Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
black lady - stub odbrane.

NEMANJA VIDIC!!:kingkong:
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahahahhahahaha! Ja se ubijem ako ta zna ko je Nemanja Vidic!

:roflmao:

Romanticari!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Blady
Ukucacu na netu :giggle:
A ja hocu... bicu u odbrani... ili napadu, racunajte na to... P O K I D A C U vas.....
To vam obecavam....
By Dee
Pozdrav zene. Dosla sam do vece sale ali je cena veca (3600 po satu) a termin je isti dan, ali od 12 do 14. Da li ste za izmene ili da stvari ostanu po dogovoru a da eventualno za sledeci put uzmemo recimo rukometni teren? Mozda to i nije lose resenje da to bude varijanta za sledeci put, da ne bi sad pravili turbulencije...
Korisnikov avatar
By jenny
Meni je svejedno.
Ali ostalima će verovatno više odgovarati prvobitna varijanta zbog termina...pa možemo za sl put da vidimo to.. no eto, kako ostali kažu, meni odgovara i jedno i drugo :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dee

Pozdrav zene. Dosla sam do vece sale ali je cena veca (3600 po satu) a termin je isti dan, ali od 12 do 14. Da li ste za izmene ili da stvari ostanu po dogovoru a da eventualno za sledeci put uzmemo recimo rukometni teren? Mozda to i nije lose resenje da to bude varijanta za sledeci put, da ne bi sad pravili turbulencije...
Svejedno mi, i onako mi El placa sve... :smeh:
Meni pare trebaju za bitnije stvari.... :alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
:soping:: :peva:
Jeste, tako je... videcu kad imam rimsko pravo, pa da taj dan idemo da ti kupim pip, posto ne bih na fax isla :d
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa evo, ja vec glumim neki i nekakav stub odbrane... od Blekine gubitnicke sujete... :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
a nagrada pobednicima? :oskar:
Korisnikov avatar
By elektron84
I poljupci valjda??
Moramo da ucinimo igru zanimljivom :liz:
Korisnikov avatar
By Blady
nema para....................... napisah... ali posto cu ja dati sve od sebe, da ne placam pice.... nadam se da cete vi... u stvari svejedno mi, i da izgubimo i to ce El da plati :smeh:
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahahaha! Da, losa mi je ideja...

Pivce zvuci ok! Svakom placaju onoliko piva koliko golova prime!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Fer. :peace:
Da nastavimo sad o poljupcima? :)

Salim se, zene... moram da vam ukazem na to da mi dolazi veoma specijalna koleginica i da ne bih volela me iko proziva za karanje ili neku drugu bezobraznu rec pred njom. Ili za devojke sa kojima sam spavala.:okret:
By Dee
Originally posted by Orlando the Lady

Salim se, zene... moram da vam ukazem na to da mi dolazi veoma specijalna koleginica i da ne bih volela me iko proziva za karanje ili neku drugu bezobraznu rec pred njom. Ili za devojke sa kojima sam spavala. :okret:
Znaci. baris nekog... u to ime bicemo fini... :D ni da zucnemo... a jel se i ona druzi posle sa nama? :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne barim.. Zbarila ona mene davno. :lol:
Ona je moja stvarno super drugarica. :)
Ne znam koliko je za varijantu afterpartija. Kukace mi posle kako lezbejke ovo... i lezbejke ono... a, u poverenju, pred shmi nema sanse da je pustim. ;)
Mislim, ja bih volela, ali sve zavisi od njenog raspolozenja.
Korisnikov avatar
By jenny
u poverenju :lol: shmi takođe čita forum :lol:

bićemo fine :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Da,da cita Shmi forum tacnije samo ovu temu... Elektron,hvala ti sto si tako brizna i mislis na mene da ne popizdim kada procitam sve sta lupate. :P Ali,dzaba gubite! :njanja:
Sto se tice Orlanda i tvoje kolegnice... mozda ti i oprostim ono glupiranje na terenu ako me upoznas sa kolegnicom. :lol:

Prvobitna varijanta mi odgovara i samo ta varijanta!!! Drzite se toga,ne moram da ti potvrdim Dee na u2u ovde potvrdjujem. u2u mi sluzi samo za muvanje. :smilegrin:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!