Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Lunja
Meni se sutra bas bas gleda Ana (kako gubi) protiv Bartoli, ...
Ne budi bezobrazan. :bic:
Korisnikov avatar
By Lunja
Nadam se da ce Ana da me demantuje sutra. Ali ne tako sto ce Bartoli da preda mec povredjena... Nego, 'nako, da ostanem bez argumenata i, po mogucstvu, bez komentara - bez daha.

:fige:
By Ulix
Nadam se da ce Ana da me demantuje sutra. Ali ne tako sto ce Bartoli da preda mec povredjena... Nego, 'nako, da ostanem bez argumenata i, po mogucstvu, bez komentara - bez daha.

Ja bih bio zadovoljan i ako bi je Ana jedva pobedila sa 27:25 u taj brejku u trecem setu, samo neka je pobedi. :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako Ana i dalje bude igrala brzopleto, sa zeljom da sto pre poentira, ima da je se odreknem. :giggle: I meni se vise gleda Ana! Zaboravio sam kako igra.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
I meni se vise gleda Ana! Zaboravio sam kako igra.
To + meni je Bartoli uvek zabavna, tj. njen stil igranja. Mislim da ce mec biti skroz zanimljiv. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Berserker
Nadam se da se Marina obrijala ispod pazuha :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
I meni se vise gleda Ana! Zaboravio sam kako igra.
To + meni je Bartoli uvek zabavna, tj. njen stil igranja. Mislim da ce mec biti skroz zanimljiv. :merlinka:
Kad oberucki drka reket, a i servira za Ginisa. :blush: Bartoli uvek izgleda iscrpljeno. :klap:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
volim da gledam prasicu dok igra :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
pochinje prenos jankovic pennetta na es
Korisnikov avatar
By Lunja
A sa susednog terena cuje se VRISTANJE vristaline Viktorije Azarenke. :lood:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa malo si poranila. Nece Masha (i njeno suvislo vristanje) svratiti pre januara.
By Paranoid Androgynoid
to znam.. ali je bitno da ona trenira :radosnice:
vrucem ulju dovoljna je i kap vode da proprshti :smeh: a one slike su bile 3 kapi :radosnice:

do januara imam cist navijacki teren, bez konfuzije - Ana.
..a onda ce mi se pomutiti vidici :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Hajde, budi ljubazna, pokazi nam kako to Masha "trenira". :lukavi: Podeli to sa nama. Mozda ovde ima (jos) neka zagorela lezbejka... :giggle:

:kiss:
Korisnikov avatar
By spliff
jbg :(

sve shto je lepo ima kraj...

nadam se da tje dobro da se pripremi za dohu
Korisnikov avatar
By Lunja
Izgubi JJ. :yay: Sad je konacno doslo vreme za odmor. Pa da se lepo spremi za Masters.

Korisnikov avatar
By Oziris
:prst: Peneti!!! Sigh... No, dobro, sad ima vise vremena da se pripremi za final tour...
Korisnikov avatar
By Sunce
Svaka cast Peneti! Devojka je pobedila Venus, a sada JJ. Meni se cini da je Jeleni ovaj poraz dobro legao. Zasto bacati bisere pred svinje. A tek ulaskom u 1/2 finale bi dobila poene, jel tako?
Korisnikov avatar
By Lunja
Tako je. Ulaskom u polufinale bi dodala 5 ili 10 poena. :D Za tu sicu cini mi se da je prevelika cena igranje u 3 seta sa Penetom... Zvonarevom... Petrovom... Venus... Been there done that. Vreme je za VELIKI turnir.
Korisnikov avatar
By Lunja
Inace, sada bih najvise voleo da vidim Saharapovu protiv Jankovicke. Pod uslovom da su obe zdrave. Uh! To bi bio spektakl. Steta sto je Masa na bolovanju. :(
Korisnikov avatar
By Sunce
Inace, da izjavim za dnevnik: Peneta mi je lepsa od Marije Sarapove. Marija mi u faci cesto ima izraz seljancice, sa malom glavom u odnosu na telo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Pobedila sam JJ. Blistam od srece."

Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana pobedila 6.2 6.4!

:hail: :hail: :hail:

:lol:

Ourevoir, Bartoli! :bye:
Korisnikov avatar
By Lunja
Dobra joj je statistika. Vidim da joj je servis funkcionisao kako treba. Mozda se konacno probudila.

:hail: :hail: :molise:
By Ulix
Mojoj sreci kraja nema. :hyper: 6:2 6:4 :dancing:
Korisnikov avatar
By Berserker
Evo Aninog puta do pehara
Kvitova > Venus > Peneta...

Jel mislite da moze?
By Ulix
Mislis da Peneta moze da dodje do finala?
Ne verujem.

Ana sigurno ima talenta i sposobnosti da osvoji ovaj turnir, ali to u poslednje vreme ne znaci nista, posto je potpuno nepredvidiva.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Naravno da moze,samo je pitanje glave...

DJokovic je retardiran jebote. Ja razumem da je igrao sa Nadalom pa da gadja linije nego igra sa nepokretljivim Karlovicem i mech je izgubio tako sto je izbacivao lopte u aut. U prvom setu dva puta ,u drugom jednom i izgubio ceo mech....
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!