Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Oziristakooo je
E, al' pazi, nije sto je nasa, nego ajd sad iskreno, znas li jos nekog ko ima tako fantasticnu paralelu? I nije stvar samo u preciznosti, nego sto zena 'ladno promeni pejs loptice iz koje god pozicije na terenu da je dobila lopticu i na kojoj god poziciji da se ONA nalazi u tom trenutku! Par "cucecih" je imala sjajnih! I najbitnije, bekhend nikad nije traljav, nikad to ne izgleda kao da je samo podmetnula reket!
Ma sjajno ga izvodi, NAJBOLJE bre!!!!![]()
Originally posted by Andrija87pre ce biti 5 godina
Ide polako sljaka![]()
![]()
Ja sam jako zadovoljan rezultatima poslednjih nedelja...To je konstantnost,ono sto joj treba...
Od svih teniserki koje su u top 10,Jelena je najduze bez prestanka u top 10...4 godine!!! To sve govori ...
Pa da dizemo trofej na Garosu![]()
Originally posted by Sava_SavanovicSjajno
U odnosu na ovaj period prošle godine, u zaostatku je samo 141 poen.
Originally posted by spliffpa da,moze i tako...
Originally posted by Andrija87pre ce biti 5 godina
Ide polako sljaka![]()
![]()
Ja sam jako zadovoljan rezultatima poslednjih nedelja...To je konstantnost,ono sto joj treba...
Od svih teniserki koje su u top 10,Jelena je najduze bez prestanka u top 10...4 godine!!! To sve govori ...
Pa da dizemo trofej na Garosu![]()
Originally posted by MarvinMislim da nema, ali ako hoćeš, bar što se tiče Jelene, mogu da ti pošaljem tabele u excell-u koje sam ja pravio
A ima li gde na wta sajtu da se vidi kojih najboljih 16 rezultata igračici ulazi u bodovanje?
ATP to lepo pokaže...
Originally posted by Marvinhttp://www.mondo.rs/s208351/Sport/Sport ... _2012.html
Ako Jelena i Janko nekada budu igrali mix dubl (a moguće je nekad, što da ne) to bi se igralo 16 sati na 8 dobijenih setova.
Kad vam kažem.
Originally posted by Sava_SavanovicAla ti pamtiš!
Originally posted by Marvinhttp://www.mondo.rs/s208351/Sport/Sport ... _2012.html
Ako Jelena i Janko nekada budu igrali mix dubl (a moguće je nekad, što da ne) to bi se igralo 16 sati na 8 dobijenih setova.
Kad vam kažem.
Da vidimo i tih osam setova :p
Originally posted by Andrija87Neće ti upaliti ta taktika.... Ona će se trgnuti onog momenta kada joj budu vratili karticu kojom bi probala da plati gomilu kupljene odeće zbog nedostatka sredstava. Tek tad će MOŽDA početi ozbiljno da igra tenis.
Do'vatio bih je za ono 'aljince i krenuo da je drmusam : "Trgni se,Jelka,molim te vec jednom"![]()
Originally posted by manjanepotpuno se slazem sa datim postom.. i istomisljenik sam..
Na pocetku, kada su Jeca i Ana pocele da nizu uspehe, svi su bili u fazonu: Jao Ana je vrh, Ana je preslatka, Ana ovo, Ana ono...
Ali ne i ja... Za razliku od one ljigavice, znao sam da ce Jeca biti ipak veci ponos srpskog zenskog tenisa. Uvek sam je gotivio zbog toga sto je borac, sto se ne obazire na povrede, vec nastavlja, sto nije dozvolila da joj slava udari u glavu...
Samo jos da osvoji neki Grand Slam...
Ali i da se to ne desi, za mene je ona carica...
''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!