Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by elektron84Na sledecim izborima, imas moj glas...
Ja se prva izvinim ako nekoga raspalim i do sad sam uvek dobila izvinjenje kada neko uradi meni to isto.
Ako je i bilo nesportskog ponasanja bilo bi sjajno da se vratimo na stare staze, kada je sve bilo sjajna zabava. Meni je zao sto se mnoooogo lozim i primam i delujem kao da mi je ta tekma zivot ili smrt, drugacije stvarno ne umem. Naravno da ne zelim nikog da "pokidam" da ga "karam" ili nesto slicno. Nista lepse od fair play-a.
Ako je nekog uvredilo moje neartikulisano "dranje" po terenu, najiskrenije mi je zao. I navijacicama se izvinjavam jer su se svega naslusale.
Ruku na srce, meni je i ova poslednja utakmica bila sjajna, ali ocigledno je da ne misle svi da je bilo sve cisto.
Mogu jedino da apelujem na sve igracice da se sledeci put igra cisto i fer. Ja cu prva tako igrati i ne vidim razlog da tako ne postupe i ostali.
Ne znam sta drugo da dodam.
Originally posted by Deenije bas bilo par minuta nego malo vise i to svaki put kad se smanji gol razlika tako da ta prica ne stoji, znam koliko sam puta pucao na goL i znam kome sam pucao
Moram da napravim samo malu korekciju, a to je da je Wini samo u par navarata po nekoliko minuta stala na gol... Taj posao je vecim delom utakmice, i to sjajno, obavljala Tamanoir.![]()
Originally posted by MomoOk. Da slusamo Dee to je tacno i to apsolutno stoji. Tu ne vidim problem. Nije nas Dee terala na tako nesto, bilo je i vise nego dobrovoljno, sto ce potvrditi nasi igraci koji su tu od prve utakmice. Imamo taktiku i naravno da se trudimo da postujemo svoju poziciju.
greska Zivotinjskog tima je bilo to sto nismo razgovarale/i o taktici nego smo samo ubacili/e loptu na teren i teraj dok su ove imale strucne konsultacije samo sam cekao kad ce tablu i flomaster da izvade, i imale su bogme dobar nadzor kapitenke tako da tu nije bilo zezanja, znala se i postovala pozicija a mi kud koji mili moji
sve u svemu na kraju razumem Shmi sto nece da igra, i meni je opsta atmosfera bila napeta i obelezena agresijom
Originally posted by elektron84nisam ja ni rekao da je to problem, samo komentarisem igru i taktiku obe ekipe, to sto ste vi imale taktiku i postovale je za svaku pohvalu
Ok. Da slusamo Dee to je tacno i to apsolutno stoji. Tu ne vidim problem. Nije nas Dee terala na tako nesto, bilo je i vise nego dobrovoljno, sto ce potvrditi nasi igraci koji su tu od prve utakmice. Imamo taktiku i naravno da se trudimo da postujemo svoju poziciju.
Originally posted by elektron84nisam mislio na tebe, mislim komplet sve ste bile borbene samo sto je to prelazilo u agresiju, pa jbt bili tamo pa videli koliko se ko valjao po vestackoj travi
Opsta atmosfera je bila napeta i obelezena agresijom?? To se jedino moglo odnositi na mene jer sam jedino ja urlala kao podivljala. Mozes pitati sve da li sam zaista agresivna. Takva sam od prve utakmice pa su se ljudi navikli i ne dozivljavaju me ozbiljno. Ostali nisu dizali tenziju, nimalo.
Originally posted by elektron84ja nemam problem sa tim nefer, u sustini nemam problem ni sa agresivom samo prosto nisam ocekivao takvu igru i to je sve
Ok. Postujem svacije misljenje. Nema problema.
Mislim da ste ti i shmi jedini koji misle da je bilo agresivno i nefer.
