Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By cumpig
Govnjivi Rodrigez , bas me iznervirao ! Mozda ga je Jeca skartirala , a on se nudio, pa se sad sveti :)

A Ana ja tako slatka na onoj slici gore. Mozda se onaj latino ofajdi malo :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by cumpig
Govnjivi Rodrigez , bas me iznervirao ! Mozda ga je Jeca skartirala , a on se nudio, pa se sad sveti :)

A Ana ja tako slatka na onoj slici gore. Mozda se onaj latino ofajdi malo :)
Pa istina je ono shto je rekao, na zalost.
Ali meni je zanimljivo shto je pomenuo Vaidishovu, nju Jeca nikako da svari. Josh je i mlada, ko zna shta tje s njom biti kasnije, kad postane zrelija...
Korisnikov avatar
By Sunce
Da je taj Rodrigez dobar trener Henin bi igrala i dalje. On ima fasisticki pogled, mame mi! A JJ nek nastavi "da prebacuje" loptice i neka ostane u top 5. Nece da joj skodi. :giggle:

Trenutno igra Venus! :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by DooFFKe
Da, bilo je istina ranije. Jelena je mnogo promenila svoju igru. Servis je kolko tolko poboljšala, počela je i da igra dosta agresivnije. Ali ono što nikako nije tačno to je da Jelena nema harizmu! Ja ne znam šta taj čovek smatra pod harizmom ali definitivno drugačije shvatamo taj termin.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sava_Savanovic
Originally posted by DooFFKe
Da, bilo je istina ranije. Jelena je mnogo promenila svoju igru. Servis je kolko tolko poboljšala, počela je i da igra dosta agresivnije. Ali ono što nikako nije tačno to je da Jelena nema harizmu! Ja ne znam šta taj čovek smatra pod harizmom ali definitivno drugačije shvatamo taj termin.
Morao sam da prochitam text ponovo i slazem se, Jecu svi znaju kao zaebanta na terenu i naravno po osmehu. Po meni je to njena harizma... A mozda i ja drugachije shvatam taj pojam :giggle:
A shto se tiche njene igre, da igra veoma dobro, to stoji, ali od US Opena pa do sad. I ranije je dobro igrala, ali u poslednje vreme je fantastichna!! Ako ovako nastavi, AuSSie Open moze biti njen. Mozda tjemo gledati neku drugu Sharapovu na AuSSie Openu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nadam se da ce se Jelena razbesneti kad bude procitala njegovu izjavu. Zapravo, novinari ce je sigurno provocirati. Ma i da vraca lopte, pogledajte ko moze konstantno da vraca onako duboke lopte kao ona. Cak i muskarci igraju duze poene od zena tako da Tipsarevic jeste donekle u pravu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
Nadam se da ce se Jelena razbesneti kad bude procitala njegovu izjavu. Zapravo, novinari ce je sigurno provocirati. Ma i da vraca lopte, pogledajte ko moze konstantno da vraca onako duboke lopte kao ona. Cak i muskarci igraju duze poene od zena tako da Tipsarevic jeste donekle u pravu.
A shta je beshe sTipsa govorio?? Aj Kant Rikol... :misli:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tipsarevic je preterao u izjavi, ali ima i istine u nekim zapazanjima. Rekao je da neke devojke uopste nemaju plan B, C itd, tj. da igraju tako sto plasiraju loptu na prazan deo terena iz sve snage. Predlozio je da se igra obogacuje raznovrsnim vrstama udaraca, da se lopta moze vratiti na istu stranu gde se nalazi supernica itd, da se kombinuju udarci: spori, brzi, sa spinom, slajs udarci. Jie Zheng je rekla da je JJ upravo tako igrala na US openu. Safina je igrala sa Serenom na US openu bas ovako kako je Tipsarevic rekao. Zelela je da poentira nakon dve-tri razmene razmene udarcima iz sve snage. Doduse, ja se slazem da Jelena nema dobru ofanzvnu igru. Ne znam kako, ali njen forhend je bas mekan.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
Ne znam kako, ali njen forhend je bas mekan.
Primetio sam kako chudno zamahuje reketom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto igra sa spinom, ne igra ravan forhend. Spin joj pomaze da postize dubinu i preciznost, dobre uglove i na taj nacin rasteze protivnicu po terenu. Po meni, ona u agresivnoj igri treba da se osloni na bekhend, bas onako kao sto je Serenu u Australiji pobedila.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ali Serena je u Australiji bila bash statichna, ne zaboravi to. :)
Mada i Jeca je imala onu povredu...

