Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
opet puche ana :(

ispada da se dokitj drzala znatno bolje protiv amelia, nego ana
By Ulix
Ne smem vise gledati Anu, meni je muka kad je gledam kako besomucno svaku loptu salje u mrezu. :kesa:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Uzas,ja Anu necu gledati dok ne dogura do nekog polufinala... a i Jeca pukla kao seljachka peta....
By Ulix
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Uzas,ja Anu necu gledati dok ne dogura do nekog polufinala... a i Jeca pukla kao seljachka peta....
Dok nesto ne osvoji pa sledeci put ne stigne u polufinale. Jer meni taj stres u zivotu ne treba.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uprkos izgubljenom meču Ana me je oduševila onim izbezumljenim izslascima na mrežu! Ali isto tako me je iznervirala konstantnim nameštanjem na forhend posle čega loptu uvek izbaci u aut. A i ono vijanje loptice pri serviranju me živcira... Ali nasmejala se par puta na meču tako da joj je sve oprošteno :D
Korisnikov avatar
By broX
evo sad je i JJ izgubila od Venus 6:2 6:2

verovatno ih je potresla ova gasna kriza u matici, pa su im misli bile sa nama :hmm:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čitam komentare kako se Jelena vukla po terenu kao džak (ili nešto na taj fazon)... E sad... taktika ili zabrinutost oko gasne krize - pitanje je sad :neznam:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by cumpig
ance se bas muci, po rezultatu pricam, nisam gledao :/

nego. vidite li vi ovog nemackog slatkisa petzschnera? :senilko: kakav tandem sa kieferom! :qqlele: marvine, gde si? :D
Jeste dečko :mljac: ali Kiefer je Kiefer! :drkanje:
By cumpig
http://www.atdhe.net/

odlican link za tv on the net i sve sam tenis :D
cak sam uspeo da gvirnem na sekund JJ protiv Venus na poslu, ali bolje da nisam :/
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma JJ je namerno izgubila od Venus. Pametno! Treba sad da isprosipa bisere pred Veneru, pa posle da dobije sipak na Australian openu.

Nije mi jasno zasto Ana malo ne drzi loptu u igri. Ako joj ne ide agresija, moze malo da bude defanzivna trkacica. :roll:

:tornado:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
To je Anin veliki problem - fali joj strategija, a koliko vidim i strpljenje. Inače opet da ponovim - svidelo mi se Anino izlaženje na mrežu jer je pokazala da ume malo i da eksperimentiše. Još da se reši loše navike da se za loptu koja joj ide na bekhend namešta na forhend i biće sve ok.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by cumpig
http://www.atdhe.net/

odlican link za tv on the net i sve sam tenis :D
cak sam uspeo da gvirnem na sekund JJ protiv Venus na poslu, ali bolje da nisam :/
:lol: :lol:

To si ga saznao juče sa komentara na B92... priznaj!

:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
I da li je neko dobio invite za onaj tenis torrent? :bale:
By cumpig
vidis, ipak neke koristi od b92 komentara :redaljka:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego nego!
Ja obično u komentarima saznam više (i zanimljivije) nego u tekstu :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

"Ja dosla u Melburn. Alave guske ce, naravno, svrsavati pre vremena u Sidneju. Cekam novo finale. :tetka: "
By Ulix
Originally posted by Marvin
Nego nego!
Ja obično u komentarima saznam više (i zanimljivije) nego u tekstu :smilegrin:
U tim komentarima ima toliko teniskih eksperata, da me ponekad naprosto ocaraju. I nateraju da pomislim: znaju li oni kako izgleda reket? :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Berserker
Otje li neko da gleda Jecu? Ne volim da gledam sam... :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma to je od slava... Napijanje, prejedanje... :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma znam... :cupakosu:

Chekam cijelu notj, a onda nishta... a mogla je barem da trenira s njom....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mogla je, al jbg... Vraćam se gledanju meča Štepanek - Gaske... Ovaj Štepanek je toliko blesav da će mi na kraju postati omiljeni teniser hehehe.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ovi nashi komentatori su rekli, kad je proshle godine igrao sa Djokovitjem na USO 07, da ne igra lep tenis, da igra ruzno...

Shta li su mislili... Ali mislim da je OK ...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
To da igra ružno se odnosi na njegovo ponašanje (fazon smejanje protivniku u lice, sitne prozivke i tako to). Zbog toga ga ne vole drugi teniseri, ali meni je baš zbog toga zanimljiv hehe. Umeo je on kad pobedi da legne na teren i da se uvija ko zmija i slične gluposti.

A ako ovaj voditelj nije gej, pa ne znam šta je. Koji bi još str8 voditelj komentarisao neukus Štepanekovog oblačenja? :lol:
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!