Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Koja Vam je omiljena bucica...

1.5 kg
1
3%
2.5 kg
5
14%
5 kg
4
11%
7.5 kg
1
3%
10 kg
5
14%
12.5 kg
Nema glasova
0%
15 kg
5
14%
17.5 kg
3
9%
20 kg
5
14%
22.5 kg
1
3%
25 kg
Nema glasova
0%
30 kg
1
3%
Ne radim bucicama
4
11%
Korisnikov avatar
By Kylender
Nikada nisam išao u teretanu. Praktikujem prave sportove. :durenje:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ~anAMORphOsé~
pa, 3 kg za triceps je mnogo za devojku!
I think...
To ti samo mislis! Nemas ti pojma o devojkama! :rafal:
Ni moja "masa" nije ponudjena, ali najcesce treniram sa bucicama po 4kg.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ~anAMORphOsé~
mada, ista je fora ako samo malo pomeris laktove, pa kad radis biceps, sa rukama pored tela, samo malo vise unazad idem rukom i pogadjash i triceps u isto vreme
Mozes li na u2u da mi detaljnije opises ovu vezbu, ako mislis da je offtopic da to uradis ovde?
By ~ Le Saint X ~
Pa, bre, kad dodjesh kod mene...imam bucice, znas i sama, pa cu ti pokazati...
Ali, ajd da opisem

Sednes, najbolje na ivicu kreveta, nagles telo malo napred, ruke pored tela sa bucicama i radis kao klasicnu vezbu za biceps...ali kada ispravljas ruke, malo ih pomerish ka van i pogadja ti i triceps...

Valjda objasnio
ako ne

kad dodjes kod mene, imamo trening!

:teg:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da sam skapirala...pa ako laktove dignes jos, imaces i vezbu za ramena :)
By ~ Le Saint X ~
hmmm...pa,sad...teorijski moguce...ako uspes da fiksiras ramena, tj ne pomeras ih, pa trpe opterecenje bucica u ruci
Korisnikov avatar
By Delete
@Sixto
Radi li ti tastatura, ili samo mis, pa naumicno klikces na teme i smajlije pored brzog odgovora :P :pucaodsmeha:
By Sixto
Jok, cudim se kako neko ko kaze da ima 7 god staza u teretani moze da izvali tako nesto!
Excentricnom kontrakcijom bicepsa radis triceps! :doh: I jos ako podignes ruke imas vezbu i za ramena! :doh:

Nije sto je svojim trudom uradjeno, vec sto je od boga dato! Kaj jos da ti velim!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sixto
I jos ako podignes ruke imas vezbu i za ramena! :doh:
Na kraju tog posta je bio smajli, zar ne? A napisan je sa namerom da se prikaze kako je jednostavno, uz pomoc bucica, tretirati misice 3u1, k`o Jacobs kafa :lol:
By Sixto
E to to! Samo gas! I nista bez tega od 25kila!
Korisnikov avatar
By Delete
E to to! Samo gas! I nista bez tega od 25kila!
Leleee, ne dovodi ove mlade narastaje u zabludu, o`sh da se iskilave?! Vrlo uspesno se moze nabildati i uz pomoc starih modela Sagem telefona.
By Sixto
Ili pak kupiti pisacu masinu pa Unicornu slati postove postom u pisanoj formi! ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Zvuci prilicno neizvodljivo za nase femmice sa dugackim noktima.
By ~ Le Saint X ~
Jok, cudim se kako neko ko kaze da ima 7 god staza u teretani moze da izvali tako nesto!
I ja se cudim kako neko ko izgleda kao sto ti izgledash uopste sebi dopusta da postuje u temama o teretani!
Ajde da je tema liposukcija, pa da razumem, ali...
Ti da pricas o teretani?!
:pucaodsmeha:

Ah, da...izvini...zaboravih da si u depresiji jer ne mozes da nadjesh posao,pa zbog prevelikog sranja ne izlazish iz kuce...

A osim toga, ocigledno ne znas ni da citas dobro jer ne pise da radis vezbu za triceps nego ga pogadjash!!!
Da nesto znas o teretani, znao bi razliku izmedju raditi jednu grupu misica i pogadjati jednu grupu misica!

et toq!
:snob:
By Sixto
Pogadjanje je sinonim za misicni rad grupe misica!

Ukoliko zelis da se objasnimo oko misicnog rada, teretane, koncentricnih, excentricnih i statickih kontrakcija pa da ti neke stvari budu jasne mozemo otvoriti temu! Jos jednom ti ponavljam, niti si sta uradio u teretani bitno, niti to umes, jer si takav odvajkada, a i da umes nesto onda ne bi ostao takav kakav si vec bi malo i 'porastao' u sirinu pa da i na delu dokazes da znas sta radis.
Teretana mi mozda nije druga kuca ali ipak znam da prepoznam glupost kad je neko lupi i ostane ziv.
Kad pokazes zelju za napredovanjem, a ne gubljenjem vremena u gym javi se, tudje iskustvo nije na odmet! Dotle ako imas vremena prelistaj malo ove stvari:

MOD EDIT obrisan link
Korisnikov avatar
By Delete
...niti si sta uradio u teretani bitno, niti to umes, jer si takav odvajkada, a i da umes nesto onda ne bi ostao takav kakav si vec bi malo i 'porastao' u sirinu pa da i na delu dokazes da znas sta radis.
Ako dopustite da upadnem u vase malo, testosteronsko, prepucavanje...Mozda on, zapravo, zeli da ostane u okviru (do)sadasnjih dimenzija i mozda mu je bitno da se ne pretvori u debelu, zapustenu svinju...
By Sixto
Pa sto ide onda u teretanu i bavi se anaerobnom aktivnoscu. Tako mrsav, astenican moze da ostane sasvim lepo nekom kardio vezbom napolju tipa bajs, roleri, trcanje...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Delete
...niti si sta uradio u teretani bitno, niti to umes, jer si takav odvajkada, a i da umes nesto onda ne bi ostao takav kakav si vec bi malo i 'porastao' u sirinu pa da i na delu dokazes da znas sta radis.
Ako dopustite da upadnem u vase malo, testosteronsko, prepucavanje...Mozda on, zapravo, zeli da ostane u okviru (do)sadasnjih dimenzija i mozda mu je bitno da se ne pretvori u debelu, zapustenu svinju...
Pa, vidis...nemamo svi iste ciljeve kada krecemo u teretanu
kao sto nemamo svi iste ciljeve ni u zivotu

Ja sta sam hteo, to sam postigao - kako u teretani, tako i u zivotu

A ti - nesto vidim da se koprcash po kaljuzi svog zivota

:jbg:
By Sixto
Najvazniji dogadjaju u zivotu: 'preseljenje za Beograd'

Elem, mozda nesto jesi ali fizicki izgled ovim vezbama koje navodis nisi! Idi listaj pa komentiramo malo kasnije ako ti je volja!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa sto ide onda u teretanu i bavi se anaerobnom aktivnoscu. Tako mrsav, astenican moze da ostane sasvim lepo nekom kardio vezbom napolju tipa bajs, roleri, trcanje...
A moze i da se potpuno sasusi od kardio vezbi...smatram da je nemoguce oblikovanje bez tegova, ali je moguce i raditi vezbe sa tegovima, a ne nabildati se, tj. ne povecati znacajno gabarite misica.
By ~ Le Saint X ~

Elem, mozda nesto jesi ali fizicki izgled ovim vezbama koje navodis nisi! Idi listaj pa komentiramo malo kasnije ako ti je volja!
:lol:
i opet

Tesi se...

By Sixto
Nemoj da pricamo svasta, ne postoji aktivnost koja podrazumeva 'susenja' stya god to bilo! Renoir doduse jeste mrsav, tako da pad u misicnoj masi ne bi mogao da bude toliko kao kad bi mrcinu od 120kg na Sustanonu do pre nedelju dana osudila na trening bez tegova i to samo kardio vezbama! On nema sta da kardio vezbom izgubi, osim protraceno vreme u teretani. Ako vec ides gruvaj lepo kilaze da to bude pravi anaerobni trening i da se probije prag kad telo pocinje da reaguje na kilaze lepom pravom misicnom radnom hipertrofijom! Ako neko hoce da bude slang neka ne uzima teg u ruke jer on za to ne sluzi nego kupace gace na na Banjicu ili Tasmajdan, zna valjda gde je to ne, pa radis na oblikovanju ili neki bajs brzinac pa na Adu!

To je logika po kojoj kad nekom novajliji bilo zenskom bilo muskom das teg u ruke a on se sav snebiva i kaze 'jao pa necu ja puno, ne bi da se onako odvratno nabildujem, ko madona ruke da imam'! Kako da ne! Uzimaj taj teg u ruke pa gruvaj, ne dobijaju se misici tako lako od tri izbacaja!
By Kragi
Da izgooglam rec "bucica" ili ces mi ti objasniti sta je? :lol: :novine:
Korisnikov avatar
By Delete
Kad neko ko je ziveo u Parizu...proveo mesece u Kanadi i New Yorku, obisao pola Evrope, bio na naslovnoj strani francuskog casopisa...kaze da mu je najvazniji dogadjaj preseljenje u BG, onda je to nesto, sto, ipak, samo Beogradjani/ke mogu da skapiraju.

Verovatno se ti i ja "razilazimo" po pitanju bilderskog i trenerskog vokabulara, ali sam prilicno sigurna da znas na sta se odnosio moj post o oblikovanju i misicnoj masi.
Poznajem ga i znam kako izgleda kad intenzivno trenira u teretani i kad ne radi vezbe sa tegovima.

A dva pasusa tvog zadnjeg posta su krajnje kontradiktorna...ne mogu da ih komentarisem, samo cu da napisem da se sa drugim pasusom slazem i svim devojkama, koje su imale stav "necu u teretanu, zelim da ostanem zenstvena" sam slicno rekla.
By Sixto
Ma moze neko da bude rodjen na Mayo klinici, majka da ga prvi put podoji u Ovalnom kabinetu, ako ne zna da uvidi svoje zablude i mane, vec se breca ko derle i histerise onda sve dzaba!
Ja sam sa tom frazom napravio paralelu sa jednim drugim lajtmotivom koji je tebi ocigledno nepoznat, ali nema veze!
Sto se tice vokabulara savrseno se razumemo i ja sam ti lepo odgovorio. Moze covek da tripuje da mrsavi s tegovima u teretani koliko hoce, a da ne uracuna da dnevno pojede list salate! Ako on misli da radi nesto kako valja neka to nastavi, ali da ne prodaje ostalima ovde muda za bubrege i predstavlja to kao nesto dobro, ispravno i korisno! Ako njemu ta vezba radi tri misicne partije od kojih su dve dosta slozene onda neka radi, ostalima nece.
Nisam ja kriv sto mu ponos ne dozvoljava da skine link koji mu dadoh pa da prelista taj pdf i malo razjasni sebi neke stvari!
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam sa tom frazom napravio paralelu sa jednim drugim lajtmotivom koji je tebi ocigledno nepoznat, ali nema veze!
Ajoj!
Da li bio ljubazan da mi pojasnis?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!