Pa shta ti mislish, da Serena nije bila statichna, da li bi bekhend pomogao Jeci? :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja mislim da je Serena pustila Jelenu da pobedi. Videla je Mariju i znala je da ne moze da je pobedi. Ne znam, mozda ja volim da snimam filmove, ali mi se cini da Serena sve planirano radi. Opasna je ona! Ali pobeda je pobeda!

Isto tako, uveren sam da je Serena prepustila titulu Venus na Vimbldonu i da je njihov mec na US openu isto tako dogovoren.
Korisnikov avatar
By Berserker
Alona bi valjda trebalo da igra danas sa Jecom, ali ih nema na rasporedu za sredu... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Citat sa Jeleninog bloga:

Nakon finala usledio je novi put, put u Evropu. Doputovala sam u Štutgart, gde su mi dozvolili kasniji start, da moj prvi meč odigram u četvrtak.
Korisnikov avatar
By Marvin
Baš je taj Rodrigez stoka.
Ne mislim zbog Jelene (čak mi nije ni jasno što su u tekstu samo nju izdvojili da bi se mogla uvrediti) nego zbog Čektetadze.
Zamisli, angažuješ čoveka, platiš ga a on posle toga ide okolo i izjavljuje "when you take Anna outside the court, she's really a disaster".

Kreten.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ispade Serena.
Ovo sutra je Jeleni koji meć po redu od kog joj zavisi br.1?
Treći? Četvrti?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ko broji... Bilo ih je puno... Prvi je valjda bio kad je igrala sa Anom na Rolan Garosu, pa je tu i US Open, pa Olimpijada, pa... mislim da ih je bilo još, da li je čak možda i peti ili šesti...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
Ispade Serena.
Ovo sutra je Jeleni koji meć po redu od kog joj zavisi br.1?
Treći? Četvrti?
:shok: :shok: :shok:

:hyper: :hyper: :hyper:

Koga je briga, ona tje isprashiti Alonu i sledetju sigurica :)
Korisnikov avatar
By Berserker
ACTUALLY,

ona valjda mora da pobedi samo Alonu [2RND] i Zvonu/Marionu[3RND].
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic
Ko broji... Bilo ih je puno... Prvi je valjda bio kad je igrala sa Anom na Rolan Garosu, pa je tu i US Open, pa Olimpijada, pa... mislim da ih je bilo još, da li je čak možda i peti ili šesti...
Pa Olimpijadu ne brojimo pošto je tamo bilo za ostanak na prvom.
A bio je i Tokio. I Wimbledon I LA (ako se dobro sećam)
Korisnikov avatar
By spliff
Ispade Serena.
:kolo:
By cumpig
igrajte , igrajte, yahoo tenis kaze da jeca od ponedeljka opet ide na #1, cini se nezavisno od rezultata :D :D :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste vid'li kako ima lepu kapicu? :trep:

(snimali je u publici)
Korisnikov avatar
By Sunce
Jeste vid'li kako ima lepu kapicu? :trep:

(snimali je u publici)
:yes: Jelena dosla da osvercuje atmosferu i da isprati Serenu u crnini. Kapica je sa ljubicastim sarama, a ona blebece sto na sat. :P

Serena, eto ti ga NA, ali LI NA! :giggle: Harizmaticno je izgubula, a moze se reci da je Linka pobedila, nije samo Serena izgubila. Svejedno, eto zasto je dobro sto JJ konstantno igra. U Tokiju je igrala solidno, u Pekingu odlicno. Mene cudi sto se Ana nije prijavila za ovaj turnir.
Korisnikov avatar
By Berserker
Samo da Jeca prodje Venus ili Нову Динару i moze da osvoji turnir Jeca...
:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih voleo da Venus pobedi Dinaroidnu Sifonku! :klux:
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!