Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixJbg, finis sanctificat media.
Originally posted by Oziris
nek' ti se slosi, razboli se pobogu zeno!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Ponekad mi se cini da su te Kanepi, Shvedove, Szavayke, Sanchezke, Rezajke i ostali mediokriteti Jeleni opasnije protivnice nego sestre Williams, Clijsters, Sharapova iz onih dana i sl.
A pazite sad ovo:
- Rodionova protiv Zvonareve ima set prednosti i 4:3 u drugom setu
- Shvedova protiv Radwanske ima 7:5 i 5:2
Originally posted by LunjaAna je došla na teren, zagrevala se u plavoj jakni, onda je skinula tu plavu jaknu, nekoliko puta smlatila forhend u mrežu, par puta ju je mrzelo da se uopšte pomeri, a onda je otišla. I sad će (pretpostavljam) da nam kaže da je uživala na terenu i da je to najvažnije.
Prepricajte mi mec Klejba - Ana.![]()
Originally posted by Ulix
Ana je došla na teren, zagrevala se u plavoj jakni, onda je skinula tu plavu jaknu, nekoliko puta smlatila forhend u mrežu, par puta ju je mrzelo da se uopšte pomeri, a onda je otišla. I sad će (pretpostavljam) da nam kaže da je uživala na terenu i da je to najvažnije.
Ponekad mi se cini da su te Kanepi, Shvedove, Szavayke, Sanchezke, Rezajke i ostali mediokriteti Jeleni opasnije protivnice nego sestre Williams, Clijsters, Sharapova iz onih dana i sl.
![]()
Mislim da je to zbog Jelenine šljokičaste i glamurozne ličnosti - manje je motivisana ako u meču nema potencijalne drame, pa se onda i ne trudi toliko.![]()
Originally posted by LunjaAna je došla na teren, zagrevala se u plavoj jakni, onda je skinula tu plavu jaknu, nekoliko puta smlatila forhend u mrežu, par puta ju je mrzelo da se uopšte pomeri, a onda je otišla. I sad će (pretpostavljam) da nam kaže da je uživala na terenu i da je to najvažnije.
Prepricajte mi mec Klejba - Ana.![]()
Originally posted by mmiki
Ana kao da je dosla da se proseta u svojim adidas Barricade 6.0 White/Silver patikama noseci svoju adidas adilibria spring/summer 2010 haljinu i da udari jako nekoliko forhenda (koji odu u mrezu) svojim Yonex RQiS 1 Tour XL 95 reketom kako bi je odlicno uslikali "u akciji" i onda da napusti teren pre nego sto se slucajno njena adidas adilibria spring/summer 2010 haljina ufleka od sljake ili ne daj Boze znoja....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!