Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by cumpigPa istina je ono shto je rekao, na zalost.
Govnjivi Rodrigez , bas me iznervirao ! Mozda ga je Jeca skartirala , a on se nudio, pa se sad sveti![]()
A Ana ja tako slatka na onoj slici gore. Mozda se onaj latino ofajdi malo![]()
Originally posted by DooFFKeDa, bilo je istina ranije. Jelena je mnogo promenila svoju igru. Servis je kolko tolko poboljšala, počela je i da igra dosta agresivnije. Ali ono što nikako nije tačno to je da Jelena nema harizmu! Ja ne znam šta taj čovek smatra pod harizmom ali definitivno drugačije shvatamo taj termin.
Pa istina je ono shto je rekao, na zalost.
Originally posted by Sava_SavanovicMorao sam da prochitam text ponovo i slazem se, Jecu svi znaju kao zaebanta na terenu i naravno po osmehu. Po meni je to njena harizma... A mozda i ja drugachije shvatam taj pojamOriginally posted by DooFFKeDa, bilo je istina ranije. Jelena je mnogo promenila svoju igru. Servis je kolko tolko poboljšala, počela je i da igra dosta agresivnije. Ali ono što nikako nije tačno to je da Jelena nema harizmu! Ja ne znam šta taj čovek smatra pod harizmom ali definitivno drugačije shvatamo taj termin.
Pa istina je ono shto je rekao, na zalost.
Originally posted by SunceA shta je beshe sTipsa govorio?? Aj Kant Rikol...
Nadam se da ce se Jelena razbesneti kad bude procitala njegovu izjavu. Zapravo, novinari ce je sigurno provocirati. Ma i da vraca lopte, pogledajte ko moze konstantno da vraca onako duboke lopte kao ona. Cak i muskarci igraju duze poene od zena tako da Tipsarevic jeste donekle u pravu.
Originally posted by Sava_SavanovicPa Olimpijadu ne brojimo pošto je tamo bilo za ostanak na prvom.
Ko broji... Bilo ih je puno... Prvi je valjda bio kad je igrala sa Anom na Rolan Garosu, pa je tu i US Open, pa Olimpijada, pa... mislim da ih je bilo još, da li je čak možda i peti ili šesti...
Originally posted by Marvin
Jeste vid'li kako ima lepu kapicu?![]()
(snimali je u publici)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!