Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sad videh da Janko nema šanse da se plasira u polufinale, čak i kada bi pobedio Novaka. Bezveze....
Korisnikov avatar
By deran
a ja nešto sad sabiram i mislim da će tipsa pobediti-dal slučajno il namerno,ne znam...

ne verujem da novak želi federeru ovakav na teren,pa da popije krompir il dva... :povez:
By LeDeNa_
Ne mogu ocima da gledam onog ludaka Ferrera....Jeste igrao odlicno, Novak je istrosen...Forhend igra sa manje od 70% mogucnosti...Forhend nije sve, ali bez njega je nemoguce dobiti vrhnskog igraca u punoj formi.To mora da popravi.Nadam se da hoce.

Veceras Nadal-Tsonga...Nadal je ocajan takodje ali ne bih me cudilo da ga razvali veceras.(da bude BUM)...I Novak da napravi BUM sledeci mec.Jbg zao mi sto je protiv Tipse ali on je ispao.
Korisnikov avatar
By spliff
pukao je za polufinale
na to sam mislio
Korisnikov avatar
By svejedno
e, nisam gledao, cujem da je bila katastrofa, kako mu vi ocenjujete igru? od 1 do 10?

i stav na terenu?
By LeDeNa_
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320295#p2320295]svejedno napisao:[/url]e, nisam gledao, cujem da je bila katastrofa, kako mu vi ocenjujete igru? od 1 do 10?

i stav na terenu?
Decko je istrosen, mislim da je trebao i ovaj turnir da propusti...Ne vidim njegovu dominaciju za koju svi znate kakav je bio...

Los je cele godine i zao mi jer mislim da njega noge totalno izdaju (zglobovi, kolena) jer se uvek trosio maksimalno na svaki poen...

Setitite se malo njegove igre.Ja se nadam (opet) da ce se vratiti sl godine i da ce biti bolji.

Sinocna igra? 6
Korisnikov avatar
By svejedno
zapravo, pitao sam za djovakovu igru, ali hvala i za ovo, nisam gledao ni sinoc .)

..

a ocena djovakove igre?
By LeDeNa_
Mogući raspleti u petak:

1. Ako Nole pobedi Tipsarevića a Ferer pobedi Berdiha, Ferer će biti 1. u grupi, Nole 2.
2. Ako Tipsarević pobedi Noleta a Ferer pobedi Berdiha, Ferer će biti 1. u grupi, Nole 2.
3. Ako Tipsarević pobedi Noleta a Berdih dobije Ferera, Berdih će biti 1. u grupi, Ferer 2.
4. Ako Nole pobedi Tipsarevića sa 2:0 a Berdih Ferera sa 2:0, Ferer će biti 1. u grupi, Berdih 2.
5. Ako Nole pobedi Tipsarevića sa 2:0 a Berdih Ferera sa 2:1, Ferer će biti 1. u grupi, Nole 2.
6. Ako Nole pobedi Tipsarevića sa 2:1 a Berdih Ferera sa 2:0, Ferer će biti 1. u grupi, Berdih 2.
7. Ako Nole pobedi Tipsarevića sa 2:1 a Berdih Ferera sa 2:1, Ferer će biti 1. u grupi, Berdih 2.

pffffffffffffffff
Korisnikov avatar
By deran
conga magarac... :evil:

dakle,kraj sezone i federer kao pobednik...

krivo mi je što nisam čuo šta je rekao kad je primao pehar...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!