Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lunja
JJ - ZvonarJeva
sutra u 10h
Eurosport
live
![]()
Originally posted by Sava_SavanovicMene je Zeng odusevila na Vimbldonu. Ona je za mene pravo cudo od igracice.
Nadam se da ćemo gledati finale Janković-Zheng
Ne znam zašto, skroz sam zgotivio Ženg![]()
Tatjana Ječmenica:(za Ulixa![]()
“Sigurno je da se ne radi o igračkom kvalitetu jer je ona pokazala da može svakog da dobije. Zato mislim da je sve u glavi.”
http://www.sport.novosti.rs/sadrzaj.php ... vest=25316
Originally posted by UlixI Jeleni i Ani treba po psiholog. Jeleni treba psiholog da nauci da zavrsi stvari. Kad je vec toliko muke i truda ulozila, onda mora i da zavrsi posao. Sto se tice izgleda, pa sta ces. Mora da je dozivela veliki stres a i svesna je negde da joj lice nije lepo.
Lunjo![]()
A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista. Imala bi vise samopouzdanja ako bi znala da u svakom trenutku izgleda jednako fabulous.![]()
Originally posted by SunceAni treba samopouzdanja. Recimo, Sarapova ima neko sumanuto uverenje da ce pobediti i kad gubi nikad ubedljivije. Ana to nema. Cime stvari podju naopako, ona se sledi i igra kao da nikad u ruke reket nije uzela.
Ani treba psiholog koji bi je opustio. Potrebno je da nauci da uziva u mecevima, pa i kad ih gubi. Ona svaki put igra kao da joj je poslednji put, potpuno je ukocena. Potrebno je da se malo nasali, da se navikne na poraze.
Originally posted by LunjaOriginally posted by UlixAli
A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista.zar vec nema stilistu - mama Snezanu?
![]()
Originally posted by UlixNajvise joj treba strpljenja. Ako joj ne ide brzo direktno poentiranje - onda neka drzi malo loptu u terenu. Pogledah malo mec sa Zheng i opet sam video to: nema promene ritma, nema npr. umrtvljenih lopti, balona. Ako i igra sa spinom, to nije dovoljno precizno i duboko. JJ je recimo u tome dobra.Originally posted by SunceAni treba samopouzdanja. Recimo, Sarapova ima neko sumanuto uverenje da ce pobediti i kad gubi nikad ubedljivije. Ana to nema. Cime stvari podju naopako, ona se sledi i igra kao da nikad u ruke reket nije uzela.
Ani treba psiholog koji bi je opustio. Potrebno je da nauci da uziva u mecevima, pa i kad ih gubi. Ona svaki put igra kao da joj je poslednji put, potpuno je ukocena. Potrebno je da se malo nasali, da se navikne na poraze.
Originally posted by Sava_SavanovicI ja sam to primetio i zato mi je jako prijao mec. Izgleda da JJ postuju jer je na Olimpijadi radila na humanitarnim akcijama za kinesku decu.
A Ženg sam počeo posebno da gotivim od njenog meča sa Jelenom na US Openu. Svaki poen obe teniserke su bile raspoložene i nasmejane. Čini mi se da se Jeca baš sprijateljila sa njom.
Originally posted by UlixZato sto se poljubila sa muskarcem?
http://kthanxbye.wordpress.com/2008/09/23/get-it-girl/
Ovo me je sablaznilo.
![]()
Originally posted by LunjaPa naravno.Originally posted by UlixZato sto se poljubila sa muskarcem?
http://kthanxbye.wordpress.com/2008/09/23/get-it-girl/
Ovo me je sablaznilo.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!