Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
A Jelena na pragu gubitka drugog seta...
Korisnikov avatar
By Berserker
i izgubila

sad ide treći, a prva servira Jeca...

Nadamse da će se ova gromada od žene i malo umoriti :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jbt jos ce i puci ova od glupave Kanepi!!! A Kanepi sto duze igra, kao da mi se cini da sve vise ulazi u ritam i da je sve preciznija i silnija!!!

Hajde Kaja, umori se, nek' ti se slosi, razboli se pobogu zeno!!!!!!!!!!!! :osama: :osama: :osama: :osama: :osama:
By Ulix
Nije Kaja igrala ništa posebno dobro, samo je Jelena malo usporila u drugom setu, kao da se smorila u jednom trenutku. :P
By Ulix
I zašto Jelena odjednom igra ovako defanzivno?????? :wtf:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ponekad mi se cini da su te Kanepi, Shvedove, Szavayke, Sanchezke, Rezajke i ostali mediokriteti Jeleni opasnije protivnice nego sestre Williams, Clijsters, Sharapova iz onih dana i sl.
Korisnikov avatar
By Oziris
Dobro je, kisa!!! Valjda ce Jeca nakon pauze opet krenuti kao na pocetku, a ova ispasti iz ritma, kao na pocetku! :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
ali eve gi mpljusak

nadam se da će se Jeca odmoriti, a Kaja ispasti iz forme :)
By Ulix
Originally posted by Oziris

Ponekad mi se cini da su te Kanepi, Shvedove, Szavayke, Sanchezke, Rezajke i ostali mediokriteti Jeleni opasnije protivnice nego sestre Williams, Clijsters, Sharapova iz onih dana i sl.
:yes:

Mislim da je to zbog Jelenine šljokičaste i glamurozne ličnosti - manje je motivisana ako u meču nema potencijalne drame, pa se onda i ne trudi toliko. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
A pazite sad ovo:

- Rodionova protiv Zvonareve ima set prednosti i 4:3 u drugom setu

- Shvedova protiv Radwanske ima 7:5 i 5:2
By Ulix

A pazite sad ovo:

- Rodionova protiv Zvonareve ima set prednosti i 4:3 u drugom setu

- Shvedova protiv Radwanske ima 7:5 i 5:2
:wow:

Ovi rezultati idu kontra zdravom razumu. :awesome:
Korisnikov avatar
By Lunja
Prepricajte mi mec Klejba - Ana. :brada:
Korisnikov avatar
By Oziris
A Jelenu, ako prodje ovu, po mojoj proceni ceka Aljona Bondarenko, a zatim Hantukova ili Vikmajer.
By Ulix
Originally posted by Lunja

Ana je došla na teren, zagrevala se u plavoj jakni, onda je skinula tu plavu jaknu, nekoliko puta smlatila forhend u mrežu, par puta ju je mrzelo da se uopšte pomeri, a onda je otišla. I sad će (pretpostavljam) da nam kaže da je uživala na terenu i da je to najvažnije.

PS
Nije bilo baš tako, ali se Ana prosto raspala u jednom trenutku. Započela je meč brejkom i sve je išlo kako treba.
Korisnikov avatar
By Oziris
:smeh: :smeh: :smeh:

Jooooj Lunjo, ljubim te u avatar!!!

Jos da je Justine Henin na njemu, organizovala bih zurku ispred skupstine :skorpija:
By Ulix
Lunjo, eno ti meča na RTS-u. :sesir:
By Ulix
Tek sad vidim avatar, sjajan je! :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Ana je došla na teren, zagrevala se u plavoj jakni, onda je skinula tu plavu jaknu, nekoliko puta smlatila forhend u mrežu, par puta ju je mrzelo da se uopšte pomeri, a onda je otišla. I sad će (pretpostavljam) da nam kaže da je uživala na terenu i da je to najvažnije.

:love: :love: :love:

Ovo ovoliko iskazivanje ljubavi je zbog te posebne percepcije jezgra realnih dogadjaja u moru irelevantnih pokusaja "stare" Ane.

Eto, samo toliko da se zna.

I jos jednom:

:love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

:yes:

Mislim da je to zbog Jelenine šljokičaste i glamurozne ličnosti - manje je motivisana ako u meču nema potencijalne drame, pa se onda i ne trudi toliko. :D

Ahahhhaaahaha :smeh: :smeh:

Bojim se da je tako. :cut:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lunja

ahahhahaahhaha

:pucaodsmeha:

:sigh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ana kao da je dosla da se proseta u svojim adidas Barricade 6.0 White/Silver patikama noseci svoju adidas adilibria spring/summer 2010 haljinu i da udari jako nekoliko forhenda (koji odu u mrezu) svojim Yonex RQiS 1 Tour XL 95 reketom kako bi je odlicno uslikali "u akciji" i onda da napusti teren pre nego sto se slucajno njena adidas adilibria spring/summer 2010 haljina ufleka od sljake ili ne daj Boze znoja....

:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

Zamrzecu je na kraju....
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by mmiki

Ana kao da je dosla da se proseta u svojim adidas Barricade 6.0 White/Silver patikama noseci svoju adidas adilibria spring/summer 2010 haljinu i da udari jako nekoliko forhenda (koji odu u mrezu) svojim Yonex RQiS 1 Tour XL 95 reketom kako bi je odlicno uslikali "u akciji" i onda da napusti teren pre nego sto se slucajno njena adidas adilibria spring/summer 2010 haljina ufleka od sljake ili ne daj Boze znoja....
:lol: :smeh:

Ne znam da li se smejem zbog posta ili od muke...
Korisnikov avatar
By Oziris
Koji kreten moras biti da se namucis da uzmes brejk i onda da izgubis svoj servis??? :cupakosu:

Idem da popijem nesto protiv ove tahikardije uzrokovane stresom.
Korisnikov avatar
By Oziris
:tehno: :tehno: :tehno:

A sad me izvin'te, odoh da Jeleni crtam brkove i da zvrljam po njenim fotkama u photoshopu, iz protesta sto je dozvolila ovakvu gnjavazu u drugom kolu!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Hvala kiši jedan.
Hvala Kaji na dobijenom setu.
Hvala kiši dva.

Uspeo sam da pogledam treći set.

Jelena :love:
Odlično, zrelo, stabilno.

:fancyklap:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!