Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zanimljiv mi najverovatniji poredak teniserki na kraju godine...
12. Serena 3180
13. Klajsters 3161
14. JJ 3115
U slučaju da Jelena prođe u polufinale Moskve imaće 3190, u slučaju finala imaće 3320, a ako nekim čudom meteor spuca u moskvu i Jelena jedina ostane živa, sa titulom bi imala 3460... U najboljem slučaju godinu završava na 12-om mestu, u najgorem na 15.... Za jednu očajnu sezonu nije toooliko loše...

Ono gde je Jelena totalno zakazala su obavezni turniri... (GS 100+280+5+160=545 od mogućih 8000, PM 140+250+80+5=475 od mogućih 4000) Tako da se tešim da sledeća godina ne može biti mnogo gora od ove sad...
Korisnikov avatar
By Marvin
Mene danas baš iznenadilo kad sam čuo da je ove sezone igrala u (sad sam već zaboravio, ali mi se čini) 8 četvrtfinala.

To i nije tako loša godina
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
2 QF (Miami, Rome)
4 SF (Dubai, Doha, Charleston, Linz)
2 F (Monterey, Cincinnati)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa kad već maštate maštajte titulu aman!
Australija + olimpijsko zlato :lepeza:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Trudim se da mi očekivanja budu minimalna, takoreći nikakva, jer sam otprilike pred prsnućem zbog dotične...
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

Ovo je bio najdosadniji teniski meč u istoriji :zeva:
Na kraju mi je bilo drago zbog ove Ivanove, pošto su komentatori klapili o tome koliko joj znači ova pobeda zbog poena i para... pa ono... neka, bar se neko obradovao.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa taj rad. Mislim da je i Jelena bila u fazonu, koji moj da se mrznem ovde još koji dan, palim ja u Floridu.

A realno, ovaj turnir joj baš ništa nije značio. Poene bi dobijala samo od polufinala na dalje.
Korisnikov avatar
By Oziris
Noctis Lucis Caelum napisao: A realno, ovaj turnir joj baš ništa nije značio. Poene bi dobijala samo od polufinala na dalje.
:lol: :lol: :lol:

Pa jes ono, sto kazes, taj rad! :lol: Mislim, svakako je izgubila milion poena ove godine, pa sta ima veze js ovih nekoliko ovde u Moskvi. :lol:

Eeee, Jelenaaa... :sigh:
By sncbgd
Tipsarevic - Kunitsyn 6-7, 6-1, 6-0
Bravo Janko

Ana pukla :(
By sncbgd
Troicki - Bogomolov Jr. 7-6, 6-7, 7-6
Bravo Viktore
By sncbgd
Tipsarevic - Tursunov 6-4, 6-2
Bravo Janko
By sncbgd
Tipsarevic - Davydenko 6-2, 7-5

Troicki - Chardy 6-4, 6-4

bravo i za Janka i za Viktora

sutra imamo prvo srpsko finale

gleda li jos neko tenis?

ja sam danas pratio umetnicko klizanje - Otvoreno prvenstvo Amerike, pa sam propustio
By Ulix
Još kad bi sutra Tipsarević pobedio, to bi bio kraj super teniske nedelje. :)
By sncbgd
gledam reprizu na Sport Klub kanalu i cujem da direktnog prenosa nije ni bilo
ovo jeste mali turnir (250) ali zar bas nikom nije interesantno da prenosi ni polufinale, pogotovo sto su nasi igrali
Korisnikov avatar
By svejedno
ja sam gledao viktora preko stream-a, poceo da gledam i janka preko neta pa je poceo stream mnogo da secka i - da, bio je prenos uzivo na (valjda) sportklubu.

..

inace uvek radije gledam preko neta jer ne merem podnesem nase komentatore,
silom prilika sam danas za drugo polufinale morao se prebacim na tv i bilo je live.
Korisnikov avatar
By west end
Spektakl na Kupu Kremlja
Posle Troickog pobedio i Janko, srpsko finale u Moskvi!

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale turnira u Moskvi pošto je u meču polufinala sa 6:2, 7:5 savladao Rusa Nikolaja Davidenka. Janko će u finalu igrati protiv branioca titule, Viktora Troickog.
Janko je neočekivano lako dobio prvi set, ali je u drugom naišao na jak otpor iskusnog Davidenka.
U devetom gemu drugog seta, Tipsarević je spasio tri brejk lopte a onda je napravio veliki preokret ostvarivši drugu pobedu (u četiri meča) u karijeri nad Davidenkom.
Janko je 2009. već igrao u finalu Kupa Kremlja ali je tada poražen, dok će sada odmeriti snage sa kolegom iz reprezentacije Srbije i prijateljem, Viktorom Troickim.
Troicki i Tipsarević do sada su igrali samo jednom i to baš u Moskvi pre tri godine. Tada je u šesnaestini finala slavio Troicki.

Finale neće početi u nedelju pre 13 časova po srednjeevropskom vremenu.
Turnir u Moskvi igra se za nagradni fond od 725.000 dolara, a pobednik će osvojiti 250 ATP bodova. :blush:
Korisnikov avatar
By Morpheus
... jeste da Viki brani titulu,ali Jancika ima vece sanse da udje u top 8 za zavrsni turnir u Londonu,tako da cu navijati za Janka :)

... prenos je od 13h na SportKlub Prime (SKPrime) :)
Korisnikov avatar
By spliff
pochinje prenos
na rts-u

navijam za janka... kao
By sncbgd
Janko Tipsarevic - Viktor Troicki 6-4, 6-2
bravo Janko
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja više u životu neću gledati meč koji igra Karolina Voznjiacki. :sudija:

Ili ću bar sačekati da padne ispod 10. mesta, pa da se sladim porazima.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nisam gledao Kvitovu i Zvonarevu, pokušao sam da gledam Radvansku i Voznjacki, o Bože dosadnog li tenisa!!!! Prosečan broj razmene udaraca je sigurno preko 20! Stosur me oduševila. Iako sam navijao za Mariju (da Karolina ne bi bila prva na kraju), drago mi je što je Kosturka pobedila :)
By sncbgd
Tipsarevic - Rochus 6-2, 7-5
odlican pocetak Janko
  • 1
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!