Originally posted by Winterja sam cuo da si ti profesionalni golman pa zbog toga mislim da je smesno da ti branis u amaterskoj utakmici, mislim moze nije da ne moze ali cemu to?
.....ja bih samo htela da pitam koji je problem tj. zašto pravite problem zbog mog naustpa u timu Romanitčarki....pa ako biste bile ljubazne i objasnile to....hvala![]()
Originally posted by MomoJa pre svega nisam fudbalski golman......stala sam mislim u 2 navrata pred gol....prvi put da se odmorim i dođem do daha....jerbo nisam u treningu....a drugi
ja sam cuo da si ti profesionalni golman pa zbog toga mislim da je smesno da ti branis u amaterskoj utakmici, mislim moze nije da ne moze ali cemu to?
Originally posted by Winteriskreno receno tvoje gradjenje tj nacin na koji se gradis je poprilicno opasan za zube (kod onih malo nizih) ili grudi onih blizih tvojoj visini, mene si samo nabola 2 puta bez razloga laktovima u samom startu utakmice a to najnevolim kad mi neko radi...
I da dodam....posle duela sa mnom niko se nije valjao po travi....gurala jesam..ali samo kad sam ja imala loptu, a bila saterana uz ogradu ili u ćošak i okružena sa 2-3 igračice protivničke ekipe....a to guranje nije bilo da sam se okrenula pa vas sve razbacala okolo, već sam se samo gradila (kome termin nije jasan, nek gugla )
Originally posted by Wintera bre kakve veze ima dal si fudbalski, moj komentar ne stoji jedino ako si hokejaski golman...
Originally posted by MomoJa pre svega nisam fudbalski golman......
ja sam cuo da si ti profesionalni golman pa zbog toga mislim da je smesno da ti branis u amaterskoj utakmici, mislim moze nije da ne moze ali cemu to?
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Black Lady
Originally posted by AzdajaI onda smo mi zivotinje....
Originally posted by Zwezdica
Ja sam se iskidala od smeha igracicama, a narocito elektronki koja viche :
- Sta je gledas kada padne, gazi je..![]()
ijao![]()
![]()
elektronka je rodjeni skinhed-obrazovac... daT joj motku i pustiti je na gay paradu![]()
Originally posted by DeeDa znas da jesmo.. Komicne ste, ali ELEKTRON mi je utisak dana.. Komentarisale smo da je kao mali pit bul, drcha i puna energije..
Naravno da smo zahvalne... Veeeeeliiiiikiiiiii pozdrav Zvezdi i njenoj zeni!!!!!!!![]()
Nadam se da ste se site ismejale...![]()
Originally posted by Orlando the LadyNemoj mi te fore, dobro je da te Winterka posle toga nije u napadu uhvatila za pi*ku, svasta bi bilo..
Zwezdica laze kao pseto.![]()
Originally posted by ZwezdicaNije Wini, ali neko drugi jeste!!!
Nemoj mi te fore, dobro je da te Winterka posle toga nije u napadu uhvatila za pi*ku, svasta bi bilo..![]()
Originally posted by elektron84
Hvala Zwezdice![]()
Sledeci put cemo vas zvati u neko toplije balonce, pa cu ja malo da smirim strasti![]()
Mogu samo da zamislim kako je to vama sa strane izgledalo![]()
A vase "ometanje" nas? Secam se samo u jednom momentu protrcavam pored vas i imam sta i da vidim![]()
Originally posted by elektron84Znam, znam, cula sam je:
Nemoj mi te fore, dobro je da te Winterka posle toga nije u napadu uhvatila za pi*ku, svasta bi bilo..![]()
![]()
![]()
Originally posted by ZwezdicaMa, da bre! Bila je presrecna
Originally posted by elektron84Znam, znam, cula sam je:
![]()
![]()
- .... me uhvatila za pi*ku!
Ali sva uzbudjena to izgovra i misli u sebi: Zato sam ja ovde dosla..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!