogu, mislim da si ti bio taj koji je postavio link. :hekla:
Ne secam se toga. Verovatno je proradio neki odbrambeni mehanizam. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff

smatarm da nijedna druga igrachica proshle godine ne bi pobedila jj na rg
Kako je bilo lepo gledati to polufinale... Baš sam bio ponosan. Šteta što ne igraju više tako dobrih i važnih mečeva jedna protiv druge. Nekako se dogodi da najčešće bar jedna ne stigne u završnicu... :fige: za finale na RG!
Jeste. To je jedan od najlepsih zenskih meceva na sljaci koje sam odgldao. :love: :zvezda:
I ja se prikljucujem talasu divljenja i nostalgije. :love:
I dodajem njihovo polufinale iz Los Angelesa 2007. :love: :love:
Korisnikov avatar
By Kylender

I dodajem njihovo polufinale iz Los Angelesa 2007. :love: :love:
Mmmm... Daaaa... I to je bio odličan meč. Mada, tad mi je bilo i malo žao Jelene - bila je tako blizu pobede u trećem setu a onda se Ana neviđeno raspucala forhendima i dobila je... Oh kad ih se samo setim (forhenda), pa to je bila umetnost! Slično je snašlo i Petrovu u finalu ako se ne varam... Opet pred kraj meča.
Korisnikov avatar
By Lunja
Petrovu je to snaslo od samog pocetka meca. :alexis:

Ah! :lol:
Korisnikov avatar
By Kylender

http://www.youtube.com/watch?v=-3BPsRW_UH8

Odgledah ga ponovo... Tako se uzbudim svaki put! :)

Ponekad mi se čini da je bolje tukla po loptici nego sada... Što je malo paradoksalno ali dobro. Ovakvi mečevi su razlog zašto je volim ;) .
Korisnikov avatar
By Lunja
Anin forehand. :eya:

Petrova said:

She just rips it off without even thinking.
:love:

Inace, preporucujem klipove sa Aninog sajta - za jos V E C E uzivanje u gledanju!
Korisnikov avatar
By Kylender
Ma gde, HD ovog ludila bi me doveo do orgazmičke smrti... ;)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne zaboravite - ovog vikenda FED

Ja potpuno zaboravio...
By Ulix

http://www.youtube.com/watch?v=-3BPsRW_UH8

Odgledah ga ponovo... Tako se uzbudim svaki put! :)

Ponekad mi se čini da je bolje tukla po loptici nego sada... Što je malo paradoksalno ali dobro. Ovakvi mečevi su razlog zašto je volim ;) .
:wow: :wow: :wow: :wow:

Kad je vidim kako se lepo razmase, jedva cekam da dodje k sebi i vrati se. :love:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Nadam se da ce Ana i JJ da pobede spanjolke...pogotovo sto za njih ne igra Carla Suarez Navarro...i onda sledece godine svetska grupa...jos kad bi bilo u Bg :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Nema nadanja, Španija ima samo u Garigez da se uzda, a pošto ju je Jeca isprašila u Marbelji, možemo mirno da kupimo karte za sledeći Fed okršaj... :nokti:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Vukodlak
Nema nadanja, Španija ima samo u Garigez da se uzda, a pošto ju je Jeca isprašila u Marbelji, možemo mirno da kupimo karte za sledeći Fed okršaj... :nokti:
Španija je pristojan tim, ali slažem se da možemo da turpijamo nokte... Sve sem pobede Srbije bi bilo neverovatno iznenadjenje... Iako imamo sjajne ali ćudljive teniserke.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Danas mecevi Fed Cupa pocinju od 13 h a sutra od 12 h.
A Ana i Dzej Dzej bi trebale onda u nedelju ZAJEDNO da igraju u dublu :dancing:
Jel to prvi put da bi njih dve igrale zajedno dosad? :nerd:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Ana i JJ u dublu...to ce biti zanimljivo :) njih dve se bas i ne vole koliko smo obavesteni :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zato i kazem da ce biti interesantno ako budu njih dve zajedno igrale.
Po rasporedu bi trebalo...medjutim kontam da ako Srbija posle 4 meca u singlu bude vec imala pobedu da ce onda u dublu selektor dati sansu mladjim igracicama da ove dve mogu da odmaraju.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by blabla_guy
a zar se dubl ne igra pre drugog dana singla?
da, dubl se igra obicno drugog dana, pre treceg i cetvrtog singl meca, ali mislim da se ovog puta ipak igra na kraju

a stvarno ne znam sta ocekujete da ce se desiti...cak i da su u potpunosti tacne price (a mislim da nisu), obe su dovoljno veliki profesionalci da to nece pokazati na terenu:doh:
Korisnikov avatar
By spliff
u fed cupu dubl se igra na kraju
ako povedemo sa 3/0, ana i jeca svakako nece igrati dubl...
Korisnikov avatar
By Kylender
Ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji očekuju da bi se desilo ne znam šta u Ana/Jelena dublu. Devojke su već igrale zajedno, borile su se kao lavice sa Rumunkama prošle godine...

I one su profesionalke, zaboga... A kad je neko profesionalac ne ponaša se saglasno čaršijskim tračevima i ne bi se počupale za kosu... Čak i da se ne vole... Alogično je da se ne obožavaju jer su ogromna konkurencija kako na terenu, tako i ekonomsko-marketinški.

Ajde Ana, dokrajči Anabel! :die:
Korisnikov avatar
By broX
Ana je izgubila jedan set koliko sam cuo...
A u mechu JJ uprvom setu je bilo 7 brejkova u 9 gemova :lol:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by broX

Ana je izgubila jedan set koliko sam cuo...
Da, prvi set je odigrala loše. I izgubila ga. Posle nije bilo nikakvih problema.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobro je sto se igra na sljaci. Jos treninga nije za bacanje. Ana je u prvom setu eksperimentisala. :hail:
By Ulix
Druga dva seta je zato odigrala savrseno. :love:
